Lelusäilytys olohuoneessa

Miksi ihmeessä kuljettaisin kymmeniä kertoja päivässä tytön leluja takaisin hänen omaan huoneeseen, kun ne kuitenkin ovat vartin kuluttua taas pitkin olohuoneen lattiaa. 🙂 Sainkin hyvän idean, joka toimii meillä tämänhetkisessä lelukaaoksessa varmasti paremmin kuin hyvin ja säästää samalla tämän mamman hermoja. 😀 Lelut muuttavat omissa säilytyslaatikoissaan olohuoneen mataliin Bestå-kaappeihin ja niiden vanha sisältö vastaavasti tytön korkeampaan kaappiin, joka siirtyi olohuoneen puolelle. 🙂

514f02aec98c7e481c00002f.jpg

Matalat kaapit siirtyi hitusen lähemmäs sohvaa ja ikkunan puolelle laitoin korkeamman kaapin. Divaani mahtuu edelleen olemaan ikkunan edessä vinottain ja isolle TuplaKuplalle mietin parempaa ja tilavampaa sijoituspaikkaa muualta kotoa. Samalla lamput ovat enemmän samaa paria keskenään, vastapäisellä seinällä on ne Lamp Gustafin kromi-valkoiset Monaco-seinävalaisimet nimittäin. 🙂

514f02b5c98c7efc19000038.jpg

Yksi matala kaapin puolisko on jo saanut päivittäin käytössä olevat duplot täytteeksi. Toinen puoli on vielä tyhjä, sillä minulla ei ole tytölle enempää säilytysbokseja, ainoastaan iso lehtikori jossa nyt barbit ja muita tilpehöörejä. 

514f02b8c98c7eac0a000072.jpg

Korkeamman kaapin sisus on vielä vaiheessa, sinne on vasta siirretty jalalliset lasit ja vähän muuta roipetta. Kohta siirtoprojekti jatkuu ja myös viinipullot siirtyvät sinne. Tarkoitus on yrittää saada kaikki sisustukseen liittyvät tavarat mahdutettua tuohon yhteen puoliskoon korkeampaa kaappia. Saa nähdä kuinka käy, joutuuko sitä vielä tekemään pientä karsintaa ja blogikirppistä vai ei. 🙂

514f02bfc98c7e481c000039.jpg

514f02c3c98c7e481c00003e.jpg

Tasoille ja seinähyllylle tulevat tavaratkin etsivät vielä toisiaan, joten tälläiseksi ei tosiaankaan ole kokonaisuus jäämässä. 😀 Tahtoisin tuon toisen Kartellin Cindy-valaisimen nyt olohuoneeseen, kun molemmat TuplaKuplat siirtyvät toisiin tiloihin. Fiilaus jatkuu siis….

514f02c9c98c7ece400000b3.jpg

514f02c6c98c7e181d000010.jpg

514f02bcc98c7e481c000034.jpg

514f02ccc98c7ea921000023.jpg

514f02b1c98c7e051500003c.jpg

Nomess Copenhagenin bokseja on kyllä pikimmiten saatava pari kappaletta. Duplot tarvitsevat vielä kaksi boksia, barbit yhden ja mahdollisesti prinsessa-kostyymit ja muu tilpehööri yhteen isoon boksiin. Pari isoa, yksi keskikokoinen ja yksi tai kaksi pientä Nomess-boksia pitäisi siis kipaista ostamaan pikimmiten. Pehmolelut saavat pysyä tytön huoneessa, niiden kanssa ei tyttöä kiinnosta leikkiä yhtään. 🙂 *helpotus* 

514f02a9c98c7e181d000006.jpg

514f02abc98c7ee90c000057.jpg

514f02a8c98c7ea92100000a.jpg

Kun saan nämä leluasiat kuntoon niin siivoaminen on niin paljon nopeampaa ja helpompaa jatkossa. Laskin että minulla säästyy huoneiden väliseen turhaan ravaamiseen käytettyä aikaa noin 45-60 min päivässä. Aika hyvin sanoisinko. 🙂 Ja mihin kaikkeen senkin ajan voi käyttää, no bloggaamiseen tietty, hihihii. 😀

Mie hyökkään takaisin siivous- ja järjestelyhommiin. Viettäkää ihana ja aurinkoinen sunnuntaipäivä! <3

(Nomess-tuotekuvat: Stockmann)

5 kommenttia “Lelusäilytys olohuoneessa

 1. Keksitpäs kivan ja aikaa säästävän idean ;D Mua jäi kyllä nyt kaivelemaan se Tuplakuplan uusi sijoituspaikka… Joko oot keksinyt mihin sen laitat?

  1. Dara: Juu, ja nyt on testattu jo käytännöntasollakin ja toimii totisesti. 🙂 Niin nopeesti saa siivottua lelut takaisin kaappiin, ettei mene kuin pari minuuttia enää. :D<br />
   <br />
   Tuplakuplalle sain paikan, aika yllättäen olohuoneesta. 😀 Siirsin divaania eteenpäin ja se on tosi hyvä tv-tuoli. Tilaa jää ihan reilusti divaanin ja tuplakuplan väliin ja siitä mahtuu kulkemaankin hyvin. 🙂

 2. Löysitkö yhtään valkolasillista uunia? Löysin yhden, samallainen kun siinä yhdessä blogissa! 🙂 <br />
  Tässä linkki: <a rel="external nofollow" href="http://www.e-kodinkoneet.fi/tuotteet/integroitavat_kodinkoneet/uuni_taso_yhdistelma/gorenje/bo75syw_it6syw_valkoine&quot; target="_blank">http://www.e-kodinkoneet.fi/tuotteet/integroitavat_kodinkoneet/uuni_taso_yhdistelma/gorenje/bo75syw_it6syw_valkoine</a><br />
  <br />
  Täällä ainakin yksi joka odottaa innolla nähä teidän uusi keittiö! hih.

  1. Jasmin: Tämän samaisen Gorenjen löysin. 🙂 On tosi hieno. &hearts; &hearts; &hearts; Kiitos miljoonasti vinkkauksesta! &hearts; &hearts; &hearts;

 3. Jepjep… Mä mietin ihan samaa tänään, eilen ja koko viime viikon. Ihan hyvin ne lelut vois tuoda tähän olohuoneeseen. Tossa takan vieressä oliskin hyvä yhdelle isolle lelukorille. En vain ole löytänyt vielä mitään sellaista kivannäköistä. Valkoista en halua, vaikka mietinkin niitä Stockan valkoisia koreja. Toisaalta, kuitenkin ne lelut meillä korjataan niin, että lelukori haetaan Eelin huoneesta, sullotaan kaikki lelut siihen olohuoneesta, keittiöstä ja khh:sta ja viedään Eelin huoneeseen. Se nyt ei kuitenkaan iso homma ole hakea se kori ja viedä takaisin (about 10s).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *