Pikimusta asupostaus!

House of Brandonista on tullut yksi suosikkivaatekaupoistani ja olen iloinen että olen saanut tehdä heidän kanssaan yhteistyötä. 🙂 Käytin vuodenvaihteessa yhteistyön merkeissä saamani lahjakortin isohkoon tilaukseen, johon kuului sporttivaatteiden lisäksi myös kaksi muutakin kivaa juttua – Selected Femmen pusero sekä Dr Denimin Kissy Jeans -pillifarkut…

Omakotivalkoinen_11022016_1070.jpg

Selected Femmen väljää mallia oleva Dynella Shirt tuntuu ja näyttää hyvältä. Rennon letkeä istuvuus sopii erityisen hyvin farkkujen pariksi, siistimmän konttorilookin saa kun vaihtaa farkkujen tilalle suorat housut tai hameen. Pusero on ollut päälläni viime viikkojen aikana niin monta kertaa, että mieskin jo kysyi onko pesukone mennyt rikki. 😀 Tykkään kuroa vyöllä puseroa piukeammalle vyötärön kohdalta ja tälläisellä asulla (jalassa kylläkin nilkkurit tai kumpparit) olen liikkunut ihmisten ilmoilla enemmän kuin usein. 🙂

Omakotivalkoinen_11022016_1068.jpg

Omakotivalkoinen_11022016_1080.jpg

Omakotivalkoinen_11022016_1084.jpg

Dr Denimin Kissy Jeans -pillifarkuissa on todella hyvä istuvuus, vaikkakin vyötärö on tässä mallissa hieman matalampi kuin mistä pidän. Jälkiviisaana olisi ollut fiksumpaa valita Dr Denimin klassisempi malli Plenty ja harkitsenkin parhaillaan pitäisikö minun lahjoittaa nämä Kissyt siskolleni ja ostaa tilalle Plentyt. 🙂 Jos siellä joku vielä on vailla hyviä joustavia mustia perusfarkkuja, ovat Dr Denimit hyvä vaihtoehto – matalasta mallista tykkääville Kissy ja korkeampaa vyötäröä kaipaaville Plenty. 🙂

Omakotivalkoinen_11022016_1098.jpg

Houseofbrandon_blackbasics1.jpg

House of Brandonin mielenkiintoisuus on nopeasti vaihtuvassa valikoimassa, aina on runsaasti uutuuksia tarjolla. Parasta on kuitenkin heidän erittäin nopea toimituksensa, aamupäivällä tilatun paketin saa jopa jo seuraavaksi päiväksi, illalla tehdyn ostoksen toimitus on perillä 1,5 vuorokauden kuluttua. Poikkeuksen tekee ainoastaan viikonloppu, jolloin kusti ei polje paketteja eteenpäin. 🙂 

Keväiset uutuudet ovat vallaneet verkkokaupat, vaikka meillä eletäänkin vielä talvikautta. House of Brandonin uutuustuotteiden joukossa on monia kivoja kevättakkeja, varsinkin Vilan valikoimaan kannattaa tutustua jos etsit uutta päällepantavaa… Uutuudet löydät suoraan täältä:

www.houseofbrandon.com/naiset/uutuudet

Iloista illanjatkoa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Tuotekuvat: House of Brandon, postaus sisältää kaupallisen linkin)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

24 kommenttia “Pikimusta asupostaus!

 1. Kiitos puserovinkistä! Mistähän tuollaisen yksinkertaisen tyylikkään ohuen mustan vyön vielä löytäisi?

  1. Polly: Kiva että tykkäsit. 🙂 Kyseinen ohut vyö on joko Seppälästä tai H&M:ltä, leikkasin lapun siitä irti enkä muista kummasta paikasta sen ostin. 🙂 Maksoi muistaakseni 4,95 ja on keinonahkaa. 🙂 Aitoa nahkaa olevia ohuita vöitä löytyy ainakin Stockmannilta ja Mangosta, mikäli satut kyseisissä paikoissa pyörähtämään. Myös Lindexin vyövalikoima kannattaa kurkata, sieltä yleensä löytää näitä ohkaisia vöitä. 🙂

 2. Vaatesuunnittelijoiden/farkkumallien suunnittelijoiden lahja meikäläiselle on ollut super low -farkut. En kestä yhtään normaalivyötäröisiä tai edes low -mallisia farkkuja! Nyt olenkin ihan pulassa. H&M valikoimista ei mulle parhaiten istuvinta mallia (super skinny, super low) enää löydy ja he ovat siis myyneet tälläiselle ripakintulle matalaa, mutta tarpeeksi pilliä mallia. Nyt onkin hakusessa mistä löytyisi seuraava. Vero Modasta ostin low -mallin, mutta se ahdistaa, ei siis tarpeeksi matala. Nyt käytän noita viimeisiä Henkkamaukan farkkuja ja kohta ne onkin jo ihan haalistuneet pesujen myötä, byäää! Istun siis 8 tuntia päivässä persiilläni töissä ja liian korkeavyötäröiset housut on ihan mahdoton ajatus kaikessa ahdistavuudessaan, kun ihmistä muutenkaan ei ole luotu istumaan! Saati puristavissa housuissa! En ole Dr.Denimiä kokeillut päällä, koska näen jo silmilläni, ettei mallit ole olleet tarpeeksi matalia. Vai onko, jos se sinusta oli liian matala? Osaatko mahdollisesti vinkata farkkumalleja vai alanko värjäämään HM-farkkujani ostaen niille lisäaikaa? 🙂 Ärsyttävää, kun kaupat elävät pelkkien trendien mukaan! Nyt löytyy vaan kaiken maailman high -malleja, kohta on piru vie vyötärö kainaloissa saakka… 🙂

  1. Heidi: Minulla on ratkaisu ongelmaan nimeltä Pepe Jeans, heidän low on niin matala että kröhöm jo vilkkuu. 😀 Toinen hyvä matalavyötäröisten merkki on Lee, heillä on toooodella matalaa mallia ja kyseistä merkkiä löytyy ainakin viime tietojeni mukaan sekä Stockmannilta että Haloselta (Halosen nuorisopuolelta). Käy ihmeessä sovittamassa, Pepeäkin luulisi löytyvän Stockalta (ja ehkä JC:stäkin). 🙂

  2. Mä olen näköjään kirjoittanut eilen puoliunessa kommenttiani… 🙂 Piti siis mainita, että olen toki kokeillut muitakin merkkejä/malleja, kuin vain H&amp;M tai Vero Moda 🙂 Guessillä on ihanan matala malli myös, mutta ne olen ostanut jenkeistä, Suomen hinnoilla en ala kyseistä merkkiä ostamaan! Arvaat varmaan, että kesäkuisen Nyki reissun ostoslistalla on farkkuja! 🙂 Viimeksi ostin Roomasta yhdet kivat matalat, mutta kangas on niiiiiiiin strechiä, että ne lurpahtaa jaloissa jo parin tunnin jälkeen. Olipa harmi! Ja etsin muuten siis farkkuja mustina, siksi hölisin tuosta värjäämisestä 🙂 Sinisissä ei haalistuminen haittaa, mutta mustissa kyllä.<br />
   <br />
   Kiitos tuhannesti vinkistä! Menen ehdottomasti tsekkaamaan Pepet! Jos niissä kerta vilkkuu, niin ne lienee tarpeeksi matalat, hehe! 😀 Leetä en ole kokeillut vuosikausiin…! Ehkäpä pitäisi tämän vinkin perusteella! Kiitos vielä, arvasin, että suhun voi luottaa! &hearts; <br />
   <br />
   (Ja mitä tulee Jennin kommenttiin alla, tyttäreni käyttää Dr Denimiä ja valittaa aina tuosta haalistumisesta, varsinkin saumojen kohdalla. Ei todellakaan ole hintansa väärtejä!)

  3. Heidi: Itse tykkään korkeavyötäröisestä housumallista, jossa masu mahtuu pömpöttämään vyötärökaistaleen alle. 🙂 Inhoan sitä kun kyykistellessä takalisto vilkkuu matalammista malleista ja siksi en enää nykyisin matalavyötäröisiä farkkuja (tai muitakaan housuja) tykkää käyttää. Pepet kannattaa tsekata, ne ovat malliltaan tosi kivoja mutta vyötärö on tosiaan niin matalalla niissä low-malleissa etten itse voisi enää kuvitella niitä omaan jalkaani (liian paljastavaa ja peffa vilkkuu kyykkäilessä) 😀

 3. Hei tiesitkö että näissä Dr.Denimeissä väri kuluu pois todella nopeaan ja saumat kuluu puhki? Monet Dr.Denimien käyttäjät ovatkin siirtyneet Bikbokin Superflex farkkuihin. Ovat tyyliltään ja ulkonäöltään aivan kuin Plentyt mutta huomattavasti kestävämmät ja noh..laadukkaammat vaikka merkkiä eivät olekkaan. Dr.Denimien laatu oli vuosia sitten todella hyvä mutta tänä päivänä valitettavasti ihan aiheesta parjattu.

  1. Jenni: En ollut tietoinen tuosta, nämä ovat ensimmäiset Dr Denimin farkkuni ja toistaiseksi ovat pysyneet kunnossa. En osaa sanoa miten paljon väriä on irronnut ekoissa pesuissa (kaikki pyykki mustaa) mutta eivät ole ainakaan vielä haalistuneet. BikBokin farkuista ei minulla ole kokemusta, täytyykin tutustua niihin paremmin. 🙂

  2. Samaa olin tulossa kommentoimaan kuin mitä Jenni jo tuossa kirjoitti. Näitä Dr Denimeitä ei saisi kauheasti pestä, kun ne eivät kestä sitä ja väri tosiaan haalistuu. Toisaalta ennen useampaa pesua noista todellakin lähtee väriä. Onneksi olin kaukaa viisas, kun nuo jalassa menin kerran illanviettoon ystävän luo, jolla on kallis valkoinen tekstiilisohva. Pyysin häneltä pyyhkeen sohvan ja pehvani väliin, ja illan päätteeksi pyyhe olikin sen näköinen, että luojan kiitos en ollut istunut suoraan sohvalla. Ja tuossa kohtaa olin kuitenkin jo pessyt housuja pari kertaa. Lisäksi housut värjäsivät useammankin paidan helman, eikä se väri oikein meinannut niistä pesussakaan lähteä. 🙁 Totesin sitten myöhemmin, että en jaksa enää tällaista pelleilyä ja varomista, ja lykkäsin housut kirpparille. Enkä ole katunut. Kiitos Jennille Bikbok-vinkistä! 😀 Täytyykin käydä testaamassa heidän pöksynsä. Onko Jennillä tai muilla tietoa miten niiden irtovärit lähtee pesuissa? Riittääkö yksi pesu vai tarvitseeko useamman?

  3. Hei vinkkinä että Bikbokista saa tällä hetkellä -10€ farkuista, myöskin noista superflexeistä! Niitä superflexejä on olemassa myös sellaista vähän erilaista materiaalia tregginssit, näistä ei ole kokemusta mutta nuo mitkä ovat aivan kuin Plentyt niin on tietenkin useiden pesujen jäljeen väri hieman haalistunut mutta ovat ihan eri luokkaa kuin DD:t.! Kestävyys on tosiaan myös huomattavasti parempi. DD:issä huomasin että kun ne oli saanut kiskottua jalkaan niin jopa sormet saattoivat olla mustat.

  4. Hei, samaa olin tulossa kommentoimaan, kun tiedossa on, että Miia on laatutietoinen eikä mitään huuhaata osta. Dr Denimit on tosiaan tätä nykyä todella heikkolaatusia, mutta itse ostan niitä vielä, koska korvaavaa merkkiä en ole löytänyt. Mites koot noissa bikbokin housuissa? Bikbokin vaatteet kun noin muuten tahtoo olla nukke-kokoa 😀

  5. Itse ostan housuista usein kokoa M, näistä superflexeistä menee helposti S. Ystäväni joka käyttää housuista kokoa 42, mahtuu kokoon M.

  6. Aamu: Nyt on tänään pesty farkut (olisikohan neljättä kertaa) ja hieman on haalistumista havaittavissa taskujen kohdilla ja lahkeissa. 🙁 Byää…<br />
   <br />
   Itse olen joskus ollut Dylon-värinappien suurkäyttäjä ja niillä saa palautettua mustan värin aika kivasti takaisin. Huonona puolena se että farkuista väri tuntuu irtoavan aika nopeasti pois joten uusi väri ei ole pitkäikäinen. Todella likaista ja vaivaalloista puuhaa, itse en enää jaksa sitä rumbaa ja pistän surutta haalistuneet trikoopaidatkin kotikäytön jälkeen lumppujätteeksi.

  7. Jenni: Kiitokset BikBok-vinkistä, täytyy käydä sovittamassa ja hypistelemässä heidän farkkujaan. :)<br />
   <br />
   Itse suosittelen Zaran basic jeansejä, uusi kuorma on juuri saapunut myymälöihin ja kokojakin oli todella hyvin saatavana. Ne ovat omasta mielestäni hintansa väärtejä (29,90) ja pitävät värinsä aika hyvin. 🙂

  8. Jonna: Muistan joskus vuosien takaa kun Dr Denimit olivat huippulaatuisia, sellaiset piti jokaisella laatutietoisella olla (eikä mitään Dieseleitä tai Miss Sixtyjä :D). Itse en ole aiemmin DrDenimeitä omistanut ja on kyllä ikävää että väri haalistuu niin nopeasti. Elastaania sisältävät farkut lötkähtävät niin nopeasti että niitä on pakko pestä ja pesujen vuoksi ne taas sitten haalistuvat epäsiisteiksi. :/ Ei hyvä. 🙁

  9. jenni: Joustavissa farkuissa kannattaa ottaa sellainen koko joka tuntuu uutena piukalta päällä. Niillä on tapana lötkähtää jo puolikkaan päivän aikana… 🙂

 4. Kylläpäs onkin niin hyvännäköinen asu, ja hyvin istuvat housut, että en todellakaan antaisi sinuna siskolle noita 🙂

 5. Ihanan rennot vaatteet ja kiva kun teet asupostauksiakin. Mainitsit jossain joskus haluavasi uusia silmälasejasi sekä uutta hiuslookkia-oletko tekemässä asioille jotain? Vai hylkäsitkö ajatuksen?

  1. Nla: Olen antanut hiusteni kasvaa ja siinä on tyylimuutosta kerrakseen. 🙂 Silmälasien suhteen en ole vielä tekemässä muutoksia, en halua ostaa silmälaseja turhan pantiksi pyörimään kun kahdet jo omistan. Kesällä olen menossa kontrollikäynnille ja jos vahvuuksissa on tapahtunut muutoksia niin uudet lasit ovat välttämättömyys, mustat kehykset aion kuitenkin valikoida joten suurta eroa tuskin nykyisiin tulee ulkomuodollisesti. 🙂

 6. Sama tuli itselle mieleen noista Dr. Denimeistä, itsellä ollut 4(!) ja kaikki haalistuneet todella vähäisellä pesulla harmaaksi ja saumat hajonneet 🙁 ei siis todellakaan hintansa väärtit, joka on tosi harmi koska itselle istui niin hyvin jalkaan ne plentyt! 🙁

  1. Olivia: On kyllä todella kurjaa, itsekin havaitsin tänään pesun jälkeen ensimmäiset haalistumisen merkit. 🙁

 7. Mä olin tulossa myös kommentoimaan samaa mitä muutama edellinenkin on kommentoinut.<br />
  Mulla oli kans vuosia sitten kauheasti hehkutetut Dr. Denimit mutta haalistuivat pesujen myötä todella ikävästi 🙁 <br />
  Sen jälkeen en ole kyseisiä housuja enään ostanut, ei mielestäni olleet hintansa arvoiset.<br />
  Jos tykkää mukavista mutta siisteistä housuista niin Dromeja voin suositella 🙂 siistit päällä mutta niin rennot (joustavat ) ettei edes tunnu siltä että olisi housut jalassa :D<br />
  Alussa niissäkin oli huono laatu (saumat purkaantuivat) mutta ovat parantaneet laatua asiakaspalautusten vuoksi. Väri ei ole minun <br />
  housuissani mennyt miksikään. <br />
  Dromet on kyllä melko matalahkoa mallia..

  1. Salla: Dromet taitavat olla minulle liian matalaa mallia, tykkään hieman korkeammasta mallista. 🙂 Zaran farkuista olen tykännyt itse ja omistankin sellaiset yhdet. 🙂 Luulen että päädyn ostamaan seuraavaksi Zaran korkeavyötäröiset pillifarkut. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *