Only Play – Sporttinen asupostaus!

Kaupallinen yhteistyö: Stockmann Oyj

Sain Stockmannilta yhteistyön ohessa lahjakortin, jonka hyödynsin sporttivaateostoksissani. Stockan laajasta urheiluvaatevalikoimasta löytyy mm. Nikea, jotka ovat tunnetusti laadukkaita. Halusin kokeilla kuitenkin hieman edullisemman hintaluokan vermeitä ja testata millainen on laatu uudessa Only Play -urheiluvaatemerkissä. 🙂

Only Play sporttinen asukokonaisuus - Asupostaus Omakotivalkoinen
Only Play sporttinen asukokonaisuus - Asupostaus Omakotivalkoinen

Kuvat: Only Play

Edullinen Only Play urheilumallisto

Ostoskoriin päätyi pitkän pähkäilyn jälkeen Only Playn pitkähihainen Lola Ls Training Tee, korkeavyötäröiset ja supermukavat Carly Training Tights -trikoot sekä kätevän kokoinen konepestävä Promo Bag -treenikassi

Only Play sporttinen asukokonaisuus - Asupostaus Omakotivalkoinen
Only Play sporttinen asukokonaisuus - Asupostaus Omakotivalkoinen
Only Play sporttinen asukokonaisuus - Asupostaus Omakotivalkoinen
Only Play sporttinen asukokonaisuus - Asupostaus Omakotivalkoinen

Mukavat urheiluvaatteet tanssitunnille, lenkille ja salille

Olen treenannut näissä Only Playn vetimissä nyt kolme kertaa ja tykkään kovasti siitä miten hyvin ne istuvat päällä kuntolaitteissakin temppuillessa. Lola Ls Training Tee -paita on takaa pitempi, jonka vuoksi voin huoletta nostella käsiä ylös ilman että iho vilkkuu helman alta.

Korkeavyötäröisten Carly Training Tights -trikoiden vyötärökaistale on sopivan napakka ja pitää joulunjälkeisen jenkkakahva-alueelle ilmestyneen löysyyden timmisti paketissa. 🙂 Treenikassi osoittautui materiaaliltaan hieman ohuemmaksi kuin oletin, mutta plussapuolena siinä on hyvä ilmanvaihto, varsinkin jos unohtaa treenikengät tai kostean pyyhkeen kassiin. Ei tule hajuhaittoja, sillä ilma pääsee kiertämään kankaan läpi (toisin kuin muovipinnoitetuissa treenikasseissa). 

Only Play sporttinen asukokonaisuus - Asupostaus Omakotivalkoinen
Only Play sporttinen asukokonaisuus - Asupostaus Omakotivalkoinen
Only Play sporttinen asukokonaisuus - Asupostaus Omakotivalkoinen
Only Play sporttinen asukokonaisuus - Asupostaus Omakotivalkoinen

Stockmann Sport – Monipuolinen valikoima

Jos etsit kohtuuhintaisia hyvälaatuisia urheiluvaatteita, suosittelen tutustumaan Only Playn tuotevalikoimaan. Mustien treenivaatteiden lisäksi valikoimassa on perinteistä sporttipinkkiä sekä muita neonvärejä. Stockmannin laajan urheiluvalikoiman löydät kokonaisuudessaan:

stockmann.com/sport26 kommenttia “Only Play – Sporttinen asupostaus!

 1. Onko nämä siis osa sitä treenivaatesatsia jonka taannoin ostit ja joita nyt esittelet vai ostitko vielä lisää uusia?

 2. Hauska sattuma, että kesken sporttipostauksen keskelle tekstiä hyppäsi mainos, joka kehotti "skippaamaan rauhassa" ja menemään syömään mäkkäriin 😀 Hihi! Vaatteet on söpöt, erityisesti pidän tuosta paidasta. Korkeavyötäröiset trikoot voisivat olla toimivat itselläkin, kun tuohon vyötärölle on kertynyt vähän ylimääräistä… Musta on liikuntavarusteissa tyylikäs.

  1. Sem: hihi, hauskasti osui tuo mäkkärin mainos keskelle sporttipostausta. 😀 <br />
   <br />
   Minulla on usein kylmä (jopa salilla ilmastoinnin vuoksi) ja treenin jälkeen hien laskiessa hytisen pelkässä topissa. Siksi tykkään käyttää pitkähihaisia treenipaitoja. Trikoissa tuo korkea ja slimmaava vyötärökaistale on aivan parasta, pysyy hyvin jenkkakahvat ojennuksessa eivätkä ne hölsky juoksumatolla housun vyötärön yläpuolella. :D<br />
   <br />
   En tykkää käyttää värikkäitä vaatteita ja sama päätee myös urheiluvaatteiden suhteen. On lisäksi helpompaa hoitaa pyykkirulianssia, kun saa sporttivaatteet hätätapauksessa samaan koneelliseen tavallisten vaatteiden kanssa. 🙂

  1. w: Painan pituuteeni nähden passelisti, painoindeksi hiihtelee 20-21 välillä. Nyt on tullut kilon verran lisää painoa aktiivisemman treenin aloittamisen jälkeen, mutta koska vanhat vaatteet eivät purista, luulen sen olevan uutta lihasta. 😀

  2. No ei kyllä ole lihasta tuossa ajassa kerennyt tulemaan. 😀 😀 Erittäin kovaa treenaavatkin saavat kovalla työllä ehkä 2 kiloa vuodessa sitä varsinaista lihasmassaa.

  3. Aikuisella naisella ei tartte olla pikkulapsen kroppa 😉 eikä &quot;viis viiliä ja iltapuuro&quot; vuorokaudessa ole terveellisesti syömistä. tietenkin sä syöt ja treenaat just niin kuin sulle sopii ja kiva että olet ymmärtänyt lihaskunnon merkityksen, varsinkin kun sulla ilmeisesti on ollut monenlaisia nivel- ja sidekudosongelmia? mustat treenivaatteet on kyllä supertyylikkäät! hurjan paljon tsemppiä lenkkipoluille ja salille, muistathan myös lepopäivien tärkeyden:)

  4. AK: Nivelissä on löysyyttä ja yliliikkuvuutta, joiden vuoksi on todella tärkeää ylläpitää hyvää lihaskuntoa, varsinkin tukilihaksistossa. Nilkat ja vasen olkapää (jossa luksaatio) ovat pahimmat, mutta kremppaa on toki muuallakin. Aloitin tanssimisen lapsena ja kärsin parhaimman kehitysvaiheen aikana syömishäiriöstä (välillä paastosin ja elin pelkällä vedellä, välillä ahmin itseni kipeäksi) josta saan kiittää itseäni nyt aikuisena. Syömishäiriön vaikutuksesta liikkuvaisen ja urheilua harrastavan lapsen kasvavaan luustoon pitäisi tuoda enemmän esille, henkisen puolen lisäksi sillä saattaa olla erittäin suuria vaikutuksia aikuisuudessa. Oman historiikkini tuntien olen todella tyytyväinen siitä, että olen päässyt pois kaikenlaisesta syömiskierteestä (ei ahmintaa, ei kitudieettejä tai väärin toteutettuja paastoja) ja nyt keskitynkin vuosien terveellisemmän syömisen jälkeen hienosäätämään ruoan laatua ja säännöllisyyttä. :)<br />
   <br />
   Lepopäivät muistan, musta on aina in! &hearts;

 3. Heippa!<br />
  Hyvännäköiset treenikamppeet! Peukutan. <br />
  Minkälaista mitoitusta olivat? Itellä tarpeessa kans uudet housut ja mahamakkaroiden kiristysosuus on just sitä mitä tarvin 😀 Jäinpä pohtimaan että uskallanko ottaa xs:sät vai pitäskö varalta ottaa s kokoa. Mallin päällä oli s koko että pitkäksi ainakin lahkeet jää ku ite olen 165cm. Mitä sanot omasta koostasi?<br />
  Ps. Hesan reissu oli mainio 😉 kiitos&hearts;

  1. Sonja: Only Playn urheiluvaatteet ovat yllättäneet minut erittäin iloisesti, eivät tosiaankaan kalpene kolme kertaa kalliimmille (esim Casall) merkeillekään. :)<br />
   <br />
   Vaatteet vastaavat hyvin normaalia vaatekokoa, trikoissa slimmaava lantiokaistale on hieman piukka ja kinnasi pullean takapuolen kohdalta hieman vastaan trikoita pukiessa, mutta muuten ovat mielestäni keskivertoa kokoluokitusta. 34 kokoisia vaatteita käyttävänä ostaisin XS:n (jotka siis minulla nyt päälläni), 36-kokoiselle ja kapeahko lanteiselle 38:lle sopii S, lanteikkaalle 38:lle ja koolle 40 vastaavasti M. Vaatekoko riippuu hyvin paljon vartalon muodosta, mutta suosittelen siis ottamaan ihan normaalin vaatekoon mukaiset urheiluvaatteet. :)<br />
   <br />
   Näissä 7/8 osa trikoissa (linkki postauksessa suoraan kyseiseen pöksyyn, saatavana on myös normaalipituinen versio) on lyhyempi lahje ja minulle tuo vajaamittainen on täysimittainen ja hieman liiankin pitkä. 🙂 Olen 159cm pitkä… Uskon että tuo 7/8 osa trikoo on sinullekin hyvä, ellet ole pitkäjalkainen. 🙂

  2. Sonja: Kiva että tykkäsitte Helsingin tourneesta! &hearts; &hearts; Löytyikö kivoja sisustusjuttuja? 🙂

  3. Kiitos. Tämä auttaa suuresti. Uskon saavani itteni niihin xs:sän housuihin 😀 <br />
   Ja kyllä me onnessaan kierrettiin useimmat liikkeet. Mukaanntarttui jotain pientä ja parhaana kaikesta oli pinosta ostettu keittiösuihke Cillan puodilta. Mun lempihommaa on nykysin pöydän luutuaminen 😀

  4. Sonja: Cillan keittiösuihke on ihana! &hearts; &hearts; &hearts; On niin paljon mukavampaa siivoskella kun on hyvät välineet ja ihanan tuoksuiset pesuaineet. 🙂

 4. Luulin, että ostit jo kuntosalille vaatteita; jossakin aiemmassa postauksessa ainakin muistan trikoita ja paitoja eri hihanpituuksilla. Toki niitä voi käyttää lenkilläkin talviaikaan kerrastona vai käytkö juoksu?lenkillä muutoin kuin kesällä. Ja itsellä on 2-3 vaatekertaa erilaista liikuntaa varten, ettei aina tarvitse olla pesemässä pyykkiä.

  1. K-K: Ostin kyllä, mutta halusin testata Only Playn treenivaatteita ja tämä oli hyvä mahdollisuus ostaa ne. 🙂 Lenkillä käytän myös näitä samoja vaatteita, trikoita ja pitkähihaisia paitoja, tai toppia ja Puman treenihupparia… mikä sattuu milloinkin olemaan puhtaana ja osumaan käteen. 🙂

 5. Tää ei liity suoranaisesti aiheeseen, mutta haluaisin kysyä spiruliinasta! 😀 Innostuin itsekin ostamaan ja syömään sitä. Laitan sen useimmiten puuroon tai smoothieen, mutta joskus olisi kiva vedellä sellaisia shotteja joita itse sanoit juovasi. Mutta miten kummassa saat spiruliinan sekoittumaan veteen? 😀 Olen muutaman kerran yrittänyt, ja viiden minuutin sekoittamisen ja kädellä avittamisen jälkeen sain suunnilleen kaiken lusikasta pois ja melkein liukenemaan… 😀

  1. Jenni: Mulla on täsmälleen sama ongelma ollut! Olenkin sitä ärissyt ja purissut kohta purkillisen verran. 😉 Nyt olen huomannut, että jotenkuten homma onnistuu niin, että laitan ensin teelusikallisen jauhetta lasiin. Sitten valutan hanasta vettä sen verran rauhallisella tahdilla, että voin samaan aikaan pyörittää lasissa olevaa nestettä. Kun vettä on tarpeeksi, aloitan sekoittamisen teelusikalla nesteen pinnalta siirtyen kohti pohjaa. Näin jauhe ei jämähdä lusikkaan yhtä pahasti kuin muilla tavoin. Toki muutaman kerran joudun lisäämään vettä, jotta saan loputkin jauheet nautittua, mutta ehdottomasti tämä on paras niistä lukuisista variaatioista, joita olen kokeillut. 😀

  2. Irina: Minä laitan ensin jauheen mukiin ja sitten pienenä liruna vettä hanasta noin desin verran päälle. jauhe läikähtää veden vaikutuksesta hieman ja sen takia ehkä sekoittuu veteen vähän paremmin (ns. pienempinä hiutaleina). Pikkulusikalla sekoitan aika rivakasti ja nostan välillä lusikan ihan nesteen pinnalle ja huljutan siinä jotta lusikkaan tarttunut jauhe liukenee nesteen joukkoon. Myös haarukkaa voi kokeilla, eli ikäänkuin vispaa jauheen veteen – se tosin vaatii että vesi kaadetaan saman aikaisesti toisella kädellä missä haarukka, tässä voi käyttää apuna vaikkapa desin mittaa. 🙂

  3. Jenni: Kirjoitin tuossa juuri Irinalle oman tapani sekoittaa Spirulina veden joukkoon. 🙂 Kopioin sen sinulle tähän, jos sinulla sattuisi olemaan jatkokommenttien vastaanotto sähköpostiin päällä. :)<br />
   <br />
   Minä laitan ensin jauheen mukiin ja sitten pienenä liruna vettä hanasta noin desin verran päälle. jauhe läikähtää veden vaikutuksesta hieman ja sen takia ehkä sekoittuu veteen vähän paremmin (ns. pienempinä hiutaleina). Pikkulusikalla sekoitan aika rivakasti ja nostan välillä lusikan ihan nesteen pinnalle ja huljutan siinä jotta lusikkaan tarttunut jauhe liukenee nesteen joukkoon. Myös haarukkaa voi kokeilla, eli ikäänkuin vispaa jauheen veteen – se tosin vaatii että vesi kaadetaan saman aikaisesti toisella kädellä missä haarukka, tässä voi käyttää apuna vaikkapa desin mittaa. 🙂

  4. Kiitos! 🙂 Tätä täytyy siis myös testata. (Vielä en tuota Irinan tapaakaan ole kokeillut – aamupuuro kun on niin kiva syödä epämääräisen vihreänä tai violetinruskeana, jos sinne laittaa mustikoitakin 😀 :D)

  5. Jenni: Myrkynvihreä aamupuuro ei houkuttele maistamaan. 😀 Kokeiltu on täälläkin ja huomattu että kyllä se vaan on totta, että esteettisyys on puoli ruokaa. 😀

 6. Hei! Tilasin itselleni heti Carly Training Tights -trikoot, kun tykästyin niihin esittelyssäsi. Toimitus oli nopea, vain2pv. <br />
  Harmikseni menivät palautukseen, koska kankaan pinta imi kaiken itseensä.Olivat heti epäsiistin näköiset. Malli oli muuten hyvä.

  1. Tiina: House of Brandonin toimitus on supernopea, en muista että mikään paikka olisi koskaan noin vauhdikkaasti toimittanut pakettia perille. :)<br />
   <br />
   Nyt kun sanoit niin kyllähän tuo materiaali kerää hieman enemmän karvaa itseensä kuin normaalit sporttitrikoot. Samaa karvankeräystasoa ovat kuin Seppälästä ostamani puuvillalegginsit. 🙂 Itse en koe että haitta on suuri, onneksi koirasta ei lähde paljoa karvaa (on nimittäin vaalea piski). Mainittavan arvoinen juttu kuitenkin, jota en itse tullut huomioineeksi. Kiva kun tulit kommentoimaan! &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *