Enefit – Vihreää & edullista energiaa

Kaupallinen yhteistyö: Enefit Oy

Minulla on ilo saada toimia Suomeen rantautuneen Eesti Energian tytäryhtiön Enefit Oy:n somelähettiläänä ja sähköni tuleekin nykyisin heiltä. Eniten itseäni kiinnosti heidän tarjoamansa 100% uusiutuvista energianlähteistä tuotettu vihreä energia sekä tietysti tarkan markan ihmisenä kilpailukykyinen hinta, jonka sainkin iloisesti huomata jo heti ensimmäisessä laskussani… 🙂

Enefit kokemuksia - Vihreää ja edullista energiaa
Enefit kokemuksia - Vihreää ja edullista energiaa

Enefit – Ympäristö ja kukkaro kiittävät

Enefitin teettämän kyselyn* perusteella lähes 70% suomalaisista olisivat valmiita hillitsemään sähkönkulutustaan ja siitä koituvia kustannuksia, mikäli sähköyhtiö tarjoaisi siihen helpot välineet. Enefit on uranuurtaja tässä asiassa ja heidän palvelupakettiinsa kuuluu mobiilisovellus, jonka avulla voit seurata omaa sähkönkulutustasi jopa tunnin tarkkuudella. Näin saat tarkkaa dataa siitä mitkä ovat kotitalouden virtapiikkejä ja pystyt helposti muokkaamaan sekä sähkönkäyttötapojasi että sähkönkulutustasi säästääksesi selkeitä euroja.

Enefit kokemuksia - Vihreää ja edullista energiaa

Seuraa kulutusta kätevällä sovelluksella

Enefit-sovelluksen avulla olen seuraillut omaa sähkönkäyttöämme ja jo yhdessä viikossa olen parilla pienellä asialla onnistunut vähentämään sähkönkulutusta. Välttelen mm. pesemästä pyykkiä samaan aikaan kun meillä pyörii astianpesukone ja nykyisin käynnistän astianpesukoneen vasta illalla, kun sähkön markkinahinta on muutenkin selvästi edullisempaa.

Enefit kokemuksia - Vihreää ja edullista energiaa
Enefit kokemuksia - Vihreää ja edullista energiaa

Edullinen Enefit

Sähkösopimukseni Enefitillä astui voimaan 10.4.2018 ja ensimmäinen lasku paljasti miten paljon vähemmän maksan sähköstä viime vuoden vastaavaan aikaan verrattuna. Tasan kolmen viikon aikana (10.4.-30.4.) käytimme sähköä 70,55 kWh, josta syntyi kuluja 4,02€. Vastaava lukema vuoden takaa huhtikuulta vanhan sähköyhtiöni kanssa oli arviolta 9,66€ eli yli puolet kalliimpaa.

Varsinaisen sähköenergiamaksun päälle tulee tietysti myös sähköyhtiöiden perusmaksu sekä siirtomaksu, jotka molemmat ovat Enefitillä edullisempia kuin vanhan sähköyhtiöni kanssa. Näin ollen laskeskelin että sähköyhtiön vaihdos pienentää vuositasolla jopa 50% meidän perheen sähkömaksuja – kiitos sovelluksen jonka avulla maallikkokin osaa muokata omia käytäntöjään.

Alla vielä video Enefitin eduista ja näppärästä mobiilisovelluksesta! 🙂

Enefit kokemuksia - Vihreää ja edullista energiaa

Valitse sinulle sopivin sähkösopimus ja säästä rahaa!

Enefit Takuu on helpoin tapa suunnitella ja hallita sähkönkulutusta. Sähkön hinta on kiinteä 24 kuukauden ajan, ja sopimus on määräaikainen. Sähkömarkkinoiden hintavaihtelut eivät siis vaikuta laskuusi. Enefit Takuu -kampanjatarjouksena nyt 6 kk perusmaksut ilmaiseksi (norm. perusmaksu 2,49 € /kk). 

Enefit Markkina -sopimuksessa sähkön hinta perustuu markkinahintoihin. Voit hyödyntää markkinahintojen laskua ja pienentää kulujasi, kun keskität sähkönkulutuksesi edullisemmille tunneille. Enefit Markkina on toistaiseksi jatkuva sopimus. Enefit Markkina -kampanjatarjouksena nyt 2 kk perusmaksut ilmaiseksi (norm. perusmaksu 2,50 € /kk).

Meille valitsin tuon joustavan Enefit Markkinan, sillä olen jo pitkään seuraillut sähkönkäyttöämme ja pyrkinyt minimoimaan meidän perheen kuluja siltä osin kun se on ollut mahdollista. Helppokäyttöisen sovelluksen avulla saan helposti selvitettyä kodin virtasyöpöt ja kuten sovelluksesta ja laskustakin selviää, jo yhdessä viikossa saa rahanarvoisia ihmeitä aikaan. 🙂

Kokemuksia vihreästä ja edullisesta energiasta

Tee nyt huippuedullinen sähkösopimus ja osallistu samalla arvontaan, jossa voit voittaa Tesla S 75D -auton käyttöösi kahdeksi viikoksi! Lue lisää täältä:

enefit.fi

Tästä on hyvä jatkaa tiedostavammalla linjalla ja aion ottaa uudesta sähkösopimuksestani kaiken hyödyn irti sekä ekologiselta että taloudelliselta kantilta. Raportoin teille myöhemmin miten on mennyt ja millaista säästöä olen saanut aikaiseksi – vihreän energian puolesta on helppo hymyillä! 🙂

Aurinkoista tiistaita kaikille!

*kyselyn toteutti Kantar TNS Oy

Lue myös: ➤ Sähkönkulutuksen pienentäminen