Uusia tuoleja & loistavia tarjouksia!

Olin päivällä ostamassa kolmatta baarituolia keittiösaarekkeen ääreen ja Stockmannin superviikonloppu 20% alennuksineen* tuli kreivin aikaan. 🙂 Alennuksen vuoksi tyydytin samalla kertaa toisenkin tarpeen, sillä tyttö tarvitsi ehjän tuolin pöytänsä ääreen. Näin ollen Artekin 66-tuoli matkaa meille 4-6 viikon sisään. 

Sisustusvinkit Omakotivalkoinen - Sisustusblogi

String-pöydän alle on tarkoitus ostaa sarjaan kuuluva kaappimoduuli, jonne kasvava neiti saisi tärkeitä tavaroitaan kuten ystäväkirjoja ja piirustuksia säilöön. Uuden tuolin valinnassa on huomioitu kaapin lisääminen ja koska pöydän alle ei kaapin jälkeen jää tilaa kuin 28cm, ei selkänojallisia tuolivaihtoehtoja ollut kovin montaa. Artekin 66 -tuolin* kaunis profiili sopii pöydän ääreen paremmin kuin hyvin. 

Sisustusvinkit Omakotivalkoinen - Sisustusblogi

Keittiön valmistumisesta asti olen miettinyt kolmannen Hay Hee -baarituolin* hankintaa. Valaisimen vaihdon jälkeen kalustekokonaisuus on kaivannut särmikkyyttä väljyyden tilalle. Kaksi tuolia on tilavaa mutta kolme on ryhdikkäämpää, ja ryhdikäs on juuri se avainsana mitä tässä kodissa nyt tarvitaan. 🙂

Stockmann* tarjoaa kaikista kodin, muodin ja kauneuden tuotteista tänä viikonloppuna 20% alennuksen, joka kannattaa ehdottomasti hyödyntää suurten unelmien tai pienten arkitarpeiden toteuttamiseen! Ihanien sisustustuotteiden ja designklassikoiden lisäksi alennuksen piiriin kuuluu myös naisten ja miesten kesämuodin uutuudet. Kannattaa kurkistaa myös sesongin parhaat kosmetiikkahelmet Sensain rusketusvoiteista Cliniquen huulikyniin. Suuntaa suoraan kodin, kauneuden tai muodin mekkaan alta:

Aurinkoista viikonloppua kaikille!

Tuotekuvat: Artek, Hay, *sisältää kaupallisen linkin


Comments are closed.