Sisustusinspiraatiota ympäri maailman!

Jokainen meistä tarvitsee joskus extra-annoksen inspiraatiota elämäänsä ja sen tarjoamiseen kuvapalvelu Instagram on tämän päivän ykkönen. En muista koska viimeksi olisin kirjannut itseni Pinterestiin tai muihin vastaaviin kuvanjako-palveluihin etsiessäni jotakin ihanaa, kiehtovaa tai puhtaasti kaunista katseltavaa – Instasta saa nimittäin aivan kaiken tarpeellisen, kattausideoista kosmetiikkavinkkeihin. Tässä pieni leikkaus minun silmääni miellyttävistä kuvista, joissa yhdistyy skandinaavinen rauhaisa tunnelma. ♥

Sisustusinspiraatiota Omakotivalkoinen sisustusblogi
Sisustusinspiraatiota Omakotivalkoinen sisustusblogi
Sisustusinspiraatiota Omakotivalkoinen sisustusblogi
Sisustusinspiraatiota Omakotivalkoinen sisustusblogi
Sisustusinspiraatiota Omakotivalkoinen sisustusblogi
Sisustusinspiraatiota Omakotivalkoinen sisustusblogi
Sisustusinspiraatiota Omakotivalkoinen sisustusblogi
Sisustusinspiraatiota Omakotivalkoinen sisustusblogi
Sisustusinspiraatiota Omakotivalkoinen sisustusblogi
Sisustusinspiraatiota Omakotivalkoinen sisustusblogi
Sisustusinspiraatiota Omakotivalkoinen sisustusblogi
Sisustusinspiraatiota Omakotivalkoinen sisustusblogi
Sisustusinspiraatiota Omakotivalkoinen sisustusblogi
Sisustusinspiraatiota Omakotivalkoinen sisustusblogi

Yllä olevat kuvat kuuluvat Instagramin upeille jäsenille, joiden kuvakirjastot löydätte helpoiten Instagram-tilini yläpalkin “seurannassa” -tagin takaa. Tämän postauksen kuvakollaaseja varten olen pyytänyt heiltä julkaisuluvat, joten ethän jaa näitä kuvia eteenpäin! Käykäähän inspiroitumassa, nauttimassa ja tykkäämässä suosikkieni julkaisuista – kauneutta ympäri maailman!

Sisustusinspiraatiota Omakotivalkoinen sisustusblogi
Sisustusinspiraatiota Omakotivalkoinen sisustusblogi
Sisustusinspiraatiota Omakotivalkoinen sisustusblogi
Sisustusinspiraatiota Omakotivalkoinen sisustusblogi

Moni arastelee sosiaalisen median palveluja niiden vaikeakäyttöisyyden vuoksi, minäkin jonkin verran. Meni todella pitkään ennen kuin tutustuin Instagramiin, vaikka olin kuullut sen olevan loistava inspiroitumisen lähde. Monista palveluista poiketen Instagram tarjoaa mahdollisuuden myös yksityisyyteen ja oma tili onkin helppo asettaa yksityiseksi jos ei tahdo kuviaan kaiken kansan töllisteltäväksi. 🙂 Risuaidalla toimiva #hashtag-tunnistepolitiikkakin selviää aika nopeasti katsomalla miten muut ihmiset merkitsevät kuviaan. Itse käytän enimmäkseen englanninkielisiä tunnisteita: #white, #scandinaviandesign, #nordicminimalism, #homeplant ja #flowers, mutta suomeksikin voi kuviaan merkitä.  Ainut muistettava asia on että hashtagit kirjoitetaan aina yhteen (esim #täydellinenpäivätänään).

Minut löydät Instagramista blogini nimellä oma_koti_valkoinen: instagram.com/oma_koti_valkoinen/

Aurinkoista viikonloppua kaikille!

Kuvat: Instagram / julkaisijat, julkaistu luvalla! 

15 kommenttia “Sisustusinspiraatiota ympäri maailman!

 1. Ihana kuva kollaasi. Miellytti kovasti ainakin minun silmääni. Mistähän Instan julkaisusta on tuo toisen kuvarivin ensimmäinen kuva, jossa on pikkunen koira. Ihastuin jotenkin tuohon sisustustyyliin ♥

 2. Ihania kuvia. Juuri tuollaisia katselen mielelläni. Kauneutta kerrakseen.<br />
  Virkistävää viikonloppua Miia tyttöseni?.

 3. Instassa on kyllä kiva inspiroitua.<br />
  Mutta mihin tallennat sieltä löytyneet kuvat ideoita varten? Pinterest on siinä mielessä hyvä paikka, että inspiroivat kuvat säilyvät.

  1. Ticler: Siellä omassa asennusvalikossa on kohta &quot;Julkaisut, joista olet tykännyt&quot;, siellä on tallessa kaikki kuvat joissa on painanut tykkäys-nappulaa. 🙂

 4. Onpas hassua bongata tuolta seasta myös muutama oma kuva! 😀 Olen nimittäin pitkäaikainen blogisi lukija ja aina ihaillut sinun kotia ja kuvia ja nyt törmäsin sitten omiin kuviin täällä sinun blogissasi 😀 Näinhän se sosiaalinen media parhaimmillaan toimii, inspiroi ja yhdistää samanhenkisiä ja samoista aihepiireistä kiinnostuneita 🙂

  1. heidimarianna: Sinulla on kaunis koti! &hearts; &hearts; &hearts; Sosiaalisen median parhaimmat puolet ovat juurikin inspiraatiossa ja ihanissa ideoissa, joita voi poimia toisten kuvista! &hearts;<br />
   <br />
   Aurinkoista kesää! &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *