Uusia tuoleja & loistavia tarjouksia!

Olin päivällä ostamassa kolmatta baarituolia keittiösaarekkeen ääreen ja Stockmannin superviikonloppu 20% alennuksineen* tuli kreivin aikaan. 🙂 Alennuksen vuoksi tyydytin samalla kertaa toisenkin tarpeen, sillä tyttö tarvitsi ehjän tuolin pöytänsä ääreen, ja näin ollen Artekin 66-tuoli matkaa meille 4-6 viikon sisään. 

Sisustusvinkit Omakotivalkoinen - Sisustusblogi

String-pöydän alle on tarkoitus ostaa sarjaan kuuluva kaappimoduuli, jonne kasvava neiti saisi tärkeitä tavaroitaan kuten ystäväkirjoja ja piirustuksia säilöön. Uuden tuolin valinnassa on huomioitu kaapin lisääminen ja koska pöydän alle ei kaapin jälkeen jää tilaa kuin 28cm, ei selkänojallisia tuolivaihtoehtoja ollut kovin montaa. Artekin 66 -tuolin* kaunis profiili sopii pöydän ääreen paremmin kuin hyvin. 

Sisustusvinkit Omakotivalkoinen - Sisustusblogi

Keittiön valmistumisesta asti olen miettinyt kolmannen Hay Hee -baarituolin* hankintaa ja valaisimen vaihdon jälkeen kalustekokonaisuus on kaivannut särmikkyyttä väljyyden tilalle. Kaksi tuolia on tilavaa mutta kolme on ryhdikkäämpää, ja ryhdikäs on juuri se avainsana mitä tässä kodissa nyt tarvitaan. 🙂

Stockmann.com* tarjoaa kaikista kodin, muodin ja kauneuden tuotteista tänä viikonloppuna 20% alennuksen, joka kannattaa ehdottomasti hyödyntää suurten unelmien tai pienten arkitarpeiden toteuttamiseen! Ihanien sisustustuotteiden ja designklassikoiden lisäksi alennuksen piiriin kuuluu myös naisten ja miesten kesämuodin uutuudet. Kannattaa kurkistaa myös sesongin parhaat kosmetiikkahelmet Sensain rusketusvoiteista Cliniquen huulikyniin. Suuntaa suoraan kodin, kauneuden tai muodin mekkaan alta:

Aurinkoista viikonloppua kaikille!

Tuotekuvat: Artek, Hay, *sisältää kaupallisen linkin 

23 kommenttia “Uusia tuoleja & loistavia tarjouksia!

 1. Hei, saitko tuosta Artekin tuolistakin -20% alennuksen? Itse yritin tilata Artekin peiliä, mutta en saanut alennusta läpi. Luin sitten Stockan sivuilta, että alennus ei koske Artekin toimitusmyyntituotteita. Mä niiiiin haluisin sen peilin. 😀

  1. SatuS: Sain alennuksen Artekin 66-tuolista, joka toimitusmyyntituote. En huomannut tuollaista merkintää missään ja omassa tilauksessani alennus on sekä Hay Heen baarituolista että Artekista. Alennus näkyy vasta kassalla kun on kirjautunut sisään tunnuksilla… Kokeilitko noin pitkälle asti peilin ostamista?

  2. Jeeee, sain tilattua peilin!! Mitähän aiemmin kohelsin, kun kahteen kertaan kokeilin tilata eikä onnistunut… No, mutta nyt on peili tulossa 8-10 vk päästä. :)<br />
   <br />
   Tuo 66-tuoli on ajaton valinta. Meillä on syksyllä eskariin lähtevällä pojalla 66-tuoli työpöydän tuolina. Se on &hearts;.

  3. SatuS: jei, ihanaa että sait peilin 20% alella! &hearts; Ostitko pitkulaisen vai neliön? Minulla makkarissa se pitkulainen ja vaikka peili on hyvin pelkistetty, on se t-o-d-e-l-l-a upea. &hearts;

  4. Ostin pitkulaisen peilin. &hearts; Kokovalkoinen mehiläispesä ja Artekin puu/lehtiteline odottavat jo kaveria samaan huoneeseen. 😉 Huoneessa on myös kaksi Iittalan vakkalaatikkoa päällekäin, jotka sopivat kivasti yhteen Artekin lehtitelineen kanssa. Vakkalaatikoiden kansissa ja lehtitelineessä on samanmuotoiset reiät, joista voi nostaa. 🙂

  5. SatuS: Oijoi, ihana setti tulossa huoneeseen! &hearts; Olen kade tuosta kokonaan valkoisesta mehiläispesästä. &hearts;

 2. Ymmärsinköhän oikein Stockan sivuilta, että mm. Artekin ja Stringin toimitusmyynti tuotteet eivät kuulu alennuksen piiriin?

  1. Jenni: Minä en tuollaista ilmoitusta nähnyt ja sain alennuksen Artekin 66-tuolista. Menenkin heti etsimään mistä tuo info löytyy…

  2. Jenni: Nyt löysin tuon maininnan Artekin ja Stringin toimitusmyyntituotteista… Kumma juttu että sain kuitenkin alen tuosta Artekin tuolista, vaikka sekin on toimitusmyyntituote. Olisikohan heillä ollut sitä sittenkin varastossaan ja siksi sain alen… Olen kyllä kiitollinen alesta, oli se sitten heiltä vahinko tai ei, koska muuten olisi tytön tuoli jäänyt ostamatta. 😀 <br />
   <br />
   Kannattaa kokeilla tilausta, jos kassalla sisään kirjaantumisen jälkeen vielä näyttää ettei alea Artekista ole, niin sitten klikkaat sivun vaan kiinni. Itselläni ei tullut mieleen edes epäillä alennuksen saamista ja laskin pennilleen että alennus oli euroina sekä Hayn tuolista että Artekin 66:sta.

  3. No hyvä että sait ostettua, itse en mennyt niin pitkälle ostotilanteessa mutta hyvä tietää että onnistuu 🙂

  1. Erika: Kirjauduitko sisään kanta-asiakastunnareilla? Peilistä nimittäin juuri tuli ale vaikka sekin on toimitusmyyntituote ja aluksi herjasi vastaan… Tuttavani osti Artekin Mademoisellen ja pistin hänelle whatsup viestiä saiko alen ja vastasi että sai (tilasi vain tuon tuolin eikä muuta). Kokeile siis uudestaan, kirjaudu ensin sisään, sitten tuote ostoskoriin ja kassalle. Kassalla toimitustavan valinnan jälkeen maksuvaihtoehtoa valitessa kassalla pitäisi näkyä tuotteesta saatava alennus. Pidän sinulle peukkuja että onnistuisit saamaan myös alen! &hearts; &hearts;

 3. Moikka, meillä kesän aikana muutto ja keittiö remontti edessä. Suunnitteilla samantapainen saareke kun teillä ja jos saisin udella käyttömukavuutta noiden tuolien kanssa. Onko tuolilla hyvä istua saarekkeen äärellä vaikka pöytätaso on suhteellisen matala baarijakkaroille? Onko tuo väli kuinka korkea lattian ja tason välissä? Pirun hyvännäköinen, mutta missään ei pääse testaamaan tätä in action niin olisin kovin kiinnostunut sinun käyttökokemuksista. 🙂

  1. Saara Suvisuo: Olen tykännyt tuoleista ja mahdun hyvin istumaan saarekkeen ääressä. 🙂 Suositus on että tuoli olisi korkeudeltaan 65cm (eli 10cm matalampi kuin tämä malli) ja Hayn Hee -baarituolia on saatavana myös tuossa matalammassa mallissa. Minusta tuo korkeampi 75cm tuoli näyttää kuitenkin paremmalta ja istuinmukavuuskin on ihan ok, hyvin jaksan aamupäivisin saareella istua töitäkin tekemässä. 🙂

 4. Ihania tuoleja olit pistänyt tilaukseen! 🙂 Minullakin olisi keittiöaiheiden kysymys, niinkuin edelliselläkin – mikä on sinun keittiön liesituuletin? Onko aktiivihiilisuodattimella? Kaunis yksilö!

 5. Voi kunnolisikin talokaupat jo tehty…olisin itsekin voinut tilauksia tehdä sit sen mukaan? Minullakin kysymys keittiöön liittyen. Mikä tio valkoinen työtasosi on, siis materiaali? Itselläni on tällä hetkellä corian, mut todella mietin muita valkoidis vaihtoehtoja, lähinnä corianin ja kivitason välillä…

  1. PaJa: Keittiön työtaso on Avoniten White, materiaali on komposiittia ja erittäin kestävää laatua. Löytyy Gigantin Epoq-keittiövalikoimasta ja Gigantti-myymälöiden keittiöpisteissä on esillä eri värivaihtoehdot tuosta Avonitesta. <br />
   <br />
   Epoq-tunnisteen alta löydät kaikki keittiöremonttia koskevat postaukseni ja kokemukseni tehdyistä valinnoista, myös Avonitesta:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="https://omakotivalkoinen.casablogit.fi/search/query/tags/?tag=Epoq&quot; target="_blank">https://omakotivalkoinen.casablogit.fi/search/query/tags/?tag=Epoq</a&gt;

 6. Miten tuon lapsen työpöydän ääressä pystyy kunnolla istumaan jos vain vajaa 30 cm jää jaloille tilaa pöydän alle? Lapsen ergonomia on yhtä tärkeää kuin aikuisenkin.

  1. Westin: Ergonomia on tärkeää, 30cm jalkatilaa riittää ihan hyvin tälläiselle pienelle 6-vuotiaalle neidille. 🙂

  1. tuoli: Tuoli on kirppikseltä ostettu ja se oli alunperinkin hieman huojuvainen. Jalat ovat ilmeisesti heikkoa puuta / materiaalia ja ne taitekohdasta joustavat. Vuosien kuluessa keinuminen on pahentunut ja kerran tuoli jo keikkasikin tytön alla. Painavamman ihmisen alla tuolin jalat voivat mennä poikkikin taitekohdastaan, ja jos en itse uskalla tuoliin istua, en annan tytönkään siitä istua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *