Moni teistä blogiani jo pitempään lukenut, tietää että olen tosi tarkka kaappiemme siisteydestä. :)

Oli sitten kyseessä vaatteet tai muut tavarat, on kaappien sisällön oltava aina kohtuullisessa kunnossa. Vihaan sitä, että kaappeja saa penkoa minuuttikaupalla löytääkseen etsimänsä. Itselläni ei siihen riitä aika, eikä sen enempää kärsivällisyyskään. Itse olen ratkaissut pulman ja kaaokselta välttymisen ihan vain karsimalla turhaa tavaraa ja vaatetta. Hommaan ryhtyminen on se hankalin osuus, mutta kun kerran pääsee vauhtiin ei sitä hidasta enää mikään. :)

Tässä kuvia meidän tämän hetkisestä kaappisisällöstä. Ensimmäisenä eteisen matalat Bestå-kaapit, joissa säilytämme käyttökenkiä, käsineitä, hattuja, huiveja, Avan kurapukua, päivittäin tarvittavaa imuria sekä miehen johtonyssykkää (piuhoja ja johtoja musiikkilaitteisiin).

50589d40c98c7e274e000058.jpg

50589d40c98c7efd1f00007d.jpg

Keittiön toisessa kaapissa säilytämme harvoin käytettäviä viinilaseja, viinejä, muutamia sisustusjuttuja kuten maljakoita sekä kahta PC-tietokonetta (odottavat romulavalle päätymistä).

50589d40c98c7e585f000064.jpg

Bestå-kaappien paras puoli on muunneltavuus sekä lisäosien alati kasvava valikoima. Nuo viinipullo ja -lasitelineet tuovat ilmavuutta kaapin sisälle ja suojaavat laseja rikkoutumiselta (olen sählä ja onnistun aina kaatamaan hyllyllä olevat lasit).

50589d40c98c7efe60000045.jpg

Olohuoneen kaapeista löytyvät mm. rakas elokuvakokoelmani, valkoisiin laatikoihin piilotetut cd-levyt. Tämän lisäksi säilytämme suljettujen ovien takana myös elektroniikkaa kuten tv, vahvistimet ja soittimet. (aiheesta löytyy monta postausta "olohuone"-tunnisteella) :)

50589d40c98c7e0606000054.jpg

Olohuoneessa sijaitsee myös ns. tärkeiden papereiden kaappi. Erillisiin pahvisiin dokumenttilaatikoihin olen eritellyt säilytettäviä papereita. Miehellä ja minulla on omamme, Avalla omansa. Näiden lisäksi pankkiasiointi ja vakuutuspaperit löytyvät omista pahvibokseistaan. :)

Lääkkeillä on oma pieni lootansa, samoin sekalaisella romppeella ja joulukoristeilla.

50589d40c98c7e585f00005f.jpg

Keittiössämme on yksi 60cm leveä Bestå-kaappi, joka toimii asiakaappinamme keittiöremppaan asti. Olen saanut sinne hyvin mahdutettua kaikki astiamme, sekä hieman extraakin kuten kahvipapujen jauhaja ja blender (en muista suomalaista termiä, kääk =D). 

Turvallisuus syistä jouduin siirtämään keittiötarvikkeita (lue veitsiä) sisältävän ison uunivuoan ylähyllylle pois Avan pikku kätösten ulottuvista. Ylähyllyllä sijaitsi aikaisemmin meidän kahvikupit, tosin hylly oli aina tyhjä koska kupit ovat yleensä joko likaisena koneessa tai puhtaana koneessa. :)

50589d41c98c7efe6000004f.jpg

Roskakaapista kuva myös. Siellä en tykkää säilytellä oikein mitään. Lähinnä tyhjiä muovi- ja paperipusseja, talouspaperia ja sammutuspeitto. Myös elmukelmurulla on näköjään eksynyt tuonne (vilahtaa vasemmassa kulmassa). :)

50589d41c98c7e476b000066.jpg

Kylpyhuoneen kaapissa säilytämme pyyhkeitä, siivousaineita sekä vessapaperia. Kaappeja on toki kylpyhuoneessa useampia, mutta niissä on vain potta, moppi, partakone, hammasharjat yms. ei kuvauskelpoista tavaraa. :)

50589d42c98c7e410200008a.jpg

Kaappien sisällön organisointi on helppoa, kun jaottelee tavarat, vaatteet ja paperit käyttötarkoituksen mukaan erillisiin laatikoihin, koreihin ja pinoihin. Pyrkii hankkiutumaan turhista jutuista eroon ja sijoittelee tavarat käyttötarpeen mukaan; usein käytettävät aina etummaisiksi ja helposti poimittavaksi. :)

Minulta on toivottu useasti tälläistä kaappien järjestys-postausta ja toivon että tästä oli monelle hyötyä. ;)

Ihanaa iltaa teille kaikille! Huomiseen! <3