Yritän päästä eroon parillisesta ajattelumallistani, jossa kaikkea on oltava vähintään kaksi samanlaista kappaletta. :) Ostin kaksi uutta koristetyynynpäällistä ja tavoistani poiketen ne eivät olekaan samanlaisia keskenään, vaan täysin erilaisia ja vielä erilaisella kuvioinnillakin kaiken lisäksi. :D

PP1016422.jpg

Edessä on Finlaysonin ihana elefantti, keskellä Artekin Siena ja takana Annon Raita. Yhdistävänä tekijänä sentään on mustavalkoisuus, eli ihan villiksi en sentään ryhtynyt. :) Tyynyt saavat olla jonkin aikaa yhdessä tuossa sohvalla piristämässä minua, kunnes kaipaan taan hieman rauhallisempaa lookkia ja siirrän elefantin tytön sänkyyn, minne se on tarkoitettukin. :)

Alkuviikko on ollut hirmuista juoksemista paikasta toiseen. Onneksi on huomenna vapaapäivä, niin ehdin teillekin rupattelemaan enemmän. Nyt pikasiivouksen pariin, jotta huomenna saan vain hölläillä. :) Moikat!