Osa teistä saattaa muistaa aikaisemman postaukseni Lillagungan keinuista, jonka seurauksena jäin pähkäilemään ostaisinko kokonaan valkoisen vai tammi-valkoisen keinun. Lillagungan väki oli löytänyt postaukseni aiheesta ja ottivat yhteyttä kiitoksien kera, ehdottaen samalla yhteistyökampanjaa. :) Wauwauwau, oli eka reaktioni ja todella kiitollisena ja innostuksesta soikeana osallistunkin Lillagungan kampanjointiin blogisiskoni Keski-Jennin ohella. :)

P1016535.jpg

P1016522.jpg

Lukuisten värivaihtoehtojen kanssa meni sormi suuhun ja päädyin lopulta ihan toiseen väriyhdistelmään, kuin alunperin ajattelin. :) Valkoiset puuosat mustalla köydellä oli lopulta se mihin eniten ihastuin, enkä ole katunut sekuntiakaan. Tämä on kertakaikkisen ihana sisustuselementti, mutta kaikista parasta oli se hetki kun sain tänään aamupäivällä keinun kiinnitettyä kattoon ja tyttö otti ensimmäiset vauhdit sen kyydissä. <3 <3 <3 Lapsen riemu oli käsinkosketeltavissa ja keinu sai myös pusuja osakseen. :) Vauhdinhurma oli niin hurja, että kuvat tytön keinumisesta menivät plörinäksi. :D Yritän taltioida tämän uudestaan toisen postauksen muodossa. :)

P1016543.jpg

P1016541.jpg

Lillagungan ideologiasta kerrotaan näin:

Lillagungan missio on valmistaa maailman parhaat puiset keinut ja tuoda keinumisen iloa niin kotiin, puutarhaan, toimistoihin kuin vaikka baareihinkin. Uniikit ja laadukkaat keinut ulko- ja sisäkäyttöön ovat suunniteltu kestämään. Keinun ainutlaatuiselle muotoilulle ja sen helpolle kiinnittämiselle on myönnetty patentti. Tyylikäs muotoilu ja köysien ihastuttavat värit takaavat, että keinusta muodostuu katseenvangitsija niin sisällä, terassilla kuin mökilläkin. 

Itse voin yhtyä tähän sanomaan täysin, sillä keinun kiinnittäminen kattoon porailua lukuunottamatta oli helppoa kuin heinän teko. Keinun korkeutta voi säätää kahdesta kohtaa ja se sopii erilaisille huonekorkeuksillekin (poikkeuksena superhyperkorkeat tilat). Ja mitä ulkonäköön tulee, niin sitä kuvaa hyvin yksi ainut sana: T Ä Y D E L L I N E N. <3

P1016539.jpg

P1016538.jpg

Tämä Lillagungalta yhteistyön kautta valitsemani valkoinen keinu on materiaaliltaan maalattua koivua ja köysi on erittäin paksua ja vahvaa. Keinua saa myös tammensävyisenä, joka on öljykäsitelty kauniin samettiseksi. Köysien värivaihtoehtoina on mustan lisäksi valkoinen, beige, vaaleanpunainen, vaaleansininen, mintunvihreä, punainen sekä uusimpana tulokkaana sähäkkä violetti. Keinu kestää painoa 80kg, joten sillä voi aikuinenkin hurrauttaa hyvät vauhdit. :D Itsekin testailin heti keinumista, ja on se vaan edelleenkin yhtä ihanaa ja villin vapauttavaa kuin lapsena aikoinaan. :)

P1016530.jpg

P1016529.jpg

P1016533.jpg

Viime perjantaina kun hain tämän keinun postista, on myönnettävä että herkistyin tosi paljon pakettia avatessani (videopostaukseni halittelu ehkä kertoikin kuinka iloinen olinkaan :D). Ensinnäkin jo se, että Lillagunga oli huomannut postaukseni ja vielä pitänyt siitä, oli minulle todella iso juttu. <3 Lisäksi kaikki omat lapsuuden muistoni tulvahtivat pintaan ja hetken aikaa tuntui siltä että olisin taas pieni 4-v tyttönen, joka kiikkuu vihreällä keinulla keittiön ovensuussa laulaen Rölli-lauluja, samalla katsellen kun äitini tekee ruokaa kuusihenkiselle perheelle. <3 Tästä haluankin tehdä teille muuten postauksen, koska löysin pari valokuvaa näiltä ajoilta ja SIITÄ vihreästä keinusta (heti kun saan skannattua kuvat koneelle). :D 

P1016536.jpg

Pp1016504.jpg

Pp1016506.jpg

Keinu oli pakattu todella kauniiseen pahviseen rasiaan, jonka haluankin säästää. Minusta on aina mainitsemisen arvoista, että myös pakkaus on kaunis ja huolella suunniteltu. Se tuo ehdottomasti lisäarvoa ja toimii ikäänkuin jatkeena kauniille tuotteelle. :)

Pp1016527.jpg

Lillagungan keinuja jälleenmyy mm. HALI Harmony Living ja Finnish Design Shop. Tarkan jälleenmyyjälistauksen löydät Lillagungan sivuilta.

Pp1016502.jpg

Haluan kiittää vielä tässäkin yhteydessä Lillagungan ja CASAn väkeä tästä itselleni hyvin tärkeästä yhteistyöstä loistavan tuotteen tiimoilta. Kaunis kiitos siis, että teitte sekä minun että tytön haaveesta totta. <3 Nyt voi kesäiset ja vauhdikkaat leikit jatkua sisätiloissa talvenkin ylitse. :)

Minä mennen keittelemään päiväkaffen ja otan samalla yhdet hurjat vauhdit. :) Moikat huomiseen! <3

*Postaus on toteutettu yhteistyössä Lillagungan kanssa.*