Mietin muutaman tunnin uskallanko ollenkaan julkaista illalla teille kuvaamani videotervehdyksen, mutta päätin sitten olla rohkea ja painoin julkaise-nappulaa. :) Nyt jänskättää kyllä kovasti, koska en viihdy kameran edessä yhtään ja tiedän että nolostelen tätä asiaa vielä pitkään. :D Omalta mukavuusalueeltani halusin kuitenkin pois ja koska minulta on toivottu vuosien varrella usein videopostauksia, päätin aloittaa suoraan jutustelulla teidän kanssa. :D

Youtube-videoni löydät TÄÄLTÄ!

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-08-16%20koht

Hui kääks apua. :D En tykkää yhtään puhua suurelle yleisölle tai yleisölle ylipäätään, mutta toivon että pupu ei mene minulta pöksyyn ja rohkaistuisin jatkossakin kuvailemaan teille silloin tällöin kuulumisia ja sisustusjuttujakin videon välityksellä. :)

Tämän postuksen kantava voima olette te rakkaat lukijat, jotka jaksatte tsempata ja kannustaa minuu päivittäin ihanilla kommenteillanne ja sähköposteillanne. <3 <3 <3 Tämä olkoon siis minun tapani osoittaa suurta kiitollisuutta teille kaikille ihanille sinne ruudun toiselle puolen. :) Ja apuva, nyt korkkaan kyllä vapaaillan ilokseni (ja suuren jännityksen vuoksi!) valkkaripullon ja alan katsomaan leffaa. :) 

Huomiseen! <3