Tämä DIY-projektini jakaa varmasti mielipiteitä puolesta ja vastaan ja olenkin jo valmiiksi varautunut saamaan teiltä kylmää kyytiä. :D Design-kalusteethan ovat kuuluisia maineensa lisäksi myös siitä, että niitä ei sovi mennä itse ronkkimaan saati maalailemaan. Minä kuitenkin päätin rikkoa tämän koskemattomuussäännön, ja tuunasinkin rohkeasti Hayn mustan Hee Lounge-nojatuolin valkoiseksi. :)

iIMG_8615.jpg

iIMG_8649.jpg

Hommaan ryhtyminen vei minulta ajatustyönä yli viikon, sillä tuliterän design-tuolin maalaaminen on ajatuksena aika karski. :D Nyt jälkeenpäin olen pelkästään iloinen siitä, että uskalsin tuijottaa epäonnistumisen mahdollisuutta tiukasti suoraan silmiin ja yleisiä sääntöjä uhmaten otin sanoinkuvaamattoman suuren riskin tarttuessani maalisutiin tämän tuolin osalta. :)

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-10-08%20koht

iIMG_8622.jpg

Helmi-kalustemaalia kun löytyi valmiina, niin sillä mentiin. Maalaaminen hoitui pensselillä eikä se ollut lopulta niin vaikeaa, kuin mitä minulle kerrottiin. Ystävien toimesta sain kyllä sellaisen ryöpytyksen niskaani hyvin pitkän "mönkään menee siksi koska"-listan kera, kun heille kerroin maalaavani mustan Hayn Heen valkoiseksi. Mutta hyvähän siitä onneksi tuli, jopa erittäin hyvä itse maalatuksi. :)

iIMG_8625.jpg

iIMG_8623.jpg

Mustan ja valkoisen tuolin väliltä arvoin todella pitkään ja päädyin lopulta mustaan väriin riskillä ja rohkeudella. Tuolin väritys kuitenkin osoittautui alkuhuuman jälkeen vääräksi valinnaksi, enkä tohtinut alkaa palauttamaan tuolia Finnish Design Shopille, kun se oli kuitenkin viikon verran jo ollut meillä käytössä. Siksipäs tuskailin sitten asian kanssa oman aikani ja tällä kertaa minulla oli myös tärkeää se, että uutta tuolia ei tule tilalle pelkästään väärän värivalinnan vuoksi. :) Yritän muutenkin nykyisin noudattaa "you buy it, you keep it"-mottoa ja valikoida erityisesti kalusteet mahdollisimman pitkäikäisinä. Siitä pidin onneksi kiinni tuunamalla tämän tuolin maalilla, vaikka siirsinkin valkoisen nojatuolin verran rahaa sivuun just in case. :) 

iIMG_8616.jpg

Mustasta tuolista tuli valkoinen, muutoksen lisäkustannus 0 euroa. :) Ja nyt sain kokea molemmat värit tästä tuolista, mitä halusinkin. Musta on kaunis, mutta valkoinen on loppupeleissä kuitenkin enemmän minun juttu. Ja juuri tästä viisastuneena ostin molemmat Kubukseni (kynttelikkö sekä kulho) valkoisina enkä mustina, kuten alunperin piti. :)

Ihanaa iltaa kaikille ja huomiseen! <3