Viimeinkin saan kertoa teille mistä olikaan kyse viime perjantaisessa kuvaussessiossa. :) Kuvauksen aiheena oli nimittäin Lillagungan keinut ja niiden promokuvat. :)

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-10-18%20koht

Lillagungan Anton oli tykästynyt minun postaukseeni heidän keinustaan ja sai idean kuvata muutamia promokuvia uusista tuotteista täällä meidän matalassa majassamme. :) Minulle tämä on ihan huippu hieno juttu ja en tosiaan kahta kertaa miettinyt vastaustani Antonin kysymykseen saako meille tulla kuvaamaan. :) Näin ollen perjantain koittaessa meillä oli kuvauskalustoa ja erilaisia Lillagungan tuotteita pitkin poikin kotia ja oli aivan mieletöntä päästä seuraamaan valokuvaajan työskentelyä sekä Antonin ideoita. Päivä vaihtui illaksi ja tunnit hujahtivat aivan liian nopeaan, kuvasaldoa kertyi yhteensä tuhansia otoksia ja innolla odotan miltä kuvaajan tallentamat viralliset promokuvat tulevat näyttämään. <3

IMG_8726.jpg

Anton lyhensi paikan päällä keinun köysistä sopivan mittaiset meidän huonekorkeuteen ja näppärästi sai "suljettua" köyden päät polttamalla ne. Valkoisille köysillekin tehtiin samoin , eikä ne edes tummentuneet. :)

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-10-18%20koht

Lähikuvia, fiiliskuvia, yksityiskohtakuvia, laajakuvia... Ammattilaiset vauhdissa. :)

IMG_8809.jpg

IMG_8801.jpg

Keksimme kokeilla tammen ja valkoisen yhdistelmää hieman erilaisella tavalla. Köyden kiinnikkeet vaihdoimme valkoisesta tammeen ja laitoimme tammensävyisen nahkapäällysteen valkoisen istuinosan päälle. Tämä aitoa laatunahkaa oleva istuinpäällinen on yksi tulevista uutuustuotteista ja Antonilla oli mukanaan näitä muutama kappale. Valkoinen nahkapäällinen sulatti sydämeni (ah, valkoinen nahka! <3) ja sain pitää itselläni yhden valkoisen päällisen. <3

IMG_8824.jpg

Anton lahjoitti minulle myös kuvissa näkyvät valkoiset köydet, koska rakastuin niihin niin suuresti tässä meidän valkoisessa ympäristössä. <3 Kiitos Anton sinulle jälleen kerran! Ja kiitos koko porukalle mahtavasta päivästä! :)

Alla olevat kuvat olen ottanut kuvauspäivän jälkeen päivänvalossa. Kokonaan valkoinen keinu on minusta erittäin kaunis. Ja se sopii hyvin minun suunnittelemaani "lumivalkoiseen joulusisustukseen". :)

IMG_8935.jpg

Keinussa on jokainen yksityiskohta tarkoin harkittu ja sen pienimmätkin detaljit ovat tärkeitä. Katseenvangitsijana keinussa toimivat puiset kiinnitysosat, jotka asettuvat köydessä noin silmän korkeudelle. Myös istuinlauta on muodoltaan kaunis. <3 

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-10-18%20koht

Meidän neiti on yhtä rakastunut keinumiseen, kuin mitä itsekin olin lapsuudessani (ja olen edelleen :D) Meillä on keinun saapumisesta asti keinuttu päivittäin ja se on meidän kodin sydän. <3 Keinu on ollut myös meillä kylässä käyvien mieleen, sillä keinuun on aina jonoa eikä sen tarvitse koskaan olla tyhjillään. :D Alla kuvia pikkuneidistä ja vauhdinhuumasta. <3 :D

IMG_9045.jpg

IMG_9069.jpg

IMG_9063.jpg

IMG_9034.jpg

IMG_9074.jpg

Tyttö on aivan kuin minä tuossa iässä, ilmeitä myöten. :D Minulla oli se kuuluisa vihreä muovikeinu omassa lapsuudessani ja laitan teille vielä jonain päivänä (kun saan skannerin toimimaan) kuvia villistä ja vauhdikkaasta pikku-Miiasta. :D

Jos kiinnostuit erikseen ostettavista köysistä jo olemassa olevaan keinuusi, tai olet kiinnostunut nahkaisesta istuinpäällisestä, voi tiedustelut laittaa eteenpäin osoitteeseen info@lillagunga.com. :) Kyseiset tuotteet eivät ole vielä irtomyynnissä jälleenmyyjillä, mutta Antonin kautta niitä voipi halukkaat kenties ostaa jo nyt. :)

Nyt viikon viimeinen rutistus ja sitten vaihdan vapaalle. :D Ihanaa perjantaita kaikille! <3

(Keinun valkoiset köydet ja nahkapäällinen saatu Lillagungalta)