Uuden keittiön myötä koti muuttuu modernimmaksi ja entistäkin minimalistisemmaksi, varsinkin nyt kun otin keittiöstä Lack-seinähyllytkin pois. Minulla on tarkka visio tulevasta sisustuksesta valmiiksi mielessäni ja uskon sen olevan hyvin todenmukainen, pieniä yksityiskohtia myöten. Valaistuksen ja valaisimien merkitys kasvaa tuntuvasti ja ne tulevatkin olemaan jatkossa piensisustuspuolen tärkeimmät elementit. Saarekkeen päälle haluan kolme yksinkertaisen kaunista pienehköä valaisinta tunnelmanluojaksi, mutta kauniita vaihtoehtoja on niin monta että mieluusti kuulisin teidän mielipiteenne näistä ehdokkaistani. :)

Lightyears_Caravaggio_P1.jpg

Lightyearsin Caravaggio -sarjan pienin P1-valaisin on pehmeän mattapintainen ja kiinnitysmekanismin metalliset yksityiskohdat sopisivat kivasti hanan kanssa.

Muuto_Myy.jpg

Muuton Myy on yksi pitkäaikaisimmista lempparilampuistani ja tytön huoneesta löytyy tämä Muumeista inspiraationsa saanut valaisin keltaisena. Valkoisena tämä sopisi saarekkeenkin päälle... mutta onko muoto liiankin leikkisä? :)

Artek_A110.jpg

Artekin kokonaan valkoinen A110 -valaisin on todellinen klassikko ja vitivalkoisena se on minusta totaalisen ihana. <3 Tämä on aika vahva ehdokas, top kolmosessa tällä hetkellä. :)

Nevvorks_Material.jpg

Nevvorksin valkoista betonia olevat Material -valaisimet ovat kooltaan hyvin pieniä ja niiden paras puoli on huomaamattomuus valon ollessa pois päältä. Jokin näissä selkeän suloisissa betonikupeissa minua viehättää... ♥ 

Foscarini_Aplomb_Led.jpg

Foscarinin betoniset Aplomb Led-valaisimet ovat livenä todella kauniit. Valaisimen pinta on eläväistä betonia ja mittasuhteet ovat täydellisessä tasapainossa. Kärkisijan ehdokkaita nämäkin. ♥

Lightyears_Mingus.jpg

Ruokapöydän päälle olen kaavaillut Muuton valkoista Studio-valaisinta, jonka kanssa nämä Lightyearsin Mingus -lamput sopivat paremmin kuin hyvin. Valaisimissa on selkeä ja ajaton muotokieli... juuri sellainen mistä tykkään kovasti.

Artek_A330s.jpg

Artekin A330s -klassikkovalaisimia meiltä löytyykin jo entuudestaan kolme - kaksi olohuoneesta ja yksi makuuhuoneesta. Hyvä varteenotettava vaihtoehto olisi siirtää nämä valaisimet saarekkeen päälle ja ostaa uudet valaisimet kodin muihin tiloihin... mikä tietysti vaikeuttaa valaisinvalintoja entisestään. :)

Muuto_Studio.jpg

Pyöreän ruokapöydän päälle olen tosiaan harkinnut tätä Muuton Studiota, mutta lopullista päätöstä en ole vielä täysin sinetöinyt. Muutamia saarekkeen päälle asennettavia valaisimia saa nimittäin suuremmassakin koossa ja niistä löytyykin hyviä kilpailijoita Studiolle. 

Artemide_Pirce_halo.jpg

Yksi villi kortti pitää aina ottaa mukaan valaisinvaihtoehtoihin ja Artemiden taideteosta muistuttava Pirce on minun valintani. Pyöreät muodot sopivat kauniisti ruokapöydän ylle ja ilmavuutensa ansiosta luonnonvalokin pääsee ikkunasta esteettä sisään. T-y-k-k-ä-ä-n! <3

Skandinavisk_Koto.jpg

Nettikauppoja kierrellessäni löysin Finnish Design Shopin uutuustuotteiden joukosta pari aivan ihanaa juttua. :) Skandinavisk -tuoksukynttilöiden inspiraationa on ollut Skandinavian luonto ja vuodenajat, pohjoismaiset kaupungit, kodit sekä perinteet. Mustaan käsinpuhallettuun lasiastiaan valettu Koto-kynttilä on saanut nimensä Suomen kauniista kielestä.

Pantone_mukit.jpg

Toinen ihana uutuus on Room Copenhagenin valmistamat Pantone-mukit, joita löytyy suosikkivärieni mustan ja valkoisen lisäksi myös monessa muussakin värivaihtoehdossa. Tuon valkoisen haluaisin ikomakseni, aamukahvia varten. <3

Kaipaan todella nyt apua saarekkeen päälle asennettavien valaisimien suhteen ja olen erittäin kiitollinen jos jaksat kertoa omia ajatuksiasi postauksessa olevista valaisinvaihtoehdoista. <3 <3 Mikä on sinun suosikkisi ja mikä taas inhokkisi? 

(Kuvat: valmistajien, postaus sisältää mainoslinkkejä)