Alkuillasta kotiin saapuessani minua odotti koiran järjestämä yllätys - karvakuono oli käynyt kaivelemassa roskakaapin aarteita ja repinyt roskaämpärin sisällön pitkin poikin keittiön lattiaa. Kahvinpurut, ruoantähteet ja tyhjät ruokapakkaukset oli selvästi nuuskittu ja osittain myös nakerrettu, lienee maistuneen koiran suussa hyvältä kun vesikippokin oli tyhjentynyt lähes kokonaan. :) Olohuoneen valkoinen matto ja nahkasohva olivat täynnä likaisia tassunjälkiä ja kiitin jälleen kerran itseäni siitä, että mattoni on muovia ja sohvani nahkaa. ♥

Omakotivalkoinen_667289.jpg

1212.jpgOmakotivalkoinen_667288.jpg

Universal Stone on jo vuosien ajan ollut aktiivisessa käytössä ja ilman sitä en tulisi enää toimeen. Sohvan käsinojaan ilmestyneet likatahrat eivät lähteneet pelkällä vedellä kostutetulla rätillä puhtaaksi, joten kaivoin kaapista Universal Stonen luottosiivouspurnukkani ja johan tuli siistiä jälkeä. :)

Tällä myrkyttömällä ihmeaineella putsaan viikottain keittiössä induktioliesitason, tiskialtaan (postaus aiheesta) sekä kaakelit, ja kylpyhuoneessa hanat sekä muut pinnat. Nahkasohvan perusputsauksen suoritan puolivuosittain ja sohva on pysynyt muutamaa selkänojaan ilmestynyttä painautumaa lukuunottamatta lähes uudenveroisena. Universal Stonella puhdistuu myös kengät (postaus aiheesta), nahkalaukut sekä vaatteissa olevat tahrat, ja olenpa kokeillut sitä ikkunoiden ja peilienkin pesuun. :) Suosittelen lämpimästi kokeilemaan tätä marketeista saatavaa edullista puhdistusainetta! <3

Rentoa illanjatkoa kaikille ja huomiseen!