Aika Designilta tilaamani Veto-talouspaperiteline saapui perjantaina ja lupasin postailla siitä teille heti ensi tilassa. Tuote- ja muistikuvan perusteella minulle oli syntynyt mielikuva mattapintaisesta jauhemaalatusta teräksestä, kuten esimerkiksi By Lassen Kubus-sarjan karkeahkoa tai Hayn Tray-pöytien sileää mattaista maalipintaa muituttava viimeistely, mutta yllärinä paketista paljastuikin kiiltäväpintainen Veto-teline. Ihanan näköinen tuo on kiiltävänäkin, mutta mattaisena olisin tykännyt siitä vielä enemmän. ♥

Omakotivalkoinen_13688.jpg

Omakotivalkoinen_1377.jpg

Omakotivalkoinen_1373.jpg

Veto-telineen valkoinen sävy ei ole tuotekuvastaan poiketen puhtaanvalkoinen, vaan enemmänkin Iittalan Teema-astiasarjaa vastaava aavistuksen lämpimään taittava. Sen pohjassa on pehmeä vaahtomuovimainen pehmuste, joka suojaa pyötätasoa naarmuuntumiselta sekä pitää telineen tiukasti paikoillaan. 

Omakotivalkoinen_1371.jpg

Omakotivalkoinen_1379.jpg

Talouspaperirulla asetetaan Veto-telineen sisään niin että rullan pyörimissuunta on vastapäivään. Paperin reuna syötetään ulos viistosti kulkevasta aukosta, josta on helppo napata arkkeja tarpeen mukaan vasemmalle suunnatulla repäisyliikkeellä, joka katkaisee paperin katkosaumastaan. 

Omakotivalkoinen_1366.jpg

Veto-teline löysi heti paikkansa keittiön tasolta ja helpottaa ruoanlaiton yhteydessä tapahtuvaa siivoilua, kun ei kostein sormin tarvitse enää availla siivouslaatikon ovea päästäkseen käsiksi siellä majailevaan talouspaperirullaan. :)

Omakotivalkoinen_1375.jpg

Omakotivalkoinen_1367.jpg

Yllätyksenä tulleesta Teema-astiastomaisesta lasitettua keramiikkaa muistuttavasta pinnastaan huolimatta Veto on talouspaperitelineiden aatelia! Tykkään! <3

Mukavaa ja leppoisaa sunnuntaita kaikille! :)

Omakotivalkoinen_Miia.jpg