Olohuoneessa tällä hetkellä tv-tasona oleva Ikean Bestå-sarjan kaappikokonaisuus on vuosien varrella ehtinyt seikkailemaan kodin kaikissa huoneissa, lukuunottamatta kylpyhuonetta. :) Monikäyttöinen peruskaappi on palvellut meidän tarpeita vuodesta 2009 asti, mutta nyt on tullut aika sanoa hyvästit. Loppuviikosta Bestån tilalle tulee toisenlainen tasoratkaisu ja Bestå-taso lisätarvikkeineen (lasilevyt, viinipullotelineet yms.) muuttaa ylihuomenna uuteen kotiin. Tässä muutamat Bestå-muistelot vuosien varrelta... :)

Omakotivalkoinen_best%C3%A53.jpg

Omakotivalkoinen_best%C3%A52.jpg

Omakotivalkoinen_best%C3%A54.jpg

omakotivalkoinen_best%C3%A55.jpg

Omakotivalkoinen_best%C3%A51.jpg

Omakotivalkoinen_1461.jpg

Omakotivalkoinen_Epoq_1431.jpg

Omakotivalkoinen_1459.jpg

Uudet tuulahdukset puhaltelevat olohuoneeseen loppuviikon aikana ja näillä näkymin pääsen postailemaan niistä teille viimeistään lauantaina. Yritän ehtiä ompelemaan verhotkin valmiiksi ja etsimään jostakin verhokiskon siihen mennessä, jotta kokonaisuus olisi viimeistäkin langanpätkää myöten finalisoitu. :) Kiirettä normitöiden ohella siis piisaa, mutta mikäs sen mukavampaa kuin pakertaa lempparijuttujen parissa. :)

Ihanaa iltaa kaikille ja huomiseen!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg