Kolmen aikaan iltapäivällä soi yhtäkkiä ovikello ja oven takana seisoi postimies kukkalähetys kädessään. Yllätyksestä hölmistyneenä varmistin, että kyseessä tosiaan oli juuri minulle osoitettu lähetys...ja olihan se. :) Kuittasin lähetyksen vastaanotetuksi ja avasin kääreet, joiden uumenista paljastui upea kesäinen kukkakimppu. Kimpun kyljessä oli kortti kauniilla saateviestillä varustettuna... Ihana Pia, kiitos täydellisestä yllätyksestä! ♥

Omakotivalkoinen_50652222.jpg

Omakotivalkoinen_50672222.jpg

Omakotivalkoinen_50642222_1.jpg

Omakotivalkoinen_50702222.jpg

Kaunis kimppu pääsi kodin ykköspaikalle olohuoneeseen Skagerakin valkoisessa purnukassa. ♥ Silmäniloa riittää pitkäksi aikaa... 

Iloista illanjatkoa kaikille!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg


Facebook.jpginstagram.jpgBloglovin.jpgPinterest.jpgStyleroom.jpg