Uusi kotimainen Walona valmistaa laadukkaita ja käsintehtyjä kynttilöitä omalla pajallaan Valkeakoskella korkelaatuisista, puhtaista ja myrkyttömistä raaka-aineista. Sain ilokseni mahdollisuuden olla mukana kampanjoimassa uutta tuotemerkkiä ja tukemassa uuden suomalaisen yrityksen esiintuloa. ♥

Omakotivalkoinen_30102015_8700_2.jpg

Omakotivalkoinen_30102015_8697.jpg

Kynttilöiden tuoksumaailma on herkullinen, joukossa on luonnontuoksuja kuten sateenraikas Rainwater tai maanläheinen Follow Your Heart. Valikoimasta löytyy myös tuoksuton Angels-sarja. Kynttilät valetaan vahvaan lasiastiaan, jonka viimeistelee tyylikäs hopeinen ilmatiivis kansi ja kaunis etikettitarra. Paloaika on 40h. Kynttilöiden lisäksi Walonan valikoimasta löytyy henkistä hyvinvointia ja kasvua edistäviä kirjoja sekä äänitteitä. 

Omakotivalkoinen_30102015_8687.jpg

Omakotivalkoinen_30102015_8707.jpg

Omakotivalkoinen_30102015_8713.jpg

Omat Walona-suosikkini ovat Rainwater sekä Pure Love, jonka tuoksu on aidosti huumaavan ruusuinen ja romanttinen. Kynttilän liekki lepattaa kauniin tasaisesti käryttämättä ja savuttamatta, korkean laadun ja huolellisen tuotesuunnittelun todellakin huomaa. ♥

Omakotivalkoinen_30102015_8704.jpg

Omakotivalkoinen_30102015_8724_2.jpg

Omakotivalkoinen_30102015_walona-arvonta

Hämärtyneiden iltojen ihanuus piilee pehmoisessa tunnelmavalaistuksessa, joten mikä sopisikaan loppusyksyn teemaan paremmin kuin pieni kynttiläarvonta. ♥ Neljä onnekasta arvontaosallistujaa voittavat itselleen Walona Candelsin tuoksukynttilän - Jaossa on mielenrauhaa ja stressitasoa lievittävä hennontuoksuinen Peace of Mind, valkoisen teen ja jasmiinin tuoksuinen ylellinen You Are a Star, täysin tuoksuton Guardian Angel ja virkistävän sitruunainen You Are Free, toivomuksen tuoksuvaihtoehdosta saa esittää arvontakommentin yhteydessä. :)

Arvontaan voit osallistua jättämällä tämän postauksen kommenttiboksiin vapaamuotoisen kommentin persoonallisella nimimerkillä varustettuna. Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 1.11.2015 klo 23:59 asti! :)

Arvonnan lisäksi Walona hemmottelee uusia asiakkaitaan 25% alennuksella! :) Alennus koskee kynttilävalikoimaa ja etuhinnat on nähtävillä suoraan tuotetiedoissa. 

www.walona.fi

Tunnelmallista viikonloppua kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Yhteistyössä: walona.fi)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg