Miten vaikeaa on löytää kaunis ja käytännöllinen vesipullo, joka mahtuisi pieneen käsilaukkuun? Vastaus on "erittäin vaikeaa". :) Olen pitänyt silmäni auki moisen arkitarvikkeen varalta jo iäsyyden ja tyytynyt juomaan matkaveteni markettien panttipulloista. Pyöreä puolenlitran pullo ei kuitenkaan mahdu laukkuuni, joten matkapullo kulkee mukana vain salimatkoilla selkärepussa - Käytännöllistä - ei, kaunista - ei, 100% vuotamatonta ja vesitiivistä - valitettavasti ei. Onni oli viimein myötämielinen ja toi eteeni täydellisen tuotteen - Memobottlen. ♥

Omakotivalkoinen_memobottle_17062016_716Omakotivalkoinen_memobottle_17062016_716

Memobottlea on saatavana kahdessa koossa, A6 kokoiseen pulloon mahtuu 3,75dl ja A5 kokoiseen 7,5dl. Iso pullo sopii hyvin urheilukassiin tai pitkille matkoille, joissa vesipulloa ei pääse täyttämään niin usein. Parhaimmillaan se on kuitenkin litteänmallisessa läppärilaukussa tai -repussa, jossa perinteinen pyöreä pullo usein vie liikaa tilaa ja litistää takanaan olevat tavarat. Pieni litteä pullo mahtuu pienempäänkin käsilaukkuun ja kulkee mukana päivittäisessä menossa. Se on loistava apulainen erityisesti heille (ja minulle), joilla vedenjuonti helposti unohtuu ja päivän nestemäärä jää liian alhaiseksi. :)

Omakotivalkoinen_memobottle_17062016_716

Omakotivalkoinen_memobottle_17062016_716

Australialainen Memobottle toimittaa tuotteitaan ympäri maailman, DHL:n express-kuljetuksella toimistuskulut Suomeen ovat noin 17€ ja pistinkin hetki sitten tuttaville kyselyä haluaisivatko he tulla mukaan kimppatilaukseen. :) Australiasta tilatessa hintaa nostaa myös tullimaksut, joka pienen ja ison pullon kokonaishinnassa se tekee noin 15€:n lisälaskua. Kalliista hinnasta huolimatta minun on aivan pakko saada nämä pullot itselleni... maksoi mitä maksoi. :)

Omakotivalkoinen_memobottle_17062016_716

Tämmöiset lähtevätkin tilaukseen heti ensi viikolla, kunhan kimppatilaajien ostoslistat ovat taltioituna. :) Jospa tulisi viimein juotua se suositeltava määrä vettäkin päivässä kun kantaa mukanaan tälläisiä kaunottaria, pieni pullo pikkulaukussa ja iso treeni-, läppäri- ja reissurepussa. :)

Se olisi taas perjantai sitten... viikko viuhahti sateisesta säästä huolimatta todella nopeasti. Viikonlopun ohjelmistossa on kotoilua, siivoilua ja videopostauksen tekemistä. Punaista lankaa en tulevalle videolleni vielä tiedä, mutta ehkä se selviää illan aikana... tai sitten pölisen teille vaan jotakin. :D Kiinnostaisiko teitä kuulla videon muodossa ajatuksiani minimalismista? Kenties vinkkejä siihen liittyen? Tai vaihtoehtoisesti voisin jutustella ja kertoilla teille olohuoneen muutoksista? Sana on vapaa ja ehdotuksia jutteluaiheista otetaan ilolla vastaan. :)

Ihanaa viikonloppua kaikille!

EDIT: Ihana ystäväiseni Jenna vinkkasi minulle että kyseisiä Memobottlen pulloja saa Mukaman verkkokaupasta ihan täältä Suomesta. :) Hinta on hieman korkeampi kuin Australiassa, mutta säästöä syntyy silti, koska tulleja ei tarvitse maksaa ja toimitusmaksu on huomattavasti pienempi. :)

Miia_signerina2015.jpg

(Kuvat: Memobottle.com)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg