Ihana tuoli! <3


Olen huokaillut tämän perään jo ikuisuuden ja  pähkäilyt pitkän tovin mihin saisin sen mahtumaan, tilaa ei uusille tuoleille kotonamme oikein ole.
Päätin kuitenkin "ottaa riskin" kun löysin tuolin puoli-ilmaiseksi ja vielä valkoisena! Nyt sitten etsin "kaikkien tuolien äidille" kuumeisesti sijoituspaikkaa täällä kotona. Olen pyöritellyt sitä huoneesta toiseen ja toivon että koen kohta valaistuksen, "tuohonhan se kuuluu!" :D

IMG_6690.JPG


IMG_6691.JPG


IMG_6692.JPG


IMG_6686.JPG


IMG_6693.JPG


IMG_6694.JPG


Luulen että tuoli saa jäädä toistaiseksi tytön huoneeseen Pentikin vaaleanpunainen pupu kaverinaan. :)

Jos olette kiinnostuneita Masters-tuolin historiasta niin käykäähän kurkkaamassa SITRUUNAPUUN sivuilta tarkempaa triviaa.

Musta on tainnut tulla tuoli-holisti! :) Jotenkin vaan huomioni kiinnittyy aina ihaniin tuoleihin ja unohdan kaiken muun. Harmi vain että neliöitä ja huoneita ei ole tarpeeksi jotta voisin kerätä kokoelmiini kaikki upeat helmet.... :( :)