Työpöytä makuuhuoneessa – Näin pidät tilan siistinä

Kaupallinen yhteistyö: Brother Nordic

Työpöydän sijainti makuuhuoneessa ei ehkä ole optimaalisin ratkaisu levon kannalta, mutta tilankäytön tai -puutteen vuoksi joskus välttämätöntä. Kokonaisuudesta saa viihtyisän ja toimivan, kun panostaa silmää miellyttäviin säilytysratkaisuihin ja siihen, että järjestyksen ylläpitämisestä on tehty mahdollisimman helppoa. Kun jokaisella piuhalla, nitojalla ja kynällä on oma paikkansa säilyy siisteys melkein kuin itsestään.

Työpöytä makuuhuoneessa - Näin pidät tilan siistinä
Työpöytä makuuhuoneessa - Näin pidät tilan siistinä
Brother P-touch Cube tarratulostin on suurena apuna kodin tavaroiden ja työpisteen organisoinnissa ja järjestelyssä.

Tarratulostin apuna tavaroiden ja työpöydän järjestelyssä

Rakastan kirjoitella erilaisia listoja ja nimikoida tavaroita ja niiden paikkoja. Koen, että nimikoinnin myötä tavarat tulee laitettua vaivattomammin takaisin paikalleen käytön jälkeen. Nimikointi helpottaa myös muita perheenjäseniä siisteyden ylläpitämisessä ja tavaroiden paikalleen palauttamisessa, kun lainaillaan esimerkiksi nitojaa ja latausjohtoja puolin sekä toisin. Lisäksi säästyy aikaa, kun nimitarroista voi suoraan luntata missä mikäkin pienempi tilpehööri asustaa. 😊

Pienen pippurinen Brother P-touch Cube tarratulostin ja sen monipuoliset käyttömahdollisuudet ovat jo vuosia olleet suurena apuna kodin tavaroiden, vaatteiden, varaston ja työpisteen organisoinnissa ja järjestelyssä. Satiinisten koristenauhojen ja silitettävän tekstiilinauhan ohella suosikkejani ovat kaikkeen sopiva mattapintainen läpinäkyvä tarranauha, sekä kiiltävä musta ja klassinen valkoinen laminoitu tarranauha.

Lue myös: Kodin organisointi tarratulostimen avulla

Brother P-touch Cube tarratulostin on suurena apuna kodin tavaroiden ja työpisteen organisoinnissa ja järjestelyssä.
Työpisteestä saa viihtyisän kun järjestyksen ylläpitämisestä on tehty mahdollisimman helppoa.
Työpöytä makuuhuoneessa - Näin pidät tilan siistinä

Työpöytä makuuhuoneessa tyylistä tinkimättä

Tarvitsin kotiini kunnollisen työpisteen, missä työrauhan lisäksi onnistuu myös videokokouksiin osallistuminen, sekä haastattelujen ja äänityksien tekeminen ilman kaikumista tai taustahälyä. Ainoana ratkaisuna oli sijoittaa työpöytä makuuhuoneeseen ja olen lopputulokseen äärimmäisen tyytyväinen.

Sirorakenteinen työpöytä on syvyydeltään 40cm ja sen ulosvedettävien laatikoiden ja niiden kansilevyjen avulla saan helposti lisättyä pöytäpintaa kun tarve vaatii. Tuolina minulla on massiivipuinen jakkara, joka mahtuu työpäivän päätteeksi kokonaan pöydän alle.

Tulosta tarratulostimella kauniita sananparsia, runoja ja tsemppaavia lausahduksia
Tulosta tarratulostimella kauniita sananparsia, runoja ja tsemppaavia lausahduksia

Kauniita sananparsia, runoja ja tsemppaavia lausahduksia

Tarpeellisten askareiden lisäksi P-touch Cube -tarratulostimella on kiva leikkiä ja innostun monesti tulostelemaan kauniita sananparsia, runoja ja tsemppaavia lausahduksia kalenterin väliin sekä muistikirjoihini.

Juhlakoristeiden viimeistelyyn sekä korttien ja lahjojen koristeluun tarratulostin soveltuu myös mainiosti ja kohtahan onkin taas pääsiäinen…

Lue myös: Parhaat vinkit pääsiäisen koristeluun

Tulosta tarratulostimella kauniita sananparsia, runoja ja tsemppaavia lausahduksia
Työpisteestä saa viihtyisän kun järjestyksen ylläpitämisestä on tehty mahdollisimman helppoa.

Inspiraatiota, vinkkejä ja ideoita tarratulostimen käyttöön

P-touch Cube -tarratulostin on yksi niistä itselleni äärimmäisen tärkeistä tavaroista, joista en koskaan aio luopua. Niin monet juhlat, lahjat, vaatteet, kortit, purkit, laatikot ja purnukat olen tämän avulla koristellut, nimennyt ja merkannut, ettei edes koko suvun sormet ja varpaat riitä niitä laskemaan. 😁

Olen super kiitollinen myös siitä, että jo kuusi vuotta olen saanut toimia Brother Nordicin ambassadorina ja tämän kämmenkokoisen P-touch Cube -tarratulostimen kummitätinä, välittäen inspiraatiota, vinkkejä ja ideoita teille ja muillekin ympäri Suomen ja maailman. ♥︎

Ihanaa kevään odotusta kaikille!

Lue myös: Johdot ja piuhat siistiksi nimitarrojen avulla


Seuraa myös Instagramissa 

4 kommenttia “Työpöytä makuuhuoneessa – Näin pidät tilan siistinä

    1. Mervi: kirppisekseltä ostin. On alunperin Ikean mallistoa ja tuunautin tutulla puusepällä laatikot kokonaan uusiksi kiskoineen. Tästä on tosin jo useampi vuosi aikaa ja pöytä oli aiemmin minulla toimistokäytössä.

    1. Jaana: tuoli on BoConceptin Shogun jakkara. Vepsäläiseltä on löytynyt tätä mallia ja valkoisen lisäksi valikoimassa on ollut musta ja puunvärinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *