Yksi suosikki-nettikaupoistani on Sisustus IDEA ja olenkin ahkerasti vieraillut heidän sivuillaan tutkimassa tuoteuutuuksia.
Pakko myös sanoa, että heillä on Suomen paras valikoima Gant-Homen tuotteita! <3 <3 <3
Kartellin Jolly-pöydätkin (makuuhuoneessa yöpöytinä) kotiutin aikoinaan juuri täältä, edullisen hinnan ja nopean toimituksen vuoksi! =D

logo.jpg


Tässä hieman triviaa:

"Sisustus IDEA on jo vuonna 2003 perustettu inspiroiva sisustusmyymälä. He edustavat useita alan kotimaisia ja Eurooppalaisia tuotemerkkejä, joille yhteistä on laatu ja tyylikkyys.
Heidän laajasta valikoimastaan löytyy tuotteita moneen makuun, sisustustekstiileistä keittiön pienkoneisiin ja valaisimista huonekaluihin....
Tuotteita löydät mm. näiltä merkeiltä: GantLexingtonKartellLinumBruka DesignSvanefors..."

Lisäksi heidän kauttaan voi tilata tilauskankaita sekä teettää ompelupalvelua. Helppoa ja käytännöllistä, ainakin tälläiselle poropeukalolle kuin minä. =DNa%25CC%2588ytto%25CC%2588kuva+2011-11-1

Gantin ja Lexingtonin tuotevalikoimasta löytyy myös vaatteita sekä perusvalikoimista poikkeavia sisustus-harvinaisuuksia. Itse olin joulupakettiin (meidän pikkuneidille) ostamassa Gantin vaaleanpuna-valkoisen tähtipyyhkeen ja saman sarjan kylpytakin, mutta pyyhe oli ehtinyt loppumaan ja kylpytakistakin oli pienin koko mennyt. No, nopeat syövät hitaat... HIH =D

Ostoksia voit tehdä sekä Laitilan Vihtorinkadulla sijaitsevassa myymälässä (kartta) että verkkokaupassa osoitteessa www.sisustusidea.fi.

Sain viime viikolla yhteydenoton Sisustus IDEAn Sarilta ja päätimme yhteistuumin (minä tietysti riemusta kiljuen =D) toteuttaa pienen Gant-aiheisen arvonnan blogissani!

Eli nyt kaikki kuulolle (ja ruudun ääreen)!!!

Sisustus IDEA arpoo yhden jouluisen GANT-tuotesetin blogini lukijoiden kesken!

Setti sisältää 2 kpl Gantin käsipyyhkeitä sekä kauniin Gantin saippuanrasian (sisältää 4 saippuaa) joulun sävyissä (kuva alla).

Na%25CC%2588ytto%25CC%2588kuva+2011-11-1

Arvonta on avoin kaikille ja osallistua voi seuraavasti:

1 arpa = kerro kommenttiboksissa mikä / mitkä sisustushankinnat ovat sinulle / teille ajankohtaisia juuri nyt.

2 arpaa = Linkitä tämä arvonta omassa blogissasi! Voit liittää linkitykseesi minkä tahansa tässä postauksessa esiintyvän kuvan.

Ilmoitathan kommentissasi monellako arvalla olet mukana!

Anonyymit huomio! Muistakaa keksiä itsellenne nimimerkki!!!

Osallistumisaikaa on ensi maanantaihin 21.11.2011 klo 21.00 asti!

EDIT! ARVONTA PÄÄTTYNYT! KIITOS KAIKILLE OSALLISTUNEILLE!

Kaiken kukkuraksi Sisustus IDEAn ihana Sari tahtoo tarjota lukijoilleni -20% ALENNUKSEN KAIKISTA GANTIN NORMAALIHINTAISISTA TUOTTEISTA! Alennuskoodi on voimassa marraskuun loppuun asti.

Alennuksen saat syöttämällä verkkokaupan kassalla etuseteli-kohtaan koodin GANT20!

Lisäksi kaikki yli 100 euron tilaukset ilman postikuluja koodilla PUKINREKI! 
(koskee myös Gantin -20% alennusta).

Na%25CC%2588ytto%25CC%2588kuva+2011-11-1


Na%25CC%2588ytto%25CC%2588kuva+2011-11-1Sisustus IDEAN kuukausittaisen uutiskirjeen voit tilata verkkokaupan etusivulla (oikeassa reunassa) olevan lomakkeen kautta! (linkki etusivulle) Sitä kautta saat mahtavia tarjouksia ja tiedotteita tuoteuutuuksista!

*Tämä postaus on tehty yhteistyössä Sisustus IDEAn kanssa*