Tämä on vähän kuin Remontti osa 3-postaus! :)

Saatiin miehen kanssa extempore-idea repiä keittiöstä kaakeleita irti. Poistokohde on se paklattava seinänkäppänä. Laattoja oli onneksi vain vähäsen, 4 kokonaista ja 2 puolikasta.

Meillä ei todellakaan ole mitään välineistöä laattojen piikkaamiseen ja vasarakin on kadonnut. Kekseliäänä naikkosena nappasinkin työkalupakista talttapäisen ruuvimeisselin ja ison jakoavaimen avukseni. ;)

P2111014.JPG


Ruuvimeisselin pää vain tuonne laatan reunaan ja jakoavaimella koputtelin ruuvarin päätä. Toimi hyvin manuaalisena piikkaus-välineenä! *hihhhiiiiiihiii* =D


Tuosta yläreunasta irtosi laasti laatan mukana. Alhaalta jouduinkin sitten naputtelemaan kaiken tuon ruskean tiiliskiven-kovan laastiaineen pikkuruisissa paloissa irti. Tunti meni hommassa ja peukalo kramppaa vieläkin.

P2111016.JPG


Ihana ilmareikä paljastui tuolta kulmasta. Se oli varsin mielenkiintoista kitata piiloon. Mies kävi ostamassa saumanauhaakin, muttei siitä ollut hyötyä. Nauha upposi tuonne koloseen.

P2111017.JPG


Sittenpä keksinkin, että laitan kittiä leivinpaperista tehtyyn suppiloon ja pursotan massan tuonne rakoseen, ihan kuin koristelisi täytekakkua.... =D

P2111018.JPG

P2111020.JPG


Saimme tänään maalattua ensimmisen kerroksen pohjamaalia, mutta se paljasti moooooonta kuoppaa ja kuhmuraa. Ei ollut vaihtoehtoja ja jouduimme laittamaan maalin päälle lisäkerroksen pakkelia. Nyt odotetaan kitin kuivumista ja ehkäpä huomenna saadaan maalattua loppuun asti, pohjat ja pinnat.

Kommentteihin vastailu viivästyy kamalan kiireen vuoksi. Työtä riittää ja remonttiakin... Yritän ehtiä illalla lukasemaan kaikki läpi ja vastailemaan kanssa.Muistakaa osallistua MR Hifin arvontaan, jaossa Tivoli Audion design-radio!


Na%CC%88ytto%CC%88kuva+2012-02-13+kohteeOSALLISTUMAAN PÄÄSET SUORAAN