Olen viikonpäivissä sekaisin.... Otsikossa virheellisesti Torstai, hihihihihihihih =D

No höh, en ehtinyt ostamaan Villa Stockmannin isoa kromattua kynttilälyhtyä Puutarha-osastolta, josta niin haaveilin. Mutta onneksi sain sentään kaksi pakettia Iittalan pieniä Kartio-laseja kirkkaana. Säästö se on pienikin säästö, kun nämä lasit kuitenkin on ollut tarkoitus hankkia nopsaan. :)

5077c3a0c98c7e7d43000002.jpg

Olen myös miettinyt tytön huoneeseen seinäkellon ostamista ja koska Hullujen Päivien alesaaliini jäi kahteen lasipakettiin, naputtelin myös Villa Stockmannin Diamond-kellon kotimatkalle. <3

5077c3a0c98c7ebd6a000016.jpg

Kartellin Stone-jakkara jäi pahasti kaivelemaan ja sitä googletellessani (yritin etsiä edullista hintaa, jolla sen raaskisin ostaa) löysin aivan upean kuvan kromatusta jakkarasta. <3 <3 Ja mikäs muukaan se oli kuin Henry Massonnetin kuuluisa Tam Tam, joka onkin minulle jo tuttu. :)

Äkkiä klikkasin itseni Palorannalle ja kappas vain, sieltä löytyi Tam Tam Chrome Argent-jakkaraa. :)

5077c3a4c98c7e9f7600001a.jpg

Tälläinen on nyt sitten tulossa meille korvaamaan menetettyä Kartellin Stonea. <3 <3 <3 Ja enää ei harmita yhtään. :)

Hullujen Päivien saaliini on aika pieni, vain Iittalan Tools-kattilasarjan ja 2 pakettia Kartio-laseja olen onnistunut tilaamaan (ja sitten tuo normihintainen kello tietysti myös). Huomenna yritän ehtiä ostamaan Iittalan Jars-purkkeja ja Calvin Kleinin alushousuja, katsotaan miten käy. :)

Mukavaa perjantaita kaikille! <3

*Postaus sisältää mainoslinkkejä!*