Halloweenin kunniaksi meidän neiti sai leikkiä tähkäpäätä mamman hiuslisäkkeen kanssa. :) Hankin tuon vaalean pidennyksen itselleni kesällä kun olin hetken aikaa blondi. Osa teistä ehkä muistaa pipariksi menneen vaalennusprojektini ja sen seurauksena lisätukka jäi turhaksi. :)

Ava kuitenkin tahtoi hassutella tukan kanssa ja hänestä tehtiinkin Disneyn Tähkäpää, mistä tyttö oli aivan innoissaan. :)

50954b35c98c7ea44200013d.jpg

50954b3bc98c7ea442000142.jpg

50954b34c98c7e11620000be.jpg

50954b40c98c7ecb2c000156.jpg

Postiluukusta tipahti tänään BR-lelukaupan kuvasto ja neiti onkin tehnyt jo pitkän toivelistan joulupukille. :) Listalla on mm. sininen Tuhkimo-piano, Hevisaurus-kitara ja -mikrofoni, Disney Princess mekkoja (Tuhkimo ja Tähkäpää ainakin kuulemma =D), Prinsessojen korkokenkäsetti, meikkejä, Zhu Zhu Ponyjä (yök, nämä on ärsyttäviä otuksia =D), Muovailuvahaa, leikkikeittiö, Barbien Malibu-talo, Pop Star-Barbie, kampauspää, kävelevä koira ja itkevä nukke... Listaa voisi jatkaa loputtomiin. :)

Miehen kanssa suunniteltiin, että tytölle ostettaisi vain muutama lahja tänä jouluna, ehkä neljä. Mummeilta ja sukulaisilta tulee kuitenkin pari pakettia, joten määrällisesti se on minusta ihan riittävä. Muutenkin yritän tuota lelupuolta hieman hillitä, sillä neiti ei jaksa kovin paljoa nytkään kiinnostua omista tavaroistaan, lukuunottamatta Lego Duploja jolla rakentelee päivittäin. Askarteluvälineitä ja muovailuvahaa voisi pukinkontista löytyä ja ehkä se leikkikeittiö... :)

Oletteko te jo miettineet joululahjoja lapsillenne? Miten paljon ja millaisia paketteja muksuille on luvassa? :)