Kävin pitkästä aikaa (eli yli vuoden tauon jälkeen) meikkiostoksilla ja päivitin meikkituotteeni ajantasalle. :D

iIMG_8187.jpg

Diorin Nude-meikkivoide on toiminut tosi hyvin ja sen koostumus on miellyttävä iholla. Meikkipuuterin valikoin myöskin Diorin Nude-sarjasta ja luotan että se lunastaa odotukseni, kuten meikkivoidekin. :) Tykkään käyttää mielummin meikkipuuteria kuin meikkivoidetta ja varsinkin kiireessä meikkipuuterin edut ovat huomattavat voiteeseen verrattuna. :) 

iIMG_8176.jpg

Vanhan ripsarini tuhouduttua, piti ensi viikolle saada uusi toimiva ripsari ja mielessäni oli jo valmiina Diorin Diorshow Iconic -maskara, joka on saanut ystäviltäni paljon kehuja. Ensitestauksen perusteella puheet eivät ole potaskaa. :) Töpöripseni saivai tuuheutta, hieman pituutta ja kaarevuuttakin. Tämä oli huippuostos. :)

iIMG_8183.jpg

iIMG_8190.jpg

Heräteostoksena ostin meikkipuuterin ja ripsarin lisäksi kirkkaan geelilakan päällyslakaksi. Geelimäinen lakka on kovaa ja suojaa alla olevaa kynsilakkaa lohkeilulta ja kulumiselta. Myyjän mukaan kynsilakka pysyy vastalakatun veroisena kolmesta neljään viikkoon. Not bad. :)

iIMG_8177.jpg

iIMG_8161.jpg

Nyt on puuterit ja ripsarit taas vähäksi aikaa. Puuterin osalta luulen, että seuraavakin meikkipuuterini tulee olemaan tämä Diorin Nude, sen verran samettinen ja luonnollinen pinta siitä tulee. 

iIMG_8198.jpg

Rentouttavaa ja tunnelmallista sunnuntai-iltaa kaikille ja huomiseen! <3