Pompin kirjaimellisesti ilosta, kun sain mahdollisuuden tehdä yhteistyötä Hanna Korvela Designin kanssa ja valikoida itselleni maton heidän laajasta tuotevalikoimastaan. Tämä osui niin sopivasti, koska etsiskelin muutenkin uutta mattoa tämän pienemmän neliskanttisen ruokapöydän alle. Päädyinkin valitsemaan itselleni kosteutta kestävän valkoisen Aquan omilla mitoillani. 

IMG_0295.jpg

Kudottu Aqua-matto on valmistettu synteettisistä materiaaleista ja se sopii kodin kaikkiin tiloihin. Matto on toiselta puolelta kitkapinnoitettu, joten se pysyy napakasti paikoillaan myös liukkaalla laattalattialla sekä kosteissa tiloissa, aina kylpyhuoneista keittiöihin ja terasseista ja eteistiloihin. Hanna Korvelan Aqua-matto sai arvostetun Red Dot Design -palkinnon vuonna 2007 sekä Fennia Prize - Good design grows global 2007 -kunniamaininnan.

IMG_0315.jpg

Valkoisen Aqua-maton loimilanka on harmaa ja tämä pohjaväri tekee valkoiseen mattoon kauniin hopeisen hohdon. <3 Matto on ehtinyt kokemaan jo vajaassa vuorokaudessa elämisen merkkejä, sillä tyttö kaatoi aamulla vahingossa vesilasinsa. Vesi jäi helmeilemään maton pinnalle ja sen sai näppärästi kuivattua parilla pyyhkäisyllä. Matto ei jäänyt lainkaan kosteaksi, joten pintakäsittely todella hylkii nestettä. Olen myös ehtinyt imuroimaankin Aquan ja todella kevyesti liukui imurin suutin maton pinnassa. Itse matto on kitkapintansa ansiosta niin lujasti parkettilattiassa kiinni, ettei edes rivakka imurointini saanut sitä siirtymään paikoiltaan. :)

IMG_0313.jpg

Neliskanttinen ruokapöytä on kooltaan 80x80cm ja matto vuorostaan 160x160cm. Aqua-mattoa, kuten muitakin Hanna Korvelan mattoja, saa teetettyä omien mittojen mukaan. Aquan maksimileveys on 165cm, pituuden osalta ei taida varsinaisesti maksimia ollakaan. :) Pöytä ja matto ovat täydellisen kokoiset toisilleen ja jokaiselle sivulle jää tuoleja varten 40cm mattopintaa. Aquaa on saatavana seitsemässä värissä; valkoinen, beige, harmaa, ruskea, musta, punainen ja turkoosi. 

IMG_0310.jpg

Uuden ihanan maton kunniaksi halusin laittaa koko ruokailutilan kauniiksi ja ostin kotimatkallani kaksi kimppua punaisia ruusuja. <3 

IMG_0311.jpg

Punainen on tämän viikon teemavärini ja ruokakaupan hevi-osastolta mukaani tarttui myös herkullisia punaisia omenoita sekä terttutomaatteja, jotka pilkottavat seinähyllyltä. :)

IMG_0320.jpg

IMG_0326.jpg

Jo blogini ensimetreillä pari vuotta sitten pälpätin teille neliskanttisestä pöydästä ja matosta sen alle. Arvatkaa vaan kuinka iloinen nyt olen, kun molemmat haaveeni ovat toteutuneet (vaikkakin hieman pienemmässä kokoluokassa, kuin se 8 hlön haavepöytäni silloin :D). Kaiken lisäksi sain kolme kärpästä yhdellä kertaa; neliskanttisen, valkoisen sekä kosteudenkestävän lapsi- ja eläinperheeseen sopivan maton. <3 <3

IMG_0300.jpg

IMG_0296.jpg

Kaunis kiitos Hanna Korvelalle, Helille ja muulle tiimille upeasta tuotevalikoimasta, erityisesti tästä Aqua-matosta joka sopii täydellisesti suomalaiseen kotiin ja neljään erilaiseen vuodenaikaamme. Kaunista, helppohoitoista ja kestävää! <3

IMG_0327.jpg

Hanna Korvelan tuotevalikoimaan pääsette halutessanne tutustumaan TÄSTÄ! Laajasta valikoimasta löytyy tyylikkäitä vaihtoehtoja jokaiseen tarpeeseen. Ihanaa päivää kaikille! <3

(Postaus tehty yhteistyössä Hanna Korvela Designin kanssa! Aqua-matto saatu yhteistyökampanjan kautta!)