Eteisen ikkuna on ollut verhotta puolisen vuotta, mutta verhoton aikakausi on nyt viimein ohi. :) Vatvoin pitkään sekä materiaalin että verhonmallin kanssa ja päädyin lopulta ostamaan Himlan puolipellavaisen Ebba-laskosverhon*

pic04012014.jpg

Yritin tässä iltasella somistella eteistä hieman kodikaammaksi, kun se on pitkään ollut joko tyhjillään tai täynnä varastoon / kiertoon matkaavia tavaroita. Ikkunan alle haaveilen Artekin valkoisesta pitkästä rililäpenkistä. Penkki peittäisi patteria sopivasti mutta päästäisi silti pakkaskeleillä lämmön virtaamaan kunnolla huoneeseen. Talvitakkeja roikotan tällä hetkellä ikkunaa vastapäätä olevalla seinällä Hayn Loop-naulakossa ja Muuton Dotseihin ripustelin värisävyihin sopivia juttuja. 

Himla%20Ebba.jpg

Tälläinen kaunis ja yksinkertainen Himlan Ebba-verho* roikkuukin nyt ikkunassa ja tykkään siitä todella paljon. Se on sopivan paksua materiaalia, joka päästää auringon valoa lävitseen, mutta toimii samanaikaisesti hyvänä näkösuojana. Materiaali on 55% pellavaa ja 45% puuvillaa, joka tekee verhosta kauniisti laskeutuvan. <3 Omani on kooltaan 120x180cm joka istuu kuin nakutettu tuonne eteisen ikkunaseinälle joka on 121,5cm leveä. :)

pic104012014.jpg

Tamminen väriripaus löytyy eteisestäkin - keväällä ostamani Dots-ripustin nimittäin. <3 <3 Eteinen, keittiö ja olohuone ovat yhtä suurta ja avointa tilaa ja sain beigen värisillä trensseillä jatkettua yhtenäistä värimaailmaa ulko-ovelle asti. :)

Ihanaa lauantai-illan huumaa kaikille! :)

(Postaus sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä)