Vaaleiden puulajikkeiden ja valkoisen värin yhdistelmä inspiroi minua edelleen suuresti, jopa enemmän kuin ennen. :) Varsinkin valkoisella pohjalla olevat pienet puiset pinnat ovat sellaisia jotka saavat minut henkäilemään ihastuksesta. <3 Keräsin kaikki lempparituotteeni tähän yhteen postaukseen, johon voin myöhemmin palata ihastelemaan. :D

valkoistajavaaleaapuuta.jpg

muutovisu.jpg

milklamp.jpg

Karlstaddivaani.jpg

hayaac22.jpg

normanncopenhagentablo.jpg

sagaformfixherb.jpg

sagaformjarsutensils.jpg

sagaformpeppersalt.jpg

Suurin osa näistä ihanuuksista minulla onkin jo kotona ja huhtikuun alkuun mennessä kokoelmani kasvaa parilla uudella skandinaavisella söpöläisellä. Valko-tammisen Muuton Visu tuolin tilasin jo helmikuun puolella Formverkistä, mutta sen toimitus on vasta maalis-huhtikuun vaihteessa. Tuoli tulee neljänneksi istuimeksi ruokapöydän ympärille.

Kuvissa vilahtaneen Ikean Karlstad-divaanin löysin pilkkahintaan nettikirpparilta ja voipi olla että vielä tämän viikon aikana se ilmaantuu meidän olohuoneeseen. Mietiskelin pitkään Kivik-sarjan ja Karlstadin divaanien väliltä ja päädyin Karlstadiin siksi koska sen jämpti muotokieli ja tammiset jalat miellyttävät omaa silmääni enemmän kuin Kivikin pöyheämpi malli. Divaania minun ei pitänyt vielä ostaa, mutta kirppishinta oli niin kohdillaan etten voinut jättää superlöytöäni väliin. :D Karlstad näyttää varmasti tosi kivalta ja keveältä olohuoneessa nykyisen sohvan sijaan. :)

Vaalea puu & valkoinen on todellista rakkautta! <3

(Kuvat: Valmistajien)