Viimeiset Tigin ja Redkenin hiustenhoitotuotteet on käytetty ja nyt meidän perheessä käytetään pelkästään Erittäin Hieno Suomalainen -sarjan 100%:sti kotimaisia shampoita ja hoitoaineita. Oman kuontaloni pesen fiiliksen mukaan Koivu-, tai Mustikka-shampoolla, hoitoaineena käytän perinteistä ja lapsuudesta tuttua valkoista hoitoainetta. Tytölle ostin ompuntuoksuisen EHS:n Herra Hakkarainen 2 in 1 (shampoo ja hoitoaine yhdessä) tuotteen, joka pesee hentoiset hiukset hellävaraisesti.

iIMG_6033.jpg

Erittäin Hieno Suomalainen Mustikkashampoo tarjoaa kesänraikasta energiaa kuiville ja käsitellyille hiuksille kosteuttaen ja hoitaen niitä. Silikoniton, aitoa suomalaista mustikkauutetta sisältävä shampoo on valmistettu puhtaista ja parhaista raaka-aineista. Saman tuotesarjan mustikkainen hoitoaine viimeistelee ja kosteuttaa käsitellyt ja kuivat hiukset. Hoitoaineen osalta kannattaa huomioida, että se sisältää pienen määrän silikonia, joka tekee huonokuntoiset hiukset sileämmiksi ja kiiltävämmiksi. Tämä on ainoa silikonoitu tuote Erittäin Hieno Suomalainen -tuotesarjassa ja vaikka silikoni ei pienissä määrin olekaan haitallista hiuksille, jätän kuitenkin tämän herkullisen tuoksuisen hoitoaineen kaupan hyllyyn nyt ja jatkossakin.

erittainhienosuomalainenmustikka1.jpg

Oma suosikkini Koivu-shampoo sisältää luonnon omaa eliksiiriä, hentoja suomalaishiuksia vahvistavaa koivu-uutetta. Koivunlehdistä saatavaa uutetta on jo vuosisatojen ajan osattu käyttää hiusten huuhteluvedessä hoitavana ainesosana. Hellävarainen koivushampoo sopii myös usein toistuvaan pesuun ja jättää hiukset ihanan ilmavaksi ja keveäksi. 

Nostalginen sininen perusshampoo tuo tuoksullaan mieleeni oman lapsuuteni kylpy- ja saunapäivät, koko perhe pesi hiuksensa sinisellä shampoolla ja valkoisella hoitoaineella. <3 Tykkäsin muksuna enemmän Linna-shampoosta, koska pullo oli söpön vaaleanpunainen... :D

iIMG_6036.jpg

Myös tervan tuoksuisesta shampoosta tykkään, se on parhaimmillaan viikonloppujen saunailta-shampoona. Terva-löylytuoksua tykkään käyttää löylyveden joukossa syksystä kevääseen, koivuntuoksu on enemmän kesäsaunaan sopiva. Syksyn tullen meinaan tervashampoon pitkästä pitkästä aikaa ostaa, mutta kesästä aion kuitenkin nautiskella suomalaiseen tapaan koivuneitona. :)

iIMG_6035.jpg

Erittäin Hienon Suomalaisen shampoon tarina.

Erittäin Hieno Suomalainen Shampoo on pysynyt osana suomalaista arkea ja hienoja hetkiä jo vuodesta 1974. Menestysshampoon reseptissä on aimo annos sisukkuutta, rehellisyyttä ja suomalaista arvomaailmaa. Kirsti Paakkasen suunnittelema sarja omaa mielenkiintoisen syntytarinan, jossa tuotteiden ominaisuudet on valittu suomalaisten sydäntä lähellä olevista asioista. 

Pullon muodoksi valikoitui apteekkipullo, sillä apteekki edusti suomalaisten mielissä kaupoista luotettavinta. Sininen väri on tuttu lipustamme, kesätaivaasta, sinisilmistä ja epävirallisesta kansallisasustamme, Suomi-verkkareista. Pitkän tuotekehityksen tuloksena syntyi kermaisen täyteläinen koostumus, joka hienojen ominaisuuksiensa lisäksi symboloi kauan kaivattua vaurautta ja arjen luksusta. Pullon kylkeä kuvittavaan vaakunaan tallentui kappale suomalaista sielunmaisemaa, punainen tupa järven rannalla. Kokonaisuudesta tuli harmoninen ja taianomainen, kuin hiukset pehmeiksi pesevä sadevesi.

Kaikki Erittäin Hieno Suomalainen -tuoteperheen tuotteet valmistetaan parhaista, puhtaista raaka-aineista Heinävedellä. Niinpä koko tuotesarjalle onkin myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlipputunnus.

(Teksti lainattu erittäinhienosuomalainen.fi -sivustolta)

Cederroth_EHS.jpg

Siivouspäivän siivouspostaus olikin nyt sitten itsensä puunaamispostaus. :D Iltasella tein todella vauhdikkaan siivouksen - pyyhin pölyt, vaihdoin lakanat, imuroin, moppasin lattiat jne. mitä nyt normaalistikin aina teen. Saunassa rentoutin kylmän ilman aiheuttamaa niskajumitustani lähes tunnin ja kohta sukellan puhtoisena nukkumaan peiton alle koivuntuoksissa hiuksissani. :) Kauniita unia kaikille yökyöpeleille! <3

(Kuvat 2 & 5 Cederroth.fi)