Kävin tänään finalisoimassa koristemaalausprojektini, jonka toteutin ystäväni kotona. Tästä kaikesta on tulossa huomenna oma postauksensa blogiarvonnan saattelemana, mutta sitä ennen on ihan pakko vilauttaa teille tämä ystäväni jakkara, jonka sudin valkoiseksi koristemaalauksesta ylijääneellä maalilla. Massiivipuinen Ikean Bekväm -porrasjakkara muuttui halpiksesta tyylikkääksi kahdella kauniilla maalikerroksella! <3

piIMG_7584.jpg

bekv%C3%A4mdiywhite.jpg

iIMG_7586.jpg

Itse jakkara kustantaa Ikeassa vaivaiset kahdeksan euroa ja ystäväni on ollut todella tyytyväinen sen laatuun. Jakkara ei huoju eikä heilu ja sillä uskaltaa kurotella keittiössä yläkaappeihin ja ripustaa tarpeen vaatiessa jopa verhoja ikkunaan. :) Jakkaran massiivipuupinta oli kuitenkin tummunut käytössä ja ylimpään askelmaan oli ilmestynyt muutama tumma tahramainen läntti. Värivirheet ja käytönjäljet peittyivät kauniin uuden kalkkimaalipinnan alle, ja valkoisena jakkaran muotokin on meistä kivempi. <3

iIMG_7589.jpg

Kukkien puutteessa keksin laittaa jakkaran päällä olevaan maljakkoon viereisen pensaikon oksia. Näinkin pienellä määrällä sai kauniin asetelman klassikkomaljakkoon ja ystäväni oli oikein tyytyväinen kokonaisuuteen. :) 

Nyt minä sukellan hippulat vinkuen sohvalle tiirailemaan Hemlock Groven kakkoskautta, joka tänään julkaistui Netflixissä, wipii. :D Ihanaa iltaa kaikille ja huomiseen! <3