Keväällä riisun kodin kaikesta turhasta ja kesäaika menee nauttiessa vähäeleisestä ja helppohoitoisesta sisustuksesta. Syksyä kohti mentäessä alkaa vuorostaan muhevoittaminen, joka omassa tapauksessani ei tarkoita suoraa tavaramäärän kasvua vaan enemmänkin tekstiilien kanssa säätämistä. :) Avasin tänään tuotevinkkipostauksessakin esiintyneen Luhdan Pilvi-päiväpeitteen paketistaan ja levitin sen sängylle haukkaamaan happea pakkauksessa olon jäljiltä. Taittoryppyjä on pinnassa vielä, mutta siltikin tämä on totaalisen ihana! <3

iIMG_8623.jpg

IMG_8622.jpg

iIMG_8625.jpg

iIMG_8624.jpg

IMG_8628.jpg

Bedroom_comforters.jpg

(via)

Tässä vielä yksi aivan ihana inspiraatiokuva, jossa tavallista peittoa on hyödynnetty päiväpeitteenä. Tunnelma on kuin hotellissa, ilman mitään turhaa koristeellisuutta. <3 Omassa syys- ja talvisisustuksessani tavoittelen tänä vuonna höyhensaarimaisen muhkeaa kokovalkoisuutta, eikä hittiväriksi noussutta harmaata tulla sittenkään näkemään petauksessani. :)

Pellavatyynyt.jpg

Tyynypuoli on vielä kesän jäljiltä, mutta kipaisen viimeistään viikonlopun aikana hakemassa sisätyynyni varastosta. Tyynynpäällisten suhteen minulla on kaksi ideaa, joko laitan 3-4 tyynyä peräkkäin isoimmasta pienimpään tai sitten teen runsaan tyynypinon sängyn keskustaan useista pienemmistä tyynyistä... 

PileOfPillows3.jpg

HM_tyynyt.jpg

blog-image-pillows1.jpg

(via)

Tämän ihanan inspiskuvan saattelemana toivotan kaikille kauniita unia, suunnaten rättiväsyneenä höyhensaarille! :) Huomiseen!