Harmaansävyt ovat tämän syyskauden hittimittarin mukaan kärkikastissa metallisävyjen sekä murrettun vihreän kanssa, enkä lainkaan ihmettele tämän kestosuosikin suurta suosiota. Syksyisiä sisustuskuvia katsellessa huomaa että pehmeä tummanharmaa on ohittanut suosiossaan melkein jo klassikkoväri mustan. Skandinaaviset designtalot ovat alkaneet valmistamaan klassikkokalusteitaan harmaassa värissä ja uskon että ainakin osa tuotteista tulee jäämään perusvalikoimaan pitemmäksi aikaa. Poimin muutamia lemppareitani pehmeän sävymaailman omaavaksi kuvakokoelmaksi... 

Shadesofgrey4.jpg

Yllä olevan kuvan tuotteille antaisin heti kodin, jos parketti ei olisi kellastunutta tammea. Valkoisen tai harmaansävyisen lattian kanssa tunnelma olisi meillä aivan mieletön, nuo harmaat yksityiskohdat pehmentäisivät kauniisti valkoista miljöötä. ♥

Shadesofgrey1.jpg

Louis Poulsen AJ lattia- ja pöytävalaisin, Muuto Unfold -riipuvalaisin, Muuto Leaf -pöytävalaisin

Shadesofgrey3.jpg

J.F by Finlayson Emilie pellavapussilakanasetti, Normann Copenhagen Pocket -säilyttimet, Muuto Wicker -korit, By Lassen Kubus -kulho, Luhta Home Solmu -istuinpehmuste, Pappelina Svea -matto, Normann Copenhagen Folk -kynttilänjalkasarja

Shadesofgrey2.jpg

Muuto Dots -ripustimet, Hay Tray -pöytä, String Pocket -seinähylly, Muuto Around -pöytä, Artek 60 -jakkara, Muuto Visu ja Nerd -tuolit

Harmaansävyt sopivat kauniisti vaaleisiin puulajeihin, tummanharmaa tekee kauniin kontrastin koivun kanssa ja vaaleanharmaa pehmentää tammipuisia kalusteita sekä lattiapintaa, ellei kyseessä ole ajan patinoima pahasti kellastunut tai oranssiin taittava sävy kuten meillä. Pieni ripaus harmaata sopii onneksi meillekin, piensisustusesineinä ja hillittyinä tekstiilipintoina, jotka eivät ole suorassa kosketuksessa lattian kanssa. :)

50524a45c98c7e9a16001334.jpg

Mukavaa viikonalkua kaikille!

(Tuotekuvat: Muuto, Normann Copenhagen, Artek, Hay, String, By Lassen, Pappelina, Luhta Home, Finlayson, Louis Poulsen, Tikkurila. Postaus sisältää mainoslinkkejä)