Järjestän joulukuussa cocktail-iltamat, yhdistäen useamman juhlanaiheen yhden tilaisuuden alle. Juhlatyylini tulee koostumaan hyvin perinteisistä palasista - pikkumustasta mustilla asusteilla ja punaisilla yksityiskohdilla varustettuna. Juhlalookkiin sopivia vaatteita löytyy sekä mekon että Casan pikkujouluissakin nähdyn nahkaisen kynähameen ja selästä avoimen mustan puseron muodossa... Hyvistä vaihtoehdoista huolimatta päädyin kuitenkin ostamaan uuden cocktail-teemaan sopivan vaatteen, sillä juhla on itselleni erityisen tärkeä ja ansaitsee arvoisensa asukokonaisuuden. :)

Omakotivalkoinen_PartyOutfit2.jpg

Zara_Jumpsuit_Black_2014_66.jpg

Zara_Jumpsuit_Black_2014_55.jpg

Kävin sovittelemassa Zarassa useita erilaisia mekkoja sekä muita asuyhdistelmiä ja tämä kauniisti laskeutuva shortsimittainen jumpsuit oli napakymppi heti ensimmäisestä peiliin vilkaisusta alkaen. ♥ Zara Woman -malliston jumpsuit näyttää edestä ja sivuilta katsottuna v-aukkoiselta kietaisumekolta, takaa se näyttää business-tyyliseltä shortsihaalarilta. Olen aina tykännyt juhlalookeissa jumpsuiteista, mutta toteutuspuoli on tälläiselle lyhyehkölle ihmiselle ollut tähän mennessä aina huonosti istuva. Teletappimainen haalariefekti roikkuvine takapuolineen ei todellakaan ole imarrellut omaa vartaloani ja kaiholla olenkin ihastellut mallimaisempia naisia ja upeita haalariasujaan korkkareiden kanssa... :)

Zara_Jumpsuit_Black_2014_11.jpg

Zara_Jumpsuit_Black_2014_33.jpgZara_Jumpsuit_Black_2014_22.jpg

Olin todella yllättynyt siitä miten kauniisti tämä shortsihaalari istui päälleni. Selkäosan pituus on kerrankin mitoitettu oikein, eikä haalarin takamus näytä Snoop Doggin lököpöksyiltä. :) Ohut materiaali laskeutuu todella kauniisti muttei kuulla kuitenkaan läpi. Olkasaumoissa on ryhdikäs muotoilu, joka antaa erityisesti takaa katsottuna yläosaan jakkumaisen efektin. 

Omakotivalkoinen_8143.jpg

Kampauksen osalta tulen todennäköisesti päätymään 40-luvun tyyliseen lookkiin, joko sliipattuun lainekampaukseen tai The Great Gatsby -elokuvan inspiroimaan hiuspantaviritykseen, mikäli onnistuin löytämään sopivan hiuskoristeen. Juhlalookistani postailen teille asu- ja kampauskuvien kanssa lisää juhlapäivänä... 

Joulukuu tullaan viettämään juhlafiiliksissä ja aiheeseen liittyviä postauksia koristeluineen ja kattauksineen tulee ilmestymään varmasti melko paljon. :) 

Touhukasta torstaita kaikille! :)

Omakotivalkoinen_Miia.jpg