Suuntasin aamusella Asuntomessuilemaan Vantaan Kivistöön, missä pääsin tutustumaan messutaloihin jo hieman ennakkoon. Kierrettävää ja katseltavaa riitti koko päivälle, eikä pieni sadekuurokaan menoa haitannut. :) Haluan esitellä teille kuvien välityksellä omat messusuosikkini, joita on yhteensä yhdeksän. Näiden lisäksi lempparilistalle pääsi muutama kerrostalokohde parvekepuutarhoineen, mutta kamerastani loppui akku eikä minulla ole niistä kuvamateriaalia teille jaettavaksi...

Omakotivalkoinen_Asuntomessut2015_KontioOmakotivalkoinen_Asuntomessut2015_Deko19Omakotivalkoinen_Asuntomessut2015_VillaBOmakotivalkoinen_Asuntomessut2015_VivolaOmakotivalkoinen_Asuntomessut2015_KristaOmakotivalkoinen_Asuntomessut2015_ProfinOmakotivalkoinen_Asuntomessut2015_LakkaLOmakotivalkoinen_Asuntomessut2015_VillaCOmakotivalkoinen_Asuntomessut2015_VillaF

Vantaan Kivistön messukohteet olivat kooltaan maltillisia ja muutamat hyvinkin kompaktiin neliömäärään mahdutettuja. Hukkaneliöitä en havainnut kuin parissa messutalossa, huonesuunnittelu oli minusta monessa kodissa mukavalla tavalla toteutettu. Sisustuspuolella oli havaittavissa muutama selkeä trendi - betoniset pinnat, betonia muistuttavat keittiökaapistot, rautaiset porraskaiteet, sekä puunsävyt. Omasta mielestäni sisustusanti tarjoili hyvin monipuolisesti kaikkia tyylisuuntauksia modernista maalaisromantiikkaan sekä retroon. Värejä oli käytetty aikaisempia vuosia enemmän ja monessa messutalossa oli huomioitu erityisesti ekologiset ja luonnolliset materiaalivaihtoehdot sekä rakennustavat. 

Itse viihdyin messuilla ja tykkäsin talojen sekä sisustuksien monipuolisuudesta. Löysin paljon hienoja ideoita omaan kotiini toteutettavaksi. :)

Huomenna alkavien Asuntomessujen aikataulut ja messupaikan ajo-ohjeet löydät Asuntomessut.fi -sivustolta. Messuilemaan pääset kätevästi junalla uutta Kehärataa pitkin, sillä messualue sijaitsee noin 800 metrin päässä uudesta Kivistön juna-asemasta.

Inspiroivaa iltaa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Yhteistyössä: Suomen Asuntomessut)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg