Kevätmessujen sisältö painottuu luonnollisesti pihojen ja puutarhojen laittamiseen sekä ulkoaktiviteettien kuten paljujen, saunarakennusten, kasvihuoneiden, laiturien ja terassien rakentamiseen. Messuhallin perältä löytyi kuitenkin Kauppakeskus Liilan näyttävä messupiste, joka esitteli laajan valikoiman kauppakeskuksessa sijaitsevien liikkeiden tarjontaa.

Omakotivalkoinen_Kevatmessut2016_1004201

Omakotivalkoinen_Kevatmessut2016_1004201

Omakotivalkoinen_Kevatmessut2016_1004201

Omakotivalkoinen_Kevatmessut2016_1004201

Omakotivalkoinen_Kevatmessut2016_1004201

Liilan yhteydessä toimivan Lastenhuone.fi -verkkokaupan anti oli yksi messusuosikeistani. :) Osastolla tuli oleskeltua tovi jos toinenkin, mutta kuhinaa kävi sen verran paljon etten saanut kuvattua messupistettä kunnolla. Lastehuone.fi tarjoaa erittäin kattavan ja modernin valikoiman lastenhuoneen kalusteita, talon muotoinen sänky aiheutti suurta ihastusta itseni lisäksi myös monessa muussa vierailijassa. 

Omakotivalkoinen_Kevatmessut2016_1004201

Omakotivalkoinen_Kevatmessut2016_1004201

Toinen messusuosikeistani oli CASA-kollegani Rauharentolan Sadun luoma kasvihuonekeidas messujen keskiössä sijainneessa blogikylässä. Sadun valitsemat sävyt ja itse tuunatut jutut saivat aikaan suuren inspiroitumisen ja aikomuksena olisikin nyt ottaa itseäni niskasta kiinni ja rakentaa viimeinkin se pyörillä varustettu säilytyslaatikko eteisen penkin alle. Kuten Satukin sanoo - vähemmän on enemmän! Käykäähän lukemassa Sadun ajatuksista ET-lehden messuartikkelista TÄÄLTÄ!

Omakotivalkoinen_Kevatmessut2016_1004201

Biolanin ripustettava ruukku aiheutti myös ihastusta allekirjoittaneessa. ♥︎ Näitä voisi hyödyntää myös tilanjakajana ja sainkin hauskan idean aiheen tiimoilta - pieneen toimistotilaan vastakkain sijoitettujen työpöytien väliin ripustettuna ne tuovat hieman näkösuojaa ja työrauhaa, mutta pitävät silti tilan avoimena ja hengittävänä. Kasveista ja kukista saa lisäksi myös piristystä päivään, joka jouduttaa työn tekemistä ja luo positiivisia viboja. Tälläinen onkin nyt sitten to do-listalla, toteutuspaikkana ystävän kaksipaikkainen pieni toimistotila. :)

Omakotivalkoinen_Kevatmessut2016_1004201

Hobby Hallin pisteeseen oli katettu ulkokalustevalikoiman parhammistoa, mutta eniten innostuin tuosta kauniista saaristomaisema-tapetista. Kerrostalojen parvekkeita ei voi omin nokkineen käydä muuttamaan, sillä seinien ja kaiteiden maalisävyt on tarkasti merkitty rakennustapaselosteeseen ja julkisivumäärittelyyn. Viime vuonna asiaan tuli jonkinlainen lakimuutos, mutta ymmärtääkseni parvekkeen sisäpintojen suuret muutokset kuuluvat edelleen taloyhtiön määräysten alaisuuteen ja vaativat erillisesti anottavan luvan. Pieniä muutoksia voi kuitenkin tehdä ja tuollaisen upean maiseman kiinnittäminen tarratapettina tai seinän kokoisena markiisikankaana olisi aivan ihana. ♥︎

Omakotivalkoinen_Kevatmessut2016_1004201

Omakotivalkoinen_Kevatmessut2016_1004201

Puu- ja pensaslajikkeita oli yhdistelty kukkiviin kasveihin useassa messupisteessä, kauneimmasta kokonaisuudesta vastasi C-Designin osasto. Jotakin tälläistä täytyy itsekin kehitellä, pieni mänty olisi suloinen lisä viherkasvien ja kesäkukkien joukossa...

Nyt suuntaamme ulkoilemaan kauniiseen sunnuntaisäähän, aurinkoista päivää kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg