Macin ja melkeimpä minkä tahansa tietokoneen valmiiksi asennetut näytönsäästäjät ovat vähän tylsiä - yleensä maisemakuvia tai graafisia kiekuroita, joita katsoessa silmät menee sikkuralle. Fliqlon tyylikäs flip clock -näytönsäästäjä on tuttu juttu erityisesti Instagramissa ja blogeissa julkaistuista kauniista työpöytä- ja asetelmakuvista, ja sellainen omaltakin koneeltani löytyy. :) 

Omakotivalkoinen_13012017_0180.jpg

Omakotivalkoinen_13012017_0183.jpg

Youtubesta löytyneen selkeäohjeisen videon avustuksella asensin aikoinaan oman Fliqloni ja liitän sen tähän nähtäville, jos joku muukin innostuu Fliqloilemaan. :) Lisäksi poimin teille Instragramista muutaman itseäni inspiroivan kuvan, joissa Fliqlo vilahtelee. :)

Fliqlo_2226.jpgFliqlo_2228.jpg

Oman Fliqlon saat asennettua ilmaiseksi koneellesi osoitteesta www.fliqlo.com/download ja tabletille sekä puhelimeen kirjoittamalla sovelluskauppaan hakusanaksi Fliqlo. Kivaa viikonloppua kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Instagramkuvat: @isii_bla, @mamaisonblanche, @storiesbyme.se, @ssiiris, @nicestthingscom, @melo_and_co, @byzille, @sanshuisstijl, @marikacatherina, @dayinmydreams, @amycawson)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg