Tässä itse suunnittelemani ja tuunaamani Bestå-kokonaisuus. Leveys 3 metriä, korkeus 138cm, ja syvyys 40cm (kaluste on aavistuksen irti seinästä joten syvyys seinästä katsottuna noin 45cm).

IMG_6574.JPG

1 kpl Bestå hylly leveys 120cm
1 kpl Bestå Boas tv-kaluste leveys 120cm
1 kpl Bestå hylly leveys 60cm
2 kpl kromi jalusta leveys 120cm
1 kpl kromi jalusta leveys 60cm
5 kpl Bestå Tofta korkeakiiltovalkoinen ovi leveys 60cm, korkeus 128cm.

1IMG_6570.JPG

Vasemmalla puolella leffoja, Blu-rayt hyllyssä ja DVD:t piilotettuina Ikean Kasset dvd-boxeissa.
Keskellä laitteet ja kaukosäätimet.
Oikealla sisustustavaraa, esim maljakoita, joulukoristeita yms.

2IMG_6663.JPG

Elokuville jäi vielä tilaa joten voin jatkaa kokoelmani kasvattamista! :)

3IMG_6618.JPG

Kasset-laatikoissa tulee mukana paperinpalanen noihin teksti kohtiin joihin voi itse kirjoittaa mitä laatikko sisältää. En halunnut kuitenkaan kirjoittaa omin kätösin tekstejä (harakanvarpaita :D) joten
tein Wordillä listan tavaroista joita boxeissa on, fonttikoko taisi olla 14 ja väriksi valitsin harmaan jotta se sointuu metallisiin reunoihin. Tulostin pari kappaletta A4-arkille ja sitten leikkasin sopivan kokoisiksi paloiksi. Lopputulos on mielestäni siistin näköinen.... :)

4IMG_6620.JPG

Lasten leffoja siis :)

5IMG_6654.JPG

Ylhäällä täkeitä papereita, laskuja ja muita.... :)
Keskellä CD-levyjä.
Alhaalla käyttöohjeita (sähkölaitteisiin) ja kodin kansio, jonne on kerätty kaikki huoneistoa koskevat paperit.

6IMG_6589.JPG

Tuohon Bestå Boas tv-kalusteeseen kuuluisi alas laatikot. Me jätimme ne tietenkin laittamatta jotta saimme laitteet mahtumaan. Kalusteessa oli saranoille paikat valmiina vaikkei tuohon Boakseen kuulu saranaovia laittaa (vain liukuovet). Kaluste on myös todella tukeva eikä huoju mihinkään joten emme laittaneet sitä edes seinään kiinni. Ainoastaan tv:n kiinnityksessa piti saada 3 reikää taustalevyyn mutta teimme ne reiät ruuvinvääntimellä. Porakonetta ei siis tarvittu lainkaan, :). 

Bestån alkuperäiset saranat vaihdoin kokonaan aukeaviin Blumin saranoihin, kähvelsin ne kylpyhuoneen allaskaapista ja vaihdoin sinne Bestå-saranat tilalle. :)

7IMG_6649.JPG

8IMG_6650.JPG

Sisustuskaapin sisältö on osittain lajiteltu laatikoihin. Niistä löytyy pikkukrääsää, joulukoristeita ja sekalaista sakkia sisältävä romuloota. :) Maljakot omilla hyllyillään (hyllyjako on hassun näköinen kun piti saada yksi tosi korkea maljakko mahtumaan, kts. kuva 2)

9IMG_6442.JPG

The doors are closed! :)
Ihanaa kun saa kaikki romppeet piiloon, kyllä mieli lepää...
Kumpa tuo lattiakin pysyisi siistinä ja tyhjänä, tälläkin hetkellä lelujen armeija on vallannut lähes koko lattiapinnan, hih :).