Ikeassa on pyörähdetty ja kivaa oli. :) Skippasimme ystäväni kanssa varsinaisen esittelyosaston ja kurvasimme suoraan pääovilta alakerran tavarataivaaseen. Varsinainen taivas se olikin, vaikka mitä kaikkea ihanaa sieltä nimittäin löytyi. Itse pysyin kuitenkin ruodussa ja ostin vain ne jutut mitä pitikin, enkä yhtään ylimääräistä tavaraa kiikuttanut kassan kautta kotiin. Hyvä minä! :)

P1014357.jpg

Tyttö sai huoneeseensa korkeakiiltovalkoisen Lack-pöydän ja neljä Mammut-jakkaraa, jotka pääsivätkin heti käyttöön. Pöydän ja jakkaroiden korkeus toisiinsa nähden on erinomainen ja molemmat sopivat hyvin meidän kohta kolme vuotiaalle neidille. Jakkaralla on hyvä istua ja jalat mahtuvat pöydän alle ilman että reidet ottavat kansilevyyn kiinni. :) Veikkaisin että optimaalinen käyttöikä tällä edullisella setillä on lapsen leikkejä ja piirtämistä ajatellen noin 2-5v. Eskarilaiselle tämä alkaa olla liian matala ja pieni, mutta eikös siinä iässä jo siirrytä melkein oikean koulupöydän ääreen muutenkin... :D

P1014358.jpg

P1014360.jpg

P1014362.jpg

Jakkaroista kaksi on valkoisia ja kaksi keltaisia. Keltaisen myyntiväri on vaaleankeltainen, mutta enemmän se on kyllä sitruunan sävyinen kuin vaalea. On ihan aavistuksen hailakampi kuin tytön seinä tai Lego-laatikko, mutta eroon ei juuri kiinnitä huomiota. Kuvissa jakkaroiden vaaleus hieman korostuu, kun ovat suoraan ikkunan edustalla valossa ja muut keltaiset ovat syrjemmässä.

P1014363.jpg

Ostin pari päivä sitten kaupassa asioidessani keltaisen kukkaruukun, jonne laitoin tytön värikynät. Nyt on kynät näppärästi esillä sisustukseen sopivasti ja Prinsessa-penaali odottaa kaapissa eskariin menoa (siis kolme vuotta vielä :D). Ikeassakin oli todella paljon erilaisia keltaisia ruukkuja, melkein meinasin ostaa muutaman mutta jätin ne kiltisti kauppaan. :)

P1014364.jpg

P1014366.jpg

P1014369.jpg

P1014373.jpg

Meidän neiti on aikamoinen prinsessa, heti piti kotiin tullessa pukea pinkki Prinsessa Ruususen-mekko päälle. :D

Kuvissa tyttö on värittämässä, kunnes alkoi ihmettelemään miksi sininen kynä värittää niin huonosti. :D Pakkohan se on tehdä virallinen tarkastus kynälle ja todeta että se on kuivahtanut. Nuo vahamaiset värikynät on muuten ihan huippuja, kun niitä ei tarvitse teroittaa, mutta ne tuppaavat kuivumaan (niissä ei ole korkkia vaan kynän täyte rullataan hylsyn sisään piiloon) ajan saatossa, jolloin kynästä ei enää tule kunnolla väriä paperiin. 

Nyt takaisin Suomi-Ruotsi pelin pariin!! Viettäkää ihana lauantai-ilta! <3