Kodin perusteellinen kevätsiivous tuli tehtyä jo maalis-huhtikuun taitteessa, mutta korkeanpaikankammoni takia ikkunoiden pesu jäi tekemättä. Ikkunoita ei oltu pesty kunnolla pariin vuoteen ja sen kyllä huomasi, niistä ei meinannut nähdä enää edes ulos. :) Vaikka tykkäänkin kovasti siivoamisesta, ulkoistan mieluusti erikoisemmat siivoustyöt ammattilaisten hoidettavaksi. Entuudestaan tutuksi tullut PK-seudulla toimiva siivousalan yritys Tasolaiset keskittyy pääasiassa toimitilasiivoukseen, mutta heidän kauttaan on mahdollista tilata erikoissiivouksia myös kotitalouksiin. Ammattilaisen suorittama ikkunoiden pesu hoituu erittäin nopeasti ja huolellisesti, meidän kotikolmiomme 32 ikkunapintaa (+ pikkuikkunat) sekä parvekelasit oli puunattu kahdessa tunnissa. Itselläni olisi mennyt tässä projektissa koko päivä, eikä työnjälkikään olisi ollut läheskään näin moitteeton. :) 

Omakotivalkoinen_Tasolaiset_25516_2.jpg

Omakotivalkoinen_Tasolaiset-2256.jpg

Ikkunat olivat ennen pesua hyvin likaiset, mutta niiden kanssa oli elelty jo niin pitkään että asiaan oli ehtinyt tottumaan. Alla olevista ennen ja jälkeen -kuvista näkee hyvin millainen ero ikkunalaseissa on; likaisessa ikkunassa kamera yritti väkisin tarkentaa ikkunalasiin eikä suvainnut kuvata kaihtimien välistä ulos, kun taas puhtaassa lasissa kamera ei meinaa edes tunnistaa sen olemassa oloa. Jännä oli myös huomata miten suuri vaikutus puhtailla ikkunoilla on loppukädessä sisustukseenkin - valo siivilöityy paljon kauniimmin sisälle ja tuntuu että valoa olisikin enemmän. :)

Jos asut PK-seudulla ja kiinnostuit ikkunoidenpesupalvelusta, käy täyttämässä Tasolaisten tarjouslomake TÄÄLTÄ!

Omakotivalkoinen_Tasolaiset_77628.jpg

Omakotivalkoinen_Tasolaiset-772671.jpg

En muista olenko blogissa koskaan maininnut, mutta olen aikoinaan tehnyt sivutyönäni siivoushommia. Meillä oli kahden naisen siivoustiimi, jossa tiimin toinen osapuoli hoiti ikkunoiden pesut ja minä keskityin perusiivoukseen. Työ oli erittäin vaativaa mutta samaan aikaan myös antoisaa, työn tulokset näki heti ja asiakkaan tyytyväisyys kruunasi päivän. :) Oman kokemukseni kautta opin arvostamaan erittäin suuresti siivoustyön tekijöitä, he ovat tärkeä ammattikunta, joita ilman toimistot, kerrostalojen rappukäytävät ja julkitilat olisivat likaisia, eikä minunkaan ikkunani nyt hohtaisi puhtauttaan kilpaa auringon kanssa. ♥

Aurinkoista perjantaita kaikille!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

(Yhteistyössä: Tasolaiset)


Facebook2015.jpg     Vimpain_Instagram.jpg     Bloglovin2015.jpg