Loppuviikkoa vietetään blogisynttäritunnelmissa ja luvassa on alennuksia, arvontoja sekä muisteloita menneiltä vuosilta. :) Suosikkikauppani Stockmann tarjoaa blogini 5-vuotisjuhlan kunniaksi 10% alennuksen KAIKISTA normaalihintaisista tuotteista - kodin, muodin, urheilun ja kosmetiikan osastoilta, jonka lisäksi yli 70€:n ostokset toimitetaan ilman postikuluja. ♥

Omakotivalkoinen_01072016_788278.jpg

Blogihistoriani aikana olen kirjoittanut 2536 postausta, julkaissut lähes 50 000 kommenttia ja vastaanottanut tuhansia sähköposteja teiltä lukijoilta ympäri Suomen. Blogini ansiosta olen tutustunut moniin ihaniin ihmisiin ja saanut mahdollisuuden ideoida useita mielenkiintoisia yhteistyökampanjoita eri yritysten kanssa. Vuosien aikana olen kasvanut vahvemmaksi ja viisaammaksi, niin ihmisenä, bloggaajana kuin sisustajanakin. Blogi on kulkenut mukanani arjessa ja vähän juhlassakin, keskittyen suureen intohimooni sisustukseen. Olen kiitollinen kaikista näistä vuosista, ihanista hetkistä ja kauniista kommenteista, joita olette minulle kirjoitelleet. ♥

Omakotivalkoinen_01072016_81683.jpgOmakotivalkoinen_01072016_81682.jpg

Stockmann on lapsuudesta asti ollut minulle ykköskauppa, josta olen aina löytänyt etsimäni. Muistan kuinka kävin teini-ikäisenä kavereiden kanssa pyörimässä silloisessa nuortenvaateosasto One Wayssa ja syömässä Pappagallon italialaista jäätelöä neljännen kerroksen aulakahvilassa suihkulähteen vieressä. Myös ravintolaosastolla yläkerroksessa tuli vietettyä aikaa jätskin ja läksyjen teon merkeissä sekä MeKaks- ja Suosikki -lehtiä lukiessa. Stockmann on minulle paljon muutakin kuin pelkkä kauppa, tarjoten edelleen elämyksiä, tapahtumia ja mukavia hetkiä ostosten teon lomassa... ja siksi olenkin erittäin iloinen saadessani tehdä juuri heidän kanssaan yhteistyötä. ♥

Omakotivalkoinen_01072016_781781.jpg

Stockmann tarjoaa synttäreiden kunniaksi blogini lukijoille 10% alennuksen kaikista verkkokaupan normaalihintaisista tuotteista (koskee myös toimitusmyyntituotteita). Alennuksen saat verkkokaupan kassalla alekoodilla onneaokv5. Koodi on voimassa 10.7.2016 asti ja koskee kodin osaston lisäksi myös naisten-, miesten- ja lasten muotia, sekä urheilun ja kosmetiikan tuotteita. :)

www.stockmann.com/onneaokv5

Huomenna luvassa synttäriarvontaa! Aurinkoista viikonloppua kaikille! 

Miia_signerina2015.jpg

(Yhteistyössä: Stockmann)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg