Yhteenveto vuodesta 2014!

Vuosi 2014 lähenee loppuaan ja on aika tehdä pieni kertaus kuluneen vuoden tapahtumiin. Remppaa ja tuunausta, tuunausta ja remppaa… Yrttejä, kukkia, herkkuja ja monia kivoja tapahtumia. 🙂 Vuoden kohokohtia ovat keittiöremontti sekä Uusi Lastensairaala -hankkeelle tehty Sinituotteen kunnialahjoitus, jonka kampanjoinnissa sain kunnian olla mukana. ♥

Omakotivalkoinen_Tammikuu2014.jpg

Tammikuussa olin innostunut valkoisen, vihreän ja tammen väriyhdistelmästä, haaveilin kovasti kesästä ja kiersin CASAlaisten kanssa sisustuskauppakierroksella Helsingin ydinkeskustan liikkeissä. 🙂 Maisemat olivat lumiset, tunnelmavalaistuksena toimi valkoiset lyhdyn sisään viritellyt pallovalot ja leffatärppinä suosittelin kaikille muodista ja romanttisesta hömpästä tykkääville Love and other disasters -elokuvaa. 🙂

Omakotivalkoinen_Helmikuu2014.jpg

Helmikuussa remppasin makuuhuonetta – paklasin elementtisaumat katosta piiloon, poistin verhokiskot ja maalasin seinät Kalklitir Ivory -kalkkimaalilla. Sisustuksessa nähtiin kaksi räiskyvää väriä, haalea koralli sekä kirkas pinkki.

Omakotivalkoinen_Maaliskuu2014.jpg

Maaliskuussa aloin kasvattamaan yrttejä, tein herkkuruokaa ja maalasin raitoja tytön huoneen seinälle. Maaliskuun aikana intouduin katselemaan tv-sarjoja Netflixistä – kummallinen Hemlock Grove sekä koskettava Life Unexpected ovat ehdottomasti katsomisen arvoisia.

Omakotivalkoinen_Huhtikuu2014.jpg

Huhtikuussa saimme nauttia lämpimistä ilmoista ja parveke sai hieman japanilaishenkisen puutarhamaisen lookin. Kesä valtasi myös sisätilat, kukkia ja kimppuja nähtiin jokaisessa huoneessa pitkin kuukautta. 🙂

Omakotivalkoinen_Toukokuu2014.jpg

Toukokuussa villiinnyin villiintyneistä yrteistä, käsittelin asiaa myös “Sopiiko yrtit sisustuselementtiksi” -postauksessani. Sisustuksessa nähtiin paljon kesäisiä kukkia, väreinä keltaista ja hieman violettiakin

Omakotivalkoinen_Kes%C3%A4kuu2014.jpg

Kesäkuussa osallistuin Måla et Moren -maalauskurssille, jonka jälkimainingeissa olohuoneen raitaseinä muuntui rouheammaksi. Sisustuksessa vähemmän oli enemmän, ja samalla linjalla jatketaan edelleenkin. 🙂

Omakotivalkoinen_Hein%C3%A4kuu2014.jpg

Heinäkuussa blogini täytti 3 vuotta, nautiskelimme ihanista hellepäivistä meren rannalla pulikoiden ja toteutin makuuhuoneeseen String System -moduuleista rakennetun vaatekauppamaisen avoimen säilytysratkaisun

Omakotivalkoinen_Elokuu2014.jpg

Elokuussa tuunattiin, herkuteltiin, tanssittiin ja iloittiin Uusi Lastensairaala -hankkeelle kerätystä Sinituoteen lahjoituksesta. Elokuvia tulin katsoneeksi vuoden aikana kymmeniä, joista parhain on ehdottomasti The Gatsby

Omakotivalkoinen_Syyskuu2014.jpg

Syyskuussa elettiin tavallista arkea, katettiin pöytä kauniiksi ja vierailtiin Habitare -messuilla CASAlaisten kanssa. Ihana oli nähdä teitä lukijoita kasvotusten, terkkuja kaikille jotka tulitte meitä moikkaamaan! <3

Omakotivalkoinen_Lokakuu2014.jpg

Lokakuussa osallistuin Parhaat Kotiblogit -lehden tekemiseen, somistelin parveketta Anna Nygårdin tuotteilla ja syksyn sävyillä, matkasin Viini, Ruoka & Hyvä Elämä -messuilemaan sekä CASAlaisten pikkujoulun viettoon kauniiseen Tallinnaan.

Omakotivalkoinen_Marraskuu2014.jpg

Marraskuu vierähti remontin tuoksinassa, ideasta toteutukseen! 🙂 Maalasin lähestulkoon kaikki pinnat uusiksi kattoa myöten, jonka jälkeen alkoikin mittava keittiöremontti. Sisustuspuolella nautittiin kynttilätunnelmasta ja ostimpas kimpun valkoisia tulppaanejakin, vaikka ne keväisiä ovatkin. 

Omakotivalkoinen_JOulukuu2014.jpg

Joulukuussa viimeisteltiin keittiöremonttia, juhlittiin ruokaguru Chef Samin kanssa, katettiin pöytä koreaksi, koristeltiin kotia, pipareita sekä joulukuusta ja nautittiin pitkästä jouluvapaasta. Luntakin jouluaatoksi saatiin, kauniin valkoista sekä sisällä että ulkona! ♥

Omakotivalkoinen_Vuoden2014Diytpart1.jpg

Tuunauksiakin vuoden varrella tuli tehtyä, vaikken tuunaajaksi osaa itseäni oikein edes ajatella. 🙂 Maalisuti on viuhunut lukuisia kertoja kun pinnatuolit, kirppisjakkara, ANDin sälekorin korin kansi, kävyt sekä kommenttikuohun aiheuttanut Tablo-pöytä ja Milk-valaisin saivat ylleen valkoisen maalikerroksen. 

Omakotivalkoinen_Vuoden2014Diypart2.jpg

Muita tuunauksia olivat mm. Artekin kangaskassista kyhätty lehtiteline, String-seinähyllyyn virittelemäni kaapin vetimestä tehty vaatetanko, kimaltavat tyynynpäälliset, oma taulu, pilalle mennyt printtijuliste sekä lahjanarusta solmitut servettirenkaat. 🙂

Lähtölaskenta vuoteen 2015 on alkanut! 🙂

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

4 kommenttia “Yhteenveto vuodesta 2014!

  1. Vuosikatsaukset on mahtavia! Näitä on kiva lukea, vaikka sunkin juttuja olen taas koko kuluneen vuoden lukenut 🙂 Itse tuota samaista katsausta kirjoittaessani ja kuvia siihen valitessani huomasin, kuinka paljon eri elämän vaiheita, tunteita, menetyksiä ja voiton hetkiä voi yhteen vuoteen mahtua – koko elämän kirjo. Ja kuinka nopeasti taas tämäkin vuosi vain sujahti ohitse…

    1. Heidi: ihan samaa mietin postausta tehdessäni ja vanhoja kirjoituksia läpikäydessäni. &hearts; 365 erilaista ja taåahtumarikasta päivää, toiset tavanomaisempia ja toiset taas täynnä tunteita ja tapahtumia. &hearts;

  2. Näitä vuosikatsauksia on hauska lukea :). Mukavia vuoden viimeisiä päiviä ja onnea uuteen vuoteen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *