Pinkkiä olla pitää! :)

Hyppäsinkin keltaisen kevätvärin yli ja siirryin suoraan pinkkiin. Syynä siihen oli nämä kauniit pinkki-valkoiset tulppaanit, joita oli sopivasti kaksi kimppua kaupassa jäljellä enkä voinut jättää niitä sinne. 🙂

Pinkit tulppaanit sisustuksessa Omakotivalkoinen
Pinkit tulppaanit sisustuksessa Omakotivalkoinen
Pinkit tulppaanit sisustuksessa Omakotivalkoinen
Pinkit tulppaanit sisustuksessa Omakotivalkoinen
Pinkit tulppaanit sisustuksessa Omakotivalkoinen

Pinkkejä juttuja meiltä löytyi valmiiksi muutama kappale ja kuvassa oleva Mulberryn pahvilaatikkokin pääsi somisteeksi. Laatikon lisäksi jemmoistani löytyi yksi pinkki tyynyliina ja iso pinkki pöytäkynttilä, jotka otin myös käyttöön. 

Pinkit tulppaanit sisustuksessa Omakotivalkoinen
Pinkit tulppaanit sisustuksessa Omakotivalkoinen
Pinkit tulppaanit sisustuksessa Omakotivalkoinen
Pinkit tulppaanit sisustuksessa Omakotivalkoinen

Pinkin pläjäyksen kustannus oli 5 euroa (kaksi kimppua tulppaneja vitosella) sekä kynttilään ja tyynyliinaan aikoinaan satsatut toiset 5 euroa. Oranssin tyynyn siirsin sohvalle ja oranssit tulppaanit sekä tuikkukynttilän sohvan vieressä olevalle Tablo-pöydälle pois pinkkien tieltä.

Nyt makuuhuoneen maalausurakan kimppuun! Huh mikä homma onkaan edessä, katon maalaaminen ei ole kovin mukavaa puuhaa nimittäin. 😀

Heipparallaa!12 kommenttia “Pinkkiä olla pitää! :)

 1. Ai että ihanan raikkaan näköistä! Nyt puraisi pinkkikärpänen meikäläistäkin! Tsempit maalausurakkaan! 🙂

  1. Lila: Maalausprojekti otti takapakkia. Joudun hakemaan saumanauhaa Prismasta, jotta saan katossa olevat elementtien raot piiloon. Kittini ei riitä nimittäin kun olin laskenut sen menekin ihan pehvalleen. Eli nyt kipin kapin kauppaan ja illalla saumanauhan ja kitin kanssa touhuamaan. Kattomaalaus alkaa siksi vasta huomen aamulla ja huomenna päivällä pääsen sitten seinien kimppuun. 🙂

 2. Voi miten piristäviä kuvia! Itse en edes kerennyt hakemaan viikonloppukimppua kotiin, joten ihastelen näitä sinun kuvia 🙂 <br />
  Tsemppiä urakkaan! Minulla oli vasta sama homma, niska ja hartiat ei oikein tykänny.. Niska sanoi poks ja pää ei liikkunu kahteen päivään mihinkään, mutta nyt toimii taas :D<br />
  Mukavaa lauantaita!

  1. J: Sähläsin äsken kitin kanssa, kun yritin saada elementtien rakosia piiloon. Ei tule mitään, hirveä homma ja kitti ei riitä mitenkään. Joudun kipaisemaan kauppaan hakemaan saumanauhaa, jotta saan homman etenemään. 😀 hyvä minä! 😀 Niska on jo nyt juminen, saa nähdä millaisessa asennossa kuljen ensi viikolla kun koko huominen päivä menee maalatessa, kääks. :D<br />
   <br />
   Ihanaa lauantaita sinulle myös! &hearts;

 3. Ihana pinkki! Myönnettäköön, ihannoin keltaista kevätvärinä, mutta tällä hetkellä omallakin pöydällä kukkiin vaaleanpunaiset tulppaanit. Kevättä tässä kieltämättä jo ikävöi, kun ulkona on satanut kokopäivän jalkarättejä.

  1. Salla: Tänään on ollut niin ankea ilma, sateinen ja musta. Kevät saisi jo alkaa kunnolla, lumet veks ja ruohoa tilalle. :)<br />
   <br />
   Kukissa on melkein väri kuin väri kaunis, pinkit ja roosat tulppaanit on tosi nättejä ja rakastuin palavasti näihin valkopinkkeihin versioihin. 🙂

 4. Vaikka muuten en ehkä ole pinkin ystävä, mutta tuollaisen raikkaan valkoisen kanssa näyttää älyttömän hyvältä!

  1. Krisse: Pinkki ja valkoinen on kiva yhdistelmä. 🙂 valkoisen kanssa tosin kaikki värit tuppaavat näyttämään herkulta. 😀

 5. Oih! Nyt on sellanen väriyhdistelmä jota mun silmät jaksaa rakastaa vuodesta toiseen. Ripaus oikean sävyistä pinkkiä valkoisen seassa on tosi raikkaan näköinen yhdistelmä ja noi vihreät tulppaanin varret viimeistelee fiiliksen! 🙂

  1. Kivita: Pinkki, vihreä ja valkoinen on minustakin tosi kaunis yhdistelmä. varsinkin jos vihreä on omenaisen vihreä, eli juuri tuollainen kuten tulppaanin varret. &hearts; &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Aurinko on paistanut tänään niin ihanasti että melkein on jo keväinen ilma tuolla ulkosalla. Lumi on eilisestä asti sulanut ja täällä meillä päin on jo kadut asfalttipintaisena. &hearts; &hearts; Kevät, tule jo! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *