Vähän violettia!

Jokos teitä alkaa kyllästyttää minun kesäelämöntini ja parvekepostaukset? 🙂 Aikaisempina blogivuosina ei parvekepostauksia ole kovin montaa kesässä ilmestynyt, mutta nyt on ihan uudenlaista intoa ilmassa. Olen muuttanut asumaan parvekkeelleni eikä sisätiloissa ole tullut kovinkaan paljoa vietettyä aikaa, varsinkaan viime päivinä. 🙂 Jotain pientä uutta minulla on onneksi teille tarjoilla, sillä ostin kaksi lilaa kesäkukkaa tuomaan väriä ja kesäfiilinkiä… 🙂

IMG_5988.jpg

IMG_5970.jpg

IMG_5987.jpg

IMG_5982.jpg

IMG_5976.jpg

IMG_5968.jpg

IMG_5973.jpg

IMG_5986.jpg

Älkää kysykö mitä lajikkeita nuo uudet kukat ovat, sillä hukkasin kuitin eikä niissä kummassaan lue kyljessä edes latinankielistä nimeä. 😀 Pienilehtinen on kenties jokin muurinkello tms, isolehtinen on se mitä parvekelaatikoihin paljon ostetaan muttei kuitenkaan orvokki, en saa kuollaksenikaan nyt mieleeni sitä nimeä vaikka se on ihan kielenkärjellä… 🙂

Aurinkoista alkanutta viikkoa! <3

Ps. Blogikirppistelijöiden postipaketit viety tänään kuljetukseen, joten huomenna voitte kipaista hakemassa pukettinne omasta lähipostistanne. 🙂 Kiitokset vielä kaikille Siivouspäivän kirppistalkoisiini osallistuneille! <3

14 kommenttia “Vähän violettia!

 1. Aurinkoista viikko myös sinulle &hearts; Ihanan raikkaita ja kesäisiä kuvia, en yhtään epäile etteikö tuolla viihtyisi vaikka kuinka paljon 🙂

 2. Ai että mitä silmänruokaa! Olen niiin onnellinen siitä kuinka olet alkanut sisustaa kukilla ja viherkasveilla. Olen lukenut blogiasi iät ja ajat, ja joskus greige-kaudella kysyin miksei teiltä löydy yhtään viherkasveja ja taisit vastata tähän ettet saa pidettyä niitä hengissä etkä pahemmin mokomista välitä. Onneksi nykyään asiat ovat toisin! 😀 Itse en ole mikään erityinen viherpeukalo, mutta jotain horsmia pitää aina kotona olla. Näin raikkaaksi kuin teidän kotinne en ole (ainakaan vielä) saanut omaa kotiani, ja siksipä täältä on ihanaa hakea inspiraatiota. Olet kyllä onnistunut todella hienosti viemään kotianne aina vaan parempaan suuntaan, vaikka välillä täälläkin puolen ruutua on mietitty kulmat kurtussa että hetkonen mitäs nyt.. Eli jatka samaan malliin, niin minä jatkan ihastelua ruudun tältä puolen. 🙂

  1. Jenppa: Sie oletkin sitten ollut pitkään matkassani mukana. &hearts; &hearts; &hearts; Olen tosi surkea kukkien kanssa edelleenkin, vaikka kovasti yritän sisäistää hoito-ohjeita ja opetella tunnistamaan huonosti voivan kukan oireista mikä on vialla. Tänäänkin katselin innoissani keidas-sarjan Susanna Laine-jakson jossa olikin muutamia samanlaisia ideoita käytetty kuin mitä minullakin on omalla parvekkeellani. 🙂 Parempaan suuntaan on menty, minunkin mielestäni. 🙂

 3. Onpa viihtyisä &quot;kesähuone&quot; sinulla! 🙂 Rakastan kesää, kun parvekkeesta tulee ikään kuin yksi ylimääräinen huone. Meillä tuo parvekken kesäkunto-projekti on tosin vielä pahasti vaiheessa! 😀

  1. Curiousnoora: Tänä &quot;kesänä&quot; parveke heräsi ihan uudella tavalla eloon, en ole koskaan näin paljoa viettänyt aikaa partsilla nautiskellen. 🙂 Nyt tosin ei siellä tarkene istuksia, liian kylmää ja kosteaa jopa toppatakissa. 😀

 4. Lupasit tehdä postauksen tytön vaatesäilytyksestä, mutta sen sijaan saamme lukea yhä uudelleen parvekkeesta, jossa vaihtuu vain yksi kukka jne.

  1. Anni: Osittain sen jo teinkin, kylpyhuone- ja sauna tavarahaastepostauksen yhteydessä. Teen toki myöhemmin vielä kattavamman postauksen, mutten ajankohtaa osaa vielä sanoa. Bloggailussa kivointa on se että voi postailla oman fiiliksen mukaan ihan mistä tahansa. Yritän vältää liikaa ennakkosuunnittelua ja siksi bloggailenkin vähän miten sattuu ja aiheesta toiseen pomppien. :)<br />
   <br />
   Postaus alkoi mielestäni aika selkeällä kysymyksellä, josta tuli myös ilmi että postaus koskee parveketta. Yritän aloittaa postaukseni aina niin että pääsisältö tulee ilmi jo heti kättelyssä, jolloin se on helppo heidän skipata joita aihe ei kiinnosta. Osalle tämä postaukseni on tylsä mutta lukijoideni joukossa on myös heitä joiden mielestä postaukseni oli ihan ok. 🙂 Kolme kukkaa oli vaihtunut, jos nyt pilkkua saan tässä hieman iltani ratoksi viilata. 😀

  2. Ovatko lapsesi vaatteet siis nykyään kylpyhuoneen laatikossa, kun eivät ole hänen omassa huoneessaan? Entä omat vaatteesi, kun sitä lipastoa ei ole enää missään? Ehkä minulta on mennyt jotain ohi. Minne saat mahtumaan kaiken, kun mitään varsinaisia säilytyslipastoja tai -kaapistoja ei ole koko talossa?

  3. Jonna: Kylpyhuoneen kaapissa ovat. Omat vaatteeni ovat sekä samassa kaapissa että makuuhuoneessa oksarekillä ja Iittakan Vakka-laatikoissa. Eteisessä on kenkiä, asusteita ja takkeja. kausivaatteet joita ei nyt käytetä ovat varastossa odottamassa syksyä. :)<br />
   <br />
   Meillä on vaatetta sopivasti omiin tarpeisiimme, ei yhtään liikaa eikä liian vähän. Säilytystilaa ei paljoa tarvita ja siksi tälläinen järjestely on meille mahdollinen. 🙂

 5. Tuo pienikukkainen taitaa olla muurikello.<br />
  <br />
  Onko myrttisi muuten vielä hengissä? En muista nähneeni sitä enää kuvissa. Itsekin intouduin ostamaan samanlaisen, mutta en tajunnut miten paljon vettä se vaatii, ja onnistuin kuivattamaan sen kuoliaaksi. Harmi, sillä se oli kiva.<br />
  <br />
  Ja kiva on muuten tämä blogisikin, vaikka sisustus- ym. makuni ei ihan samanlainen olekaan. Mukavia ideoita sinulla kuitenkin on, ja pidän siitä, että joka päivä löytyy jotakin uutta luettavaa ja katseltavaa. Ja minäkin pidän valkoisesta yli kaiken. 🙂 Blogit taitavat muuten nykypäivänä päihittää aika pitkälti naistenlehdet, koska ne kuvaavat elävää elämää ja ihan oikeita koteja, jotka ovat paljon kiinnostavampia kuin studiolavasteet. Kiitos siis mukavista lukuhetkistä!

  1. H-M: Niin taitaa ollakin, kiitos. :)<br />
   <br />
   Myrtille kävi huonosti, minäkin onnistuin tarkasta kastelustani huolimatta kuivattamaan sen niin pahasti ettei se enää vironnut. :/ Myrtti on aika haastava otus, en taida uskaltaa enää myrttiä kotiin ostella. :D<br />
   <br />
   Minä olen korvannut naistenlehdet blogeilla jo vuosia sitten. Blogeissa on niin paljon enemmän sisältöä ja aidosta tavallisesta elämästä luen itse mielummin kuin lehtien täydellisyyksiin hiotuista yksityiskohdista. 🙂 Kiitokset itsellesi kivasta kommentistasi! &hearts;

 6. Minäkin tykkään näistä parvekepostauksista, vaikka aiheena olisi vain yksi vaihtunut kukka! 😀 Kukilla saa helposti väriä ja ilmettä kotiin, etenkin jos on noin valkoinen, siisti ja yksinkertainen sisustus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *