Sinituotteen kunnialahjoitus Uusi Lastensairaala -hankkeelle!

Kaupallinen yhteistyö: Sinituote / Uusi Lastensairaala 2017 -hanke

Kotimainen perheyritys Sinituote Oy yhdisti voimansa meidän kuluttajien kanssa ja yhdessä saimme kerättyä huikeat 208 260,60 euroa uuden lastensairaalan hyväksi! Tämä ainutlaatuinen hanke tuottoineen toimii siemenrahastona maailman parhaalle lastensairaalle ja pienentää tulevaa lainarahan tarvetta tuntuvasti. Lastensairaalahankeella on myös toinen tärkeä yhteiskunnallinen vaikutus – se muistuttaa meitä suomalaisia yhteisöllisyyden tärkeydestä, inhimillisyydestä ja lähimmäisen rakkaudesta. Me rakennamme jokainen päivä uutta pohjaa tulevalle sukupolvelle ja yhteen hiileen puhaltamalla voimme turvata lapsillemme paremman tulevaisuuden.

Sinituote uusi lastensairaala kampanja
Sinituote uusi lastensairaala kampanja

Sinituotteen Uusi Lastensairaala kampanjatuotteet

Lahjoitussumma koottiin iloisen värisillä Sinituotteen Uusi Lastensairaala –kampanjatuotteilla, johon kuului myös lapsille suunniteltuja tuotteita. Kampanja antoi tavallisille ihmisille helpon tavan osallistua hankkeeseen ja me kuluttajat lähdimmekin innolla mukaan talkoisiin. Ostamalla arkisia, joka kodissa tarpeellisia tuotteita pystyi jokainen osallistumaan kampanjaan itselleen sopivalla panoksella, sillä tuotteita oli tarjolla useassa hintaryhmässä ympäri Suomen.

Sinituote uusi lastensairaala kampanja
Sinituote uusi lastensairaala kampanja

Sinituotteella siivoaa koko perhe

Kodin siisteys on perheen yhteinen asia ja harvoja kotitöitä, joita koko perhe voi vielä tehdä yhdessä. Kodin puhtaanapitoon liittyy myös kasvatuksellinen näkökulma. Omien jälkien korjaaminen kannattaa opettaa lapselle mahdollisimman varhain, sillä se  helpottaa perheen arkea, ja opettaa lasta omatoimisuuteen ja vastuunkantoon. Sinituotteen tavoitteena on tehdä suomalaisten perheiden arjesta vähän helpompaa luomalla laadukkaita välineitä, joilla kodin siisteyden ylläpito sujuu mahdollisimman pienellä vaivalla. Näin jää enemmän aikaa lasten ja vanhempien yhdessäololle!

Rakentamisen aloittaminen ja alkuperäisen keräystavoitteen täyttyminen on suuri hetki meille kaikille. Samalla on tärkeää muistaa, että työt ovat vasta alkaneet ja paljon on edessä. Jokainen lahjoitettu euro on käytettävä huolella. Sairaalan rahoituksessa on mittava lainaosuus, jota jokainen lahjoitettu euro lyhentää. Sinituotteen merkittävä lahjoitus vastaa tähän tavoitteeseen ja antaa meille kaikille mallia tulevien vuosien tekemiseen maailman parhaan lastensairaalan hyväksi, kiittää Uusi Lastensairaala säätiön puheenjohtaja Anne Berner.

Sinituote uusi lastensairaala kampanja

Siemenraha maailman parhaalle lastensairaalalle

Uusi lastensairaala maksaa 160 miljoonaa euroa, josta HUS ja valtio maksavat puolet. Lastensairaalan rakentamiseksi perustettu tukiyhdistys on jo kerännyt yksityishenkilöiltä ja yrityksiltä 30 miljoonaa euroa, mutta lastensairaalan rakentamiseen tarvitaan vielä lainarahaa 50 miljoonaa euroa. Summa saatiin kokoon eilen 26.8. Sinituotteen lahjoitus on siemenraha, jonka avulla lainantarve vähenee. Uuden sairaalan on määrä valmistua Helsingin Meilahteen vuonna 2017.

Lastensairaalahanke on itselleni erityisen tärkeä ja Uusi Lastensairaala säätiön puheenjohtajan Anne Bernerin sekä Sinituotteen toimitusjohtajan Ilkka Brotheruksen koskettavat puheenvuorot lahjoitustilaisuuden yhteydessä saivat minut vetistelemään kamerani takana. Itse tilaisuus oli hyvin intiimi ja kaunis, hyvän asian puolesta on helppo hymyillä! 🙂

Sinituote uusi lastensairaala kampanja
Sinituote uusi lastensairaala kampanja
Sinituote uusi lastensairaala kampanja

Kiitos kuuluu kaikille!

On ollut suuri ilo ja kunnia saada olla mukana CASA Blogien ja Sinituotteen yhteisessä Uusi Lastensairaala -kampanjassa! ❤︎ Sinituotteen Ilkka Brotherusta lainatakseni – Kiitos kuuluu kaikille!

* * *

PS: Eilinen kehysarvonta on suoritettu ja random.orgin arvontakonetta apunani käyttäen voittajaksi valikoitui numerolla 34 kommentoinut Elena! Laitathan Elena minulle omat yhteystietosi pikimmiten osoitteeseen miia(a)omakotivalkoinen.fi! Kiitos vielä kerran kaikille arvontaan osallistuneille!9 kommenttia “Sinituotteen kunnialahjoitus Uusi Lastensairaala -hankkeelle!

 1. Etkö sinä kuten muutkin Casalaiset saaneet ilmaseit Sini tuotteet?<br />
  Jos näin on en näe sinua tai teistä muitakaan &quot;lahjoittajina&quot;

  1. …: Saimme tuotepaketit Siniltä yhteistyöpostausta varten, mutta mainoskampanjassa on paljon muutakin osa-alueita jotka tulee ottaa huomioon. Olen ostanut kampanjatuotteita kaupasta myös itse, sekä lahjoittanut kokonaispottiin pienen summan rahaa. Minun henkilökohtainen panokseni kampanjointiin on postauksien tekeminen ja hyvän asian tiedottaminen eteenpäin, tuotetestaaminen, tuotemuotoinen lahjoittaminen sekä suora rahalahjoitus. Uusi Lastensairaala 2017 säätiö ei ole markkinointiin laittanut ainuttakaan euroa, kaikki kuluttajamarkkinointi on hoitunut muita kanavia käyttäen, joista CASA Blogien ja Sinin yhteistyö on yksi monista! &hearts;

   1. Me, myself and I: Suuren lahjoitussumman lisäksi on ihana tietää että meitä suomalaisia yhdistää lapsista välittäminen! &hearts; Lapset ovat maailman suola ja heissä on myös meidän tulevaisuus! &hearts; Nykyisen lastensairaalan huono kunto vaikuttaa jokaiseen pieneen potilaaseen ja meidän kaikkien ansiosta uusi homevapaa ja ehyt sairaala saadaan toimintakuntoon 2017! &hearts; &hearts; &hearts;

 2. Hei Miia,<br />
  <br />
  Lämmin kiitos vielä osallistumisesta eiliseen tilaisuuteemme ja tämän meille niin tärkeän lastensairaala-hankkeen tunnetuksitekemiseen!

 3. Hei!<br />
  Joskus aikaisemmin muistelisin, että olit kirjoittanut ostaneesi Hunter Sergent Savoy kumisaappaat. Olisin itse myös kiinnostunut kyseisistä saappaista, mutta monissa verkkokaupoissa asiakkaat ovat arvostelleet kenkiä aika rankalla kädellä ja sanoneet kenkien menneen rikki käytössä jo alle vuodessa.<br />
  <br />
  Kyselisinkin sinun mielipidettäsi kengistä. Vieläkö ehjät? Päästävätkö vettä läpi? <br />
  <br />
  Harmittaa kun kengät niin kauniit, mutta en todellakaan ole valmis maksamaan yli 100 € kengistä jotka päästävät vedet sisään melkeinpä heti..:)

  1. Suvi: Minulla on mustat Regent Savoyt ja olen ollut äärimmäisen tyytyväinen niihin. Viime syksyn ja talven kuljin lähes pelkästään niissä ja ne ovat puhdistuksen jäljiltä kuin uudet edelleen. Ovat säilyneet täysin ehjinä eikä minulla ole mitään negatiivista sanottavaa kyseisistä kumppareista. Minulle ne ovat yhdet parhaimmista ostoksistani ikinä ja tänäkin talvena aion käyttää niitä talvisaappaiden asemasta. :)<br />
   <br />
   Minulla on ollut myös valkoiset ja mustat perusHunterit eivätkä nekään ole menneet rikki. En osaa sanoa miksi joillakin on kertomasi mukaisia huonoja kokemuksia, sillä minusta on vaikea uskoa että yksikään kumpparipari olisi noin huonolaatuinen. 🙁 Ovatkohan olleet täysin aitoja?? Ainakin Ebayssä on monta myyjää, jotka myyvät kopiokumppareita aitoina, joten voisiko tuossa olla yksi syy siihen miksi joillakin on kumpparit hajonneet? Itse olen todella tyytyväinen ja jos uusia kumppareita joskus olen ostamassa, ostan takuulla Hunterit. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *