Olen hullaantunut erilaisiin munakkaisiin ja tämän hetken lempparini on fetaa, kinkkua, kurkkua, paprikaa ja luumutomaatteja sisältävä ruokaisan tuhti munakas, slurps. Uskallan väittää että tämä on hymyilyttävän hyvää, kannattaa kokeilla! 🙂
Munakas kaikilla höysteillä
Ainekset:
- 2kpl kananmunaa
- kourallinen kinkkua
- 2kpl miniluumutomaattia
- 4cm pala kurkkua
- ruokalusikallinen fetaa
- pala paprikaa
Valmistus:
1. Pilko ainekset pieneksi silpuksi. Voit halutessasi käyttää myös valmiita fetakuutioita ja kinkkusuikaleita.
2. Kopsauta munat pannulle, levitä seos tasaisesti pannun reunasta reunaan. Jos munakkaalla on taipumus tarttua kiinni pannuun, voit laittaa nökäreen voita tai tilkan öljyä pannuun ennen munia.
3. Ripottele pinnalle höysteet haluamallasi tavalla
4. Paista miedolla lämmöllä ja irroittele reunoja varovaisesti lastan avulla paiston aikana.
5. Tarjoile kuumana!
Kamerasta loppui akku juuri ennen h-hetkeä ja nälkäkin kurni vatsassa siihen malliin ettei odotella voinut, joten oikeaoppinen kauniisti aseteltu annoskuva jäi puuttumaan. Tämän iltapalan voimin jaksaa aamuun asti.
Sunnuntai-illan jatkoja!
EDIT 8.6.2015: Kokkailin höysteillä varustettua munakasta uudemman kerran ja lisäsin alle kuvan valmiista herkkumunakkaasta, ilman keltaista paprikaa tosin. Namskis ja slurps. 🙂
Seuraa myös somessa