Meren aaltoja ja kaislojen suhinaa auringonlaskussa

Rakastan Suomen luontoa, kaislojen suhinaa ja meren aaltoja. Rakastan auringonlaskuja, kesäiltojen lämmintä tuulen virettä ja luonnon monimuotoisuutta. Rakastan sitä, että saan olla luonnon helmassa myös kaupungin keskellä ja muutamassa minuutissa kipaista ihmishulinasta luonnonrauhaan kuuntelemaan lintujen viserrystä. Tämä kesä on jo tähän mennessä tarjoillut parastaan ja vasta eletään heinäkuun alkua.

Kesäinen merellinen maisema
Kesäinen merellinen maisema
Kesäinen merellinen maisema

Rantahietikolla nukkuvien sorsien vieressä auringonlaskua ihastellessa sydämeen tulvi kiitollisuus siitä, että saamme elää näin kauniissa ympäristössä. Olen aina ollut eläinrakas ja viihtynyt luonnossa, vaikken mikään eräpirkko olekaan ja kammoan kauhuksi asti kaikenlaisia hämähäkkejä.

Yläasteella olin biologia- ja maantietopainotteisella luokalla. Nyt aikuisena olen useasti kiitellyt itseäni siitä, sillä tietotaitoa on kertynyt takataskuun varsin mukavasti ja näitä oppeja olen voinut myös omalle tytölle jakaa. Myös tyttö on kiinnostunut luonnontieteistä ja hänestä on kuoriutunut varsinainen lintutietäjä. 🙂

Kesäinen merellinen maisema
Kesäinen merellinen maisema
Kesäinen merellinen maisema

Näissä kesäisissä tunnelmissa toivottelen teille kaikille ihanaa iltaa!

Lue myös: Kesäpäivä Turussa – Turun Linna & Aurajoen maisemat


Seuraa myös Instagramissa 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *