Blogikirppis 19.3.2013 – osa 1

Myytäviä juttuja tulikin sen verran paljon, että joudun jakamaan blogikirppiksen useampaan osaan eli erillisiin postauksiin. Kuvia on yli 40 kpl, koska tahdoin kuvata kaikki myytävät tavarat mahdollisimman hyvin. Tässä vielä ohjeet kuinka blogikirppis toimii:

Pyrin kuvaamaan tavarat mahdollisimman tarkasti jo valmiiksi, jotta ostopäätöksen voi tehdä nopeasti. Hinta on ilmoitettu sekä tuotteen otsikossa että tuotetiedoissa. Tämä pyyntihinta on se, jolla tuote myydään ja ensimmäisenä ostohalukkuutensa minulle sähköpostitse ilmoittanut saa oikeuden ostaa tuotteen pois (sähköpostit miia(a)omakotivalkoinen.fi).

Isoille esineille (kuten huonekalut) VAIN NOUTO meidän kotoa Helsingistä. Postituksen mahdollisuus ilmoitetaan myyntitiedoissa ja postimaksun summa tulee ostajan maksettavaksi (yleisin on kotimaan peruspostipaketti, 7,20 euroa).

Teräksinen E-kirjain kiiltävä kromipinta
Teräksinen E-kirjain kiiltävä kromipinta
Teräksinen E-kirjain kiiltävä kromipinta

MYYTY! Teräksinen E-kirjain kiiltävä kromipinta

Teräksinen E-mainoskirjain, joka on kiiltävää ja peilaavaa metallia. Korkeus 30 cm, leveys 18,5 cm ja syvyys 4 cm. Takana neljä pientä reikää, joten voidaan ripustaa seinälle roikkumaan. Seisoo vapaasti myös tasolla, kuten meillä se on ollut mm. Lack-hyllyn päällä. HINTA 15 EUROA! Tämä voidaan postittaa, postituskulut kotimaan pakettina 7,20 euroa lisätään hintaan. MYYTY!

Chilewich Metallic Lace -pöytätabletit hopea
Chilewich Metallic Lace -pöytätabletit hopea

MYYTY! Chilewich Metallic Lace -pöytätabletit hopea 4kpl

Chilewichin harvinaiset Metallic Lace -pöytätabletit joita itse metsästin vuosia. Kuuluivat alunperin Chilewichin Wedding-mallistoon. Väri kimaltava hopea ja materiaali on pehmeää muovipunosta. Näyttää läheltäkin katsottuna kromatulta rautalangalta ja pysyvät tukevasti pöydän pinnalla muovisen materiaalinsa ansiosta.

Koko 45×33 cm. Kunto uudenveroinen. Kahdesta tabletista on irronnut musta Chilewich-tarra (joka ymmärtääkseni kai kuuluukin poistaa, mutta minä en ole raaskinut). HINTA YHTEENSÄ 80 EUROA! Nämä voidaan postittaa, postikulut 1.lk:n kirjeenä 4,90 euroa lisätään hintaan! MYYTY!

Gant Home kylpypyyhkeet vaaleanharmaat
Gant Home kylpypyyhkeet vaaleanharmaat

MYYTY! Gant Home kylpypyyhkeet 2kpl vaaleanharmaa

2kpl Gant Homen vaaleanharmaita kylpypyyhkeitä. Koko 70×140 cm. Materiaali 100% pimapuuvillaa. Olleet käytössä reilun vuoden, kunto käytetty mutta hyvä. Ehjät ja tahrattomat. HINTA YHTEENSÄ 35 EUROA! Nämä voidaan postittaa, postituskulut kotimaan pakettina 7,20 euroa lisätään hintaan! MYYTY!

Philippin metallinen Orb-vaasi

MYYTY! Philippin metallinen Orb-vaasi

Uuden veroinen Philippin teräksinen ja kiiltäväpintainen Orb-vaasi. Halkaisija 22 cm, korkeus 16 cm. HINTA 60 EUROA! Tämä voidaan postittaa, postituskulut kotimaan postipakettina 7,90 euroa lisätään hintaan! MYYTY!

WoodWick iso tuoksukynttilä
WoodWick iso tuoksukynttilä

MYYTY! WoodWick iso tuoksukynttilä

WoodWickin iso Trilogy-tuoksukynttilä takkatulen tuoksussa. Poltettu noin tunti, joten paloaikaa jäljellä kymmeniä tuntejä. Tuoksumaailma on aivan ihana, mutta hieman liian voimakas omaan makuuni. HINTA 15 EUROA! Tämä voidaan postittaa kuplamuoviin pakattuna kotimaan postipakettina. Postituskulut 7,20 euroa lisätään hintaan! MYYTY!

Villa Stockmanin vaaleanturkoosi liinavaatesetti
Villa Stockmanin vaaleanturkoosi liinavaatesetti

MYYTY! Villa Stockmanin vaaleanturkoosi liinavaatesetti

Villa Stockmannin vaaleanturkoosi pussilakana ja kaksi tyynyliinaa. Pussilakana on tuplakokoinen 220x230cm ja tyynyliinat 60x80cm. Materiaali puuvillasatiinia. Kunto kerran käytetty ja uudenveroinen. Pakattu takaisin kuvassa näkyviin omiin pusseihinsa. HINTA YHTEENSÄ 70 EUROA! Nämä voidaan postittaa, postituskulut kotimaan postipakettina 7,20 euroa lisätään hintaan! MYYTY!

Vedenvihreä Iittala Kastehelmi

MYYTY! 2kpl vedenvihreitä Iittalan Kastehelmiä

2 kpl Iittalan vedenvihreitä Kastehelmi tuikkukippoja. Sopivat täydellisesti yllä olevien turkoosien liinavaatteiden kanssa. Kunto kuin uusi, alkuperäiset pahvipakkaukset ja muut lippulaput tallessa. HINTA YHTEENSÄ 20 EUROA! Nämä voidaan tarvittaessa postittaa kuplamuoviin käärittynä kotimaan postipakettina. Postituskulut 7,20 euroa lisätään hintaan. MYYTY!

Kirkas Iittala Kastehelmi

MYYTY! 2kpl kirkkaita Iittalan Kastehelmiä

2 kpl Iittalan kirkkaita Kastehelmi tuikkukippoja. Kunto kuin uusi, alkuperäiset pahvipakkaukset ja muut lippulaput tallessa. HINTA YHTEENSÄ 20 EUROA! Nämä voidaan tarvittaessa postittaa kuplamuoviin käärittynä kotimaan postipakettina. Postituskulut 7,20 euroa lisätään hintaan. MYYTY!

Mattakirkas Iittala Kastehelmi

MYYTY! 2kpl mattakirkkaita Iittalan Kastehelmiä

2 kpl Iittalan mattakirkkaita Kastehelmi tuikkukippoja. Kunto kuin uusi, alkuperäiset pahvipakkaukset ja muut lippulaput tallessa. HINTA YHTEENSÄ 30 EUROA! Nämä voidaan tarvittaessa postittaa kuplamuoviin käärittynä kotimaan postipakettina. Postituskulut 7,20 euroa lisätään hintaan. MYYTY!

Krominen lyhtysetti, sisältää 3kpl lyhtyjä
Krominen lyhtysetti, sisältää 3kpl lyhtyjä

MYYTY! Krominen lyhtysetti, sisältää 3kpl lyhtyjä

Lyhtysetti, jossa kolme erikokoista kromista lyhtyä. Pienimmän korkeus 30 cm, keskikokoisen 39 cm ja korkeimman 55 cm. Avattava lasiovi, josta voi laittaa kynttilän sisälle lyhtyyn (huom. avausmekanismi hieman tiukka). Nostorengas jokaisessa lyhdyssä. Olleet vähäisellä käytöllä, kunto hyvä enkä löytänyt moitittavaa. Kynttilät eivät kuulu kauppaan, koristehiekan saa halutessaan viedä pikkupussissa mukanaan. HINTA YHTEENSÄ 30 EUROA! Huom! VAIN NOUTO! MYYTY!

Jos löysit itsellesi jotain kivaa ostettavaa niin pikapikaa sähköpostia osoitteeseen miia(a)omakotivalkoinen.fi. Maksu noudettaessa käteisellä (tai tilisiirtona ennen noutoa) ja postitettaessa pankkitilille.

Seuraava osa blogikirppiksestä julkaistuu kahden minuutin kuluttua!


Seuraa myös Instagramissa 

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

3 kommenttia “Blogikirppis 19.3.2013 – osa 1

  1. Voi harmi kun noita philippi orb maljakoita ei tunnu saavan Suomesta…kyllä ostaisin heti, niin ihastuin näihin..oon kyllä yrittäny ehtii..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *