Kartell Masters – Klassikko jo syntyessään

Kartell Masters on ihana! Olen huokaillut tämän tuolin perään jo ikuisuuden ja pähkäilyt pitkän tovin mihin saisin sen mahtumaan. Tilaa ei uusille tuoleille kotonamme oikein ole ollut. Päätin kuitenkin olla piittaamatta tilan puuteesta löytäessäni Mastersin puoli-ilmaiseksi ja vielä valkoisena. Nyt sitten etsiskelen kuumeisesti sille sijoituspaikkaa täällä kotona. Olen pyöritellyt sitä huoneesta toiseen ja toivon että koen kohta valaistuksen että tuohonhan se kuuluu. 😀

Kartell Masters tuoli klassikko jo syntyessään Omakotivalkoinen
Kartell Masters tuoli klassikko jo syntyessään Omakotivalkoinen
Kartell Masters tuoli klassikko jo syntyessään Omakotivalkoinen
Kartell Masters tuoli klassikko jo syntyessään Omakotivalkoinen
Kartell Masters tuoli klassikko jo syntyessään Omakotivalkoinen
Kartell Masters tuoli klassikko jo syntyessään Omakotivalkoinen

Luulen että tuoli saa jäädä ainakin toistaiseksi tytön huoneeseen Pentikin vaaleanpunainen pupu kaverinaan. 🙂 Jos olette kiinnostuneita Masters-tuolin historiasta niin käykäähän kurkkaamassa Sitruunapuun sivuilta tarkempaa triviaa.

Minusta on tainnut tulla tuoli-holisti. 🙂 Jotenkin vaan huomioni kiinnittyy aina ihaniin tuoleihin ja unohdan kaiken muun. Harmi vain että neliöitä ja huoneita ei ole tarpeeksi, jotta voisin kerätä kokoelmiini kaikki upeat designhelmet…

Ihanaa ja aurinkoista päivän jatkoa kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

8 kommenttia “Kartell Masters – Klassikko jo syntyessään

  1. Oih, mä huokailen taas. Kerro ihmeessä mistä saa Kartellin tuoleja alella??????

  2. Outi: Jonkun verran olen bongaillut niitä Huuto.netistä ja Keltaisesta pörssistä. Kartellin Lizz-tuolit (joita en ole vielä esitellyt) löysin Stockmannin verkkokaupasta 60% alennuksella hintaa 74,88/kpl. Lizz-tuolia on korkeakiiltomustana jäljellä. Itselläni on ne valkoisena, tietysti, hih :).

  3. Padmerine: Kyllä sydän heitti volttia kun avasin paketin ja tuo oli niiiiiiiiiiin ihana! <3 Olen nyt vähän kahden vaiheilla että tykkäisinkö Mastersista jopa enemmän kuin Louis Ghostista… 🙂

  4. Itsekin haaveilen Mastersista, mutta osaisitko kertoa, säilyykö tuo valkoinen valkoisena? Huolettaa pienet tahmaräpylät kotosalla, että kuinka hyvin onnistuvat saamaan tuolin inhottavan likaiseksi.. Saako tuolin likatahrat helposti pyyhittyä pois?

    1. M: Masters-tuoli on sellaista kovaa muovia ja hyvin helposti puhdistettavissa. 🙂 Eli sitä voi vapaasti sotkea ja rätillä vaan pyyhkiminen puhtaaksi. Helppohoitoisin tuoli ikinä! 🙂 Valkoinen pysyy valkoisena ja on sävyltään puhtaan paperin valkoinen. Suosittelen! <3

  5. Hei Miia! Itse olen miettinyt mastersia mustana, mutta mietin tueeko tuoliin pahasti naarmuja jäädäkseen, esim farkuista?En oikein osaa päättää mustan ja valkoisen välillä 😀

    1. Minna K: Meillä on ollut tuo valkoinen Masters vajaan vuoden, eikä siihen ole tullut naarmun naarmua (toisin kuin louis Ghosteihin). Ymmärtääkseni tuo Masters on kokonaan mustaa muoviseosta, joten mahdollisen naarmun alta ei kuulla esim valkoinen pohja (niinkuin maalatuissa tuotteissa). Naarmut ovat huomaamattomia. Meillä on masters ollut aika kovassa käytössä, tyttö leikkii sillä ja mies tykkää siinä istua. Hänellä avaimet taskussa ja välillä istuu villakangastakkikin päällä ja siinä on peffan kohdalla nappi. Siltikään ei ole mitään jälkiä tullut. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *